- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz
DonDragonka #72760 üzenetére
RAM-ra mit tettél ?
-
motifator
senior tag
válasz
DonDragonka #72606 üzenetére
A fesz. profil miatt nekem fut az MSI AB, semmi baja a Forzának vele, nekem szerencsére nincs annyi bajom vele, mint amiket olvasok a fórumokban.
Speedy: engedd el ezt a játékot, ha befoltozzák a sebeit majd visszarakod. Folyamatosan megy a köpködés rá, lesz feladata a készítőknek.
-
Speedy007
őstag
válasz
DonDragonka #72606 üzenetére
Ki lőttem a Discordot, MSI After Burner-t + Riva Turnert valamint a Nahimic-t de minden esetben problémázik..
-
Speedy007
őstag
válasz
DonDragonka #72542 üzenetére
Ennyire még nem mentem bele a részletekbe akkor bosszantott mert én használtam így jobb lett volna a Professional mint a Home de mivel az asszony ki könyörögte tőlem így neki a home rendszer is tökéletesen megfelelő
-
Speedy007
őstag
válasz
DonDragonka #72540 üzenetére
Pont azokkal csinálom mivel hivatalos kulcs van a laposon.. És nem gyszer lett újra húzva..
-
echterion
nagyúr
válasz
DonDragonka #72529 üzenetére
Nem is lehet sehogy kiszedni az uefi-ből azt a windows kulcsot? Egyszer beleégett, azt így járt az egyszeri user?
-
Speedy007
őstag
válasz
DonDragonka #72529 üzenetére
Nekem is így van az Acer Predator Helios 300 ph315-52 Home kulcs van integrálva és hiába csinálok olyan usb-t amin tudok választani hogy mit szeretnék nem adja azt a lehetőséget
-
Speedy007
őstag
válasz
DonDragonka #72504 üzenetére
Ki lőttem a DC-t, MSI Afterburnert. Nahimic-t nem bírom mert állandóan magától újra indul de az eredmény ugyanaz
-
Speedy007
őstag
válasz
DonDragonka #72504 üzenetére
Ha jól emlékszem korábban is talán a 7? Esetén is gond volt az MSI After burner miatt ott addig el sem indult a játék itt meg olykor-olykor elindul a benchmark is le fut és a játék alatt csinálja össze magát a forza 5
-
oszi24
csendes tag
válasz
DonDragonka #72459 üzenetére
Disabled-be tettem.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #72330 üzenetére
amúgy 1080p-ben száguldja le a régebbi vasakat a 3080,
azt akartam írni, hogy
amúgy 1080p-ben sem száguldja le a régebbi vasakat a 3080, csak lejárt a szerkesztési idő... -
SeatZola
őstag
válasz
DonDragonka #72270 üzenetére
DVI-D Displayport átalakító van itthon. Nekünk elég a 2 monitor egyidejű használata.
-
SeatZola
őstag
válasz
DonDragonka #72249 üzenetére
Akkor ez gondolom jó lesz: [link]
-
k-adi
nagyúr
válasz
DonDragonka #72101 üzenetére
"Továbbra se értem "
Igen ez a probléma.. ahogy hónapokkal ezelőtt is ugyanezt a kört lenyomtuk... de inkább engedjük el most is ezt az egészet, mint akkor anno tettük, főleg úgy hogy kikéred "ne személyeskedjünk", erre egy komplett bekezdés tőled az
Így valóban értelmetlen meg azért is, mert érdemi választ nem kaptam továbbra se, csak egy bekezdésnyi jarrod-ekézést, mikor alapból nem is ő a téma, csak egy "eszköz" jelen esetben...
+azt is tudtuk eddig is, hogy jarrodnak ez a munkája ezzel se mondtál újat, de lényegtelen is, HA többnyire hihető értékek jönnek ki neki (+eltekintve a mérésből adódó difi-től)... Nyilván más lenne az eset ha durván befolyásolt eredményei lennének, de akkor nem is lenne ekkora nézettsége szerintem.. de ha nem hiszed el az értékeit, szíved joga, még mindig ott a lehetőség más csatornát nézni, és azokon bemutatott értékekkel összevetni. Személy szerint én még mindig sokkal előbb hiszek neki, akinek van lehetősége 30+ gépet letesztelni és 16+ gpu-t, mint neked akinek van 1 asus gépe (talán egywebcam-mentesG733QS ha jól rémlik?)(Egyrészt sokat segítene a megnemértési problémán, ha általad említett "vén" létedre nem ilyen gyerekes tecsőhuszár szavakkal dobálóznál, másrészt az ó és ő egymás mellett van -nálam legalábbis-, és fel se merült hogy esetleg elgépeltem? de ha nem is, akkor sincs semmi.. ebbe belekötni óvoda-szint.. amúgy c1 van angolból ha annyira izgat)
(az meg, hogy a múltban milyen misztikus IT-s hozzájárulásod volt kis hazánkhoz, senkit nem érdekel, itt most gamer-laptopokról van szó.. abban volt? mert akkor mutasd meg, kétlem hogy titkos lenne és még talán hasznos is lehet a topik számára is.. ha pedig nem, akkor minek hozod fel vitaérvként?)Sokat dillemmáztam, hogy egyáltalán válaszoljak-e, hisz múltkor se jutottunk dűlőre, de ahogy látom összesen 1 dologban értünk egyet, hogy jarrod valóban betehetné a tesztek linkjeit a videóinak leírásába, hogy akit érdekel a grafikon hitelessége utána nézhessen. Lehet ha írsz neki, elküldi.
-
cyberkind
félisten
válasz
DonDragonka #72143 üzenetére
Eddig a játékok 50%-a csinálja ezt, és csak a rendszer lett más.
Az hol van? Egyszer se használtam még a pályafutásom során.
-
cyberkind
félisten
válasz
DonDragonka #72137 üzenetére
Eddigi állás:
1 - Igen, a legújabb az NV-től szedve.
2 - Nincs NahimicAPI.
3 - Ez most lőttem ki, hamarosan megnézem.
4 - Full telepítés, nem Win 10 update. -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #72106 üzenetére
Itt nem lesz sírás szerintem. 4kban elfogy az asztali 3070 is nem egy vram limites beállítással.
-
gurus
aktív tag
válasz
DonDragonka #72103 üzenetére
Na most felcsigáztatok hazaérek nem Ghost of Tsushima director's Cut fejezem be hanem ezeket lefuttatom. Amúgy Pc-re kevés a jó játék tartalom, ami lényeges mind játszottam. Többségébe már Ps5 nyomom a játékokat ott is lassan nincs mit
nekem is volt Asus laptopom és nem volt benne webcamera .nem hiányzott. Ott a játék funkció miatt érdekelne ez a Tobii horizon, még kimaradt nálam
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #72103 üzenetére
Mekkora az akkora? Hat jo nagy.
Gurusnak fel van adva a lecke, el fog forrni a legionja.
-
gurus
aktív tag
válasz
DonDragonka #72093 üzenetére
Teljes mértékbe egyetértek veled
nincs bajom azzal a tesztekkel se amit kértél ezeket jó pár hónapja felraktam ide .ez a superposition azért kedvelem mert gyorsan lefut én sem ezzel játszom. Idő miatt kedvelem. Természetesen raktam már fel ide Fire Strike- teszteket is.igaz azt még Asus laptopom eredménye. Itt végülis már megbeszéltük nem a játék tartalmáról csevegünk .arra van másik fórum.szerintem ha megtudjuk egymástól kinek milyen jó gépe van vagy rossz, tanulunk belőle. Nem a becsapós szponzorált, rossz laptopot vásároljuk meg.Fire Strike és 4k pótolni fogom ha otthon leszek.,k-adi ár megszoktam a csipkelődést ne vedd fel
-
k-adi
nagyúr
válasz
DonDragonka #72093 üzenetére
jólvan látom elgurult a gyógyszer
Azzal senki nincs beljebb hogy mondjuk 19780 a score vagy 19891. OK, lement XYZ e-penis teszt és kijött ez. Mik ezek a számok? Mit jelentenek? Mire megyek vele? Mennyi FPS-t jelent (nyilván semennyit, mert nem tudod átkonvertálni)? Mennyivel jobb a másik gép, kivonod a 2 score-t és akkor utána mivan?
Ami mindenkit érdekel, legalábbis a gamereket biztos, az hogy mennyi FPS-t produkál játék alatt X felbontással + Y részletességgel, -- és akkor ezt meg te olvasd lassan -- , hiszen játékra veszik a gépet (és/vagy bányára..)... Viszont ezeket a teszteket nem tudod átültetni FPS számmá, ráadásul manapság azért sincs sok értelem ezeket nézni, mert csomó ingame-bechmark teszt is létezik már a játékokhoz, amik szerintem sokkal hitelesebb képet tudnak adni, mint XYZ teszt...
...és pont ezért jók jarrod videói (akit hiába tecsózol le, -- mondjuk nem tudom milyen alapon, mikor a közelébe nem vagy ahhoz képest ő mit tett a gamerlaptop-közösségért --, nem véletlen népszerű, de biztos jobban tudod.. szerintem a kommentben szétszednék ha nagyon mást hozna ki eredménynek és rohamosan esne a nézettsége ami neki se lenne kedvező + ja és azt nem is említve hogy anno a 2021-es legion ram story-t is ő ismertette az elsők között (és kb. mindenki rá hivatkozott a későbbiekben), de biztos fizetett neki a Lenovo, hogy oltsa le a default benne lévő ramokat és ezáltal valamilyen szinten a márkát ispedig megtehette volna, hogy nem csinálja ÚJRA a teszteket az új ramokkal...), mert 10+ játékot tesztel általában (ahol tud ingame-benchmarkot használ, ha jól rémlik pl shadow of the tomb raider esetén is) de persze nézhetsz más youtubert is, nekem totál mindegy.
Anno is le lettél hurrogva, és jogosan, mert ezek a tesztek epenis méregetésre jók, igen. Akkor megfogadtad hogy 1 hónapig nem írsz be a topikba mert akkor is kiidegelted magad, aztán nem sokáig bírtad..
Ha annyira akarsz, csinálj összefoglalót, biztos beteszik majd a modik ha úgy van. -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #72083 üzenetére
Persze, ha elmondod mit tweakelsz, buherálsz a rendszeren pontosan, akkor mehet a teszt. Közted meg gurus között.
-
gurus
aktív tag
válasz
DonDragonka #72083 üzenetére
én meg Fire Strike " mondhatnám" nem nézem semmibe de nem mondok ilyet
nem akarok itt bele menni ,kinek jobb a laptopja,lényeg aki venni akar lássa a különbséget ne csak a videókártyát nézzék az új 3xxx kártyáknál hanem laptop TGP Teljes grafikus teljesítményét is
és TDP : Termikus tervezési teljesítményt, vagyis az összeszerelést, hűtést.
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #72080 üzenetére
Képes vagy ezt az eredményt felülmúlni a g733-as gépeddel
? Én odadurrantottam neki core clock + 170 mhz vram plusz 300 mhz de nem birok gurussal. -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #72069 üzenetére
Jaja nekem sok asus notebookom volt és egyik sem restartolt mindegy hogy intel/amd volt.
-
gurus
aktív tag
válasz
DonDragonka #72040 üzenetére
Tudom a te géped baromi jó. nem is vele hoztam párba. Hanem általánosságba és amit sok helyen már rengetek játéknál letesztelték: [link] még hozzá teszem 140w magasabb TGP tud
stabilan. Ezt még számold hozzá -
nimmrody
tag
válasz
DonDragonka #72063 üzenetére
Bizony meg sem kerdez .. ujrainditasnal.
Rengetegen erre panaszkodnak sajnos.
Hatha lesz valami okossag ra a windowsba nyulkalas sem megoldas sajna.
-
Thomka01
újonc
válasz
DonDragonka #71702 üzenetére
Köszi az infót! -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #71138 üzenetére
Végül xbox series x en néztem meg a 4k 120 hz oled tvmmel a forza horizon 5-öt. Köszi szépen kiválóan megy 4k 60 fps performance módban.
Egészen elképesztően néz ki konzolon is, mi több, pc-n a konzolos beállítással tolom digital foundry közölte azt is pontosan mit kell állítani.
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #71379 üzenetére
Tapokon mar van uj csati. Kar hogy en mar nem veszek/fejlesztek 5 evig.
-
k-adi
nagyúr
válasz
pont akartam írni
[link]
For reference, the 320W TDP of an RTX 3080 is almost double that of the GTX 1080’s 180W, with the last generational decrease in TDP being the GTX 980’s 165W from the GTX 780’s 250W.Laptopokba vajon hogy lesz ez? biztos érdekes megoldások lesznek (gondolom erősen megint herélt megoldások)
-
FőDudu
veterán
válasz
Igy is akkora a Legion5 tapja mint a fel laptop. Nevetseges....
(informatika mellett a villamossag amit tanultam, szoval akkora meretben 5 kilowattos tapokat lehet csinalni (nem azt a 300 wattos viccet)..)
-
Szotyi222
aktív tag
válasz
DonDragonka #71240 üzenetére
Pedig nem
intel 10750H proci.
-
Szotyi222
aktív tag
válasz
DonDragonka #71237 üzenetére
Ez lenne.
DE ezt a részt nem szoktam piszkálni .
Mutkor játék közben áram szünet volt , ugy betrotyolt minden azt hitem nem éljük túl .
Amugy erre katantam rá [link]
-
válasz
DonDragonka #71229 üzenetére
Szerintem nem gond, valakinek hátha hasznos lesz a jövőben.
-
válasz
DonDragonka #71223 üzenetére
Nem tudom, csak netről bugáztam egy "példa képet" Astorianak, hogy lássa, hogy tud amúgy ilyet az Armoury Crate, ha olyan Asus laptopja van az embernek, ahol ez a feature engedélyezve van.
Én már csak itt machinálok, ha machinálok.
Bár nagyon nem kell, mert kígyósék meglepően jól belőtték a terhelésen történő hűtés kezelést.
-
FőDudu
veterán
válasz
DonDragonka #71223 üzenetére
Razeres forumon lattam, hogy a 25 Wattos procikat (1165G7 ha jol remlik) felhuzzak 35-45 wattig. Mert a hutes siman birja, akkor meg miert ne. Akkor mar melle lehet rakni egy kulso TB hazban egy 3080-at es a 13-14" gep durva eromuve valtozik.
En nem vagyok a tuning hive laptopban - inkabb UV altali jobb hutesre hajtok azonos teljesitmeny eseten...
-
válasz
DonDragonka #71217 üzenetére
Akkor ez hülyebiztos! Ellenben az A51M-el
-
válasz
DonDragonka #71171 üzenetére
ehh....
-
válasz
DonDragonka #71166 üzenetére
Feltételezem, hogy az R7-ben és a 32GB ramban több a tartalék egy ilyen egyszerű műveletre
-
FőDudu
veterán
válasz
DonDragonka #71166 üzenetére
Egy tipp: nem a prociba epitett GPU-t hasznalod.
Fixen a dedikalt GPU-n van a geped? -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #71138 üzenetére
Majd megnézem holnap oled tv-n.
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #71134 üzenetére
Gyerunk! Kezdj bele. Hozom a popcornt.
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #70978 üzenetére
-
válasz
Én is sokalltam a hőmérsékleteket, nyünnyögtem is e miatt 2018-nak
.
De akkor meg van a magyarázat.
Viszont ami NAGYON DURVA volt, hogy a kis Legion5 szinte passzívan nyomta le vasalás után a Superposition-t -
2018
senior tag
válasz
Értem, megnézem majd 100% ventikkel, mit állítsak be armouryban a cpunak gpunak a csúszkákkal ?
-
FőDudu
veterán
válasz
DonDragonka #70863 üzenetére
Es akkor mi lesz ha a nagy verzio helyett a regi gepekre valo verziot teszi fel a gamer?
Megtaltosodik? -
FőDudu
veterán
válasz
DonDragonka #70860 üzenetére
Ha jol latom, akkor a W11 mar hozza a W10 teljesitmenyet....
Jo lesz ez. Mar csak az SSD problemat kell megoldaniuk amire en is rafutottam. -
MaxxDamage
félisten
válasz
DonDragonka #70569 üzenetére
Én notebbok RTX 2080 Super amire kerestem (driver) mivel notebbok verziós a hw
-
MaxxDamage
félisten
válasz
DonDragonka #70567 üzenetére
Én is ugyanott néztem/kerestem, meg Experience-be is.
Amúgy Experience auto-n fel szokta dobni/ajánlani, ha van Update...még nem tette és keresésre se talált újabbat. -
MaxxDamage
félisten
válasz
DonDragonka #70564 üzenetére
Érdekes...én nem látom, de cikk is van róla itt PH-n [link]
-
válasz
DonDragonka #70531 üzenetére
Mondjuk lehet mindent állítani, de ha játszom vagy nagyon terhelős dolog megy akkor pöccintek rá a dedikált érintős max venti gombra, ne liftezzen nekem, és ((az lenne, de nem mindig a legjobb)) az a legegyszerűbb. Igaz van most egy olyan ventim ami már nem indul el magától, be kell indítani, pörgetni....valami elkopott ott, na nem lehet ezeket a végtelenségig strapásan dolgoztatni
a leggyengébb láncszem egyike lehet, szal ez nem asztali hardver amit annyira lehetne nyúzni mint szeretném.....
nem szerver cucc ami mehet éjjel-nappal....(ezt egyszer hallottam valakitől és nagyon igaza lehet)
-
Silverboy
aktív tag
válasz
DonDragonka #70531 üzenetére
"Azt egyszerűen nem értem, hogy egy "gamer"-nek címkézett notiból, legyen az akárcsak egy TUF is, hogy lehet ezt a lehetőséget kivenni, illetve by default nem berakni...
Ja és még csak a lehetőségét sem meghagyni, hogy akár egy másik, nem gyártói progival vezéreld, mert minden zártan, HAL-ban vagy BIOS-ban csücsül..."
13R3 esetében és szétkel mókolászni HW-vel, hogy betudd állítani a későn reagáló propellereket... és ez nem TUF széria, utobbi időbe jöttek rá... hogy hupsz ezt elfelejtettük anno. -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #70468 üzenetére
Emberek, nagyon jo ez a crysis 3 remastered maxon 100 fps felett tolni, fuves reszeknel 60. Az eredeti anno megette a gepemet a regit.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
DonDragonka #70464 üzenetére
Kipróbáltam én is. Ultra performance hulladék, nagyon sokat ront a képminőségen. Quality még so-so használható, ugyan az is ront a képminőségen OFF-hoz képest, de fényévekkel jobb mint a régi DLSS és a régihez képest ad +12 FPS-t avg framerate-hez.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
DonDragonka #70462 üzenetére
Jah hogy az NVidia kiadta a drivert az új DLSS-hez, de a fejlesztők meg bétában tartották az ahoz szükséges verziót, hogy aki külön rá nem keres az ki se élvezze a dolgot...szép
-
Darth_Revan
veterán
válasz
DonDragonka #70460 üzenetére
HOl tudod állítani a DLSS-t SoTTR alatt? Nálam nincs ilyen opció, csak a "régi DLSS" ami azon túl, hogy homályossá teszi a képet lóf*szt nem csinál
update:
megvan, Steam valamiért nem frissíti az enyémet és még mindig 298.0_64 alatt vagyok -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #70455 üzenetére
Uhh a fene se bírta ki, kell néha egy kis szünet.
Gyorsan teszteltem és wow... Végre egy játék ami profitál a DLSS technológiából.
Néhány megjegyzés:
1. az új opció(k) csak a játék 449.0_64-es verziójában érhetők el...
2. DLSS on alatt lényegében semmi grafikai butítás nyomát nem véltem felfedezni, egy két helyen talán, de sasszem kell hozzá... Másszóval, az élmény picit sem csökken, vagy nem érzékelhető módon.
3. most csak a benchmark-ra volt időm lehet játék közben más a vizuális élmény...
4. mivel most dolgozom a géppel nem pöcsöltem a fizikai lehetőségek kimaxolásán, szóval pár fps még lenne a vasban, de ezt most lexarom...Shadow of the Tomb Raider benchmark
DLSS offShadow of the Tomb Raider benchmark
DLSS ON (ultra performance)Shadow of the Tomb Raider benchmark
DLSS ON (korábbi verzió, ahol még nem lehetett a DLSS-t paraméterezni. A graphics settings itt is highest csak arról anno nem csináltam screenshot-ot)Ez utóbbi kép azért is érdekes, mert nagyon szépen látszik, hogy egy-egy frame renderelési ideje milyen elképesztő optimalizáción ment át mind GPU mind CPU vonalon... Mármint ha egymáshoz viszonyítod a két DLSS ON kép közötti különbséget...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
DonDragonka #70330 üzenetére
Igen, "Anti Dust System" aminek hívják és már egy ideje van ez.
(G752VSK gépembe is volt)
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #70330 üzenetére
Hat neha felporgeti a ventiket. De manual modban megadot vent curve mukodik nalam. Dust cleant azt en csinalok neki kb ket hetente a kezi fac pumpammal amit killhates ajanlott.
Neked erzekeny a hallasod. Amugy meg a promo oldalan ha nincs dust clean rol szo, mint mikulas s17 es gepenel akkor valoszinu nincs benne ilyen funkcio.
-
válasz
DonDragonka #69966 üzenetére
Ezt hol lehet állítani?
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #69963 üzenetére
s cache-t érdemes auton hagyni irják is.
-
válasz
DonDragonka #69870 üzenetére
Ez itt most a gaming notebook topik. Vagy megint rossz helyen vagyok?
Maradjunk a kaptafánál.
Egyébként maga a felvetés a RAM-ról nem gond, sőt! Anno azért tettem a Heliosba is +16 GB RAM-ot, mert a COD AW 16 GB-al indította a játékot.
Szerintem ahogy komolyodnak az új játékok, úgy kell majd egyre több RAM is a gépekbe. De ez nem baj, csak legyen-lehessen bele tenni. -
válasz
DonDragonka #69864 üzenetére
Most komolyan..... az egyik RAM van forrasztva, a másik 16-os bármikor cserélhető 32-re, így már összesen 64 GB lehetne benne- mire nem elég?? (vagy akár a mostani 48 GB?)
Többre nézem, hogy a bekapcsoló gomb ujjlenyomat olvasós, egy nyitás vagy zárás 1 mp sincs. -
Frozen
addikt
válasz
DonDragonka #69798 üzenetére
4,8 all core amit tud az intel (nálam ,de itt nem ér már el jobb eredményeket ,mert van benne folytás) ,de a biosban nagyon ütyködni kell hozzá ,az egyel feljebb lévő intel az viszont alapból tud 4,8 vagy 5 Ghz körül és azt all corba nagyon szépen meg lehet húzni szerintem az 5900hx et állva hagyja
-
Frozen
addikt
válasz
DonDragonka #69778 üzenetére
[link]
tessék futtatam én is egyet -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #69778 üzenetére
Kb mindenhol cafoljak mar a hszeit frozennek.
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #69717 üzenetére
Gagoo, meg gurus 1 reg is lehetne, mind2 élből nem csípi az asus brandet.
-
gurus
aktív tag
válasz
DonDragonka #69717 üzenetére
Semmi baj, elfogadom
eddig se fújtam, sőt fülig dicsértem Asus laptopod, sőt Acer predatorokat is használtam, megelégedéssel.én is ilyet akartam venni csak 2018 tag vissza táncolt.anno tavasszal, így lett Lenovo.hülyeség amit írsz 2018 tag, olvass már vissza anno én voltam itt aki nyomta az asus laptop teszteket és a dicséreteket.elöző laptopom asus volt.hobbá megint tudatlan vagy, bányász inkább
-
gurus
aktív tag
válasz
DonDragonka #69704 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy szar sőt anno dicsértem is ezt a laptopot.egy dolgot írtam nem 165w van belőve, így teljesítményben alul marad.másik 1 millás laptopba durva, hogy nincs kamera, pedig nagyon jó laptop lenne.miért állitasz olyat amit nem írtam?
-
válasz
Már mióta ezt ugatom mindenkinek... Haverom azon agyalt, hogy talán már ne is javítsam meg neki a GTX1070-esét, mert már úgyis gyenge, és a gépe is már régi (Haswell) stb... Persze megjavítottam, rápattintottam neki egy 4K-s monitorra és tökéletesen megy neki rajta 60 fps-el a Forza.
Úgy érzem van egy kis becsípődés mostanság a "legyen 300 fps-em, ha már 300Hz-es a kijelzőm" dolog körül. Szerintem sokkal nagyobb egy 4K-s játék-élmény 60-120 fps-en, mint FullHD-n a 300 fps. Én már nem tudok különbséget tenni 120Hz és 300 Hz között, akárhogy is rángatom az egeret a desktop-onLehet, hogy a kobra-reflexüek meglátják, de hogy egy klaszikus idézzek;
-
echterion
nagyúr
válasz
Csak pár dolog sántít az összehasonlításoban, ezeket pontosítanám. Az XMG Ultra nagyon nem 3,3 misi, kétféle összeállítást néztem, egy 3080-as, de fapados, otthon kiegészítendő motyókkal, meg egy észel összerakott fullos kivitel. Ez utóbbiból még 150 euro lejön a mostani akció miatt.
Illetve azért felsőházban sosincs meg az ár/érték arány, minél közelebb mész a csúcshoz, annál jobban elcsúszik ez az irány az ár felé az értékről.
Mellesleg vele nem éremes vitába szállni, míg asus gépe volt, az volt a legkirályabb gép a topikban, aki mást mondott, abba beleszállt (olvass vissza, vannak jó kis beszélgetések
), mióta nem az van neki, azóta szar.
Fapad:
Fullosabb, 3 év prémium garival:
Mellesleg nem is értem az összehasonlítást, rettenetesen nem egy kategória a két gép.
-
Hubba12
senior tag
válasz
Nem azért, igazad van jó gép az asus. De hogy a schenker nem 3,3 milla az biztos.
1,3 ra le tudod konfigolni. I9+rtx3080.
-
válasz
DonDragonka #69707 üzenetére
Oké, nem figyeltem.
Én mindenképp az Intelnél akartam maradni. -
válasz
"szar az Asus... szar az Asus... szar az Asus..."
Asus ROGb gépeken nőttem fel, na jó, az első komoly vasam asztali konfig volt, de azt ugye nem tudtam hordozni. Amikor úgy változott a munkám, azonnal cseréltem laposra.
Az első-mint kezdőnek-Toshiba Qosmio X70 volt ha jól rémlik, akkor az brutál vas volt.
Aztán jött a G74, és így tovább. szinte az összes, a kis Zephyrus volt az utolsó a nagy Helios 700 előtt.
Most viszont visszatértem.....Milyen konfigod van a G733QS-ban?
-
2018
senior tag
válasz
Engedd el az emberunket, parttalan vita lesz.
killhates is megmondta a gepedre hogy jo vas amikor meglatta kivul belul ennyi. -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #69499 üzenetére
2 gépben nincs armory, szoval igy oldottam meg egységesen.
Reg trükkel plusz kapcsoló.
-
Frozen
addikt
válasz
DonDragonka #69366 üzenetére
Mivel össze vissza mér a program Superposition Benchmark ezért lefutattam én is a vason a 3dmarkot kicsit meg is feszítettem a tempot bár ram cserével léynegesen lehetne jobb tempot van egy gyerek kb 6 pontszámmal ért el többet redditen,viszont ő belerakot új ramokkat és sokkal kevesebb oc van neki a vason rajta,mint nálam szóval lehetne ezt még feljebb is nyomni.
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #69369 üzenetére
Huha! Most mar mindent ertek. Brutal!
-
Speedy007
őstag
válasz
Számítani szokott a háttérben futó programok utorrent discord stb.. Ezeket célszerű ki lőni, illetve a böngészőnek sem szabad futnia. Ajánlott kiegyensúlyozott vagy teljesítménymódban mérni AMD-s laposok esetén a hibrid mód is be zavarhat meg a hozzá rendelt 2-1.5Gb memória is célszerű ezt is a biosban a legalacsonyabbra venni 512mb.
-
2018
senior tag
válasz
Gpura milyen paszta kerult?
-
Frozen
addikt
válasz
erről korábban is volt szó,hogy a 3080 nem igazán éri meg mert nem sokkal gyorsabb mint a 3070.
1,5 évig most még egy 3060 is elég bármire aztán lehet vneni a 40xx szériákat az új 13 gennel -
válasz
DonDragonka #69355 üzenetére
Köszönöm szépen a visszajelzést.
-
Speedy007
őstag
válasz
DonDragonka #69363 üzenetére
Szerintem hülyeség ez a teszt, simán feltudtam úgy húzni a legion 5-t hogy ezen majd 8.000-s pontot ért el de játékok állandó össze omlottak miatta
-
Frozen
addikt
válasz
közbe én is dolgozok a rendszeren még nincs meg a padozás a vrm és memoria részen illetve a lm is majd ha minden igaz ma lesz időm megcsinálni
egy jobb memoriával szerintem meglehetne a 8k közeli értik is mivel ez most 1r es ami benne van
minden esetre érdekes a pontozás hiszen mindenhol több az fps szám egyedül a temp több pár fokkal csak
-
2018
senior tag
válasz
Az nagyon jo hir! Vas paszta le volt csurogva a cpurol itt is mint a g533-as gepnel?
-
echterion
nagyúr
válasz
Na, egészen jó gép formája lett a masinának.
Mindig érdemes Attist meglátogatni, ha forrósodik a helyzet, nála megnyugvást találnak a hardverek. -
DonDragonka
őstag
válasz
A CPU is jobban muzsikál, nincsenek nagy csodák de azért a hőmérséklet különbség látható bőven...
Gyári Paszta, 75°
KillHates eredmény, 68° -
FőDudu
veterán
válasz
DonDragonka #69273 üzenetére
Nekem is Sabrent van jelenleg, de az 1 teras. Es nem 4.0.
Kozben azonban kontrollert varialtak es nem lehet tudni melyiket kapja az ember.Az enyem meg jo, nem konyul le tobbszaz giga masolasanal sem a sebesseg. Az ujnal valamit elbaltaztak, mert ha megtelik a cache lemegy a sebesseg kb 80MB/s koruli ertekre ami vicc. Tobb review is emliti.
Csak ezert felek Sabrentet venni - egyebkent a mostani is tokeletes (csak kicsi).
-
válasz
DonDragonka #69195 üzenetére
Szerintem 10-15 fokot biztos tudnuk majd "faragni" belőle
Nagyipari termék, nem az ár számít, hanem, hogy kit fog ki az ember a gyártáskor. A Dell-nél már külön jelzik, hogy az álomkórosok rakták össze a gépet:
Ez is amolyan silicon-lottery. Tudnék pár képet felrakni "érdekesen sikerült" gap padozásról:
Itt is felb@szta tessék-lássék a gappapdokat a milliós Alienware-ben a droid. Melegedett is a 1080 benne mint a kemence
Már nagyon régóta nem határozza meg semmi sem egy termék minőségét; ha ki fog az ember egy rendes szakmunkást a soron aki szívvel-lélekkel dolgozik, akkor a leggagyibb Tesco-s notebook is örömét szolgálhatja, de ha egy lump másnapos tróger rakja össze a gépet akkor még pokol lehet még a 9000€-s csoda-Clevo is. Egy ügyfelem vett egy 32 milliós luxuskocsit és felajánlotta, hogy próbáljam ki. Egy álom volt viszont a bal oldali lábtartón valahogy nagyon furán billegett a lábam, mondtam is neki; akinek ez eddig fel sem tűnt. Jó magyar módjára nem a szervizbe vittük vissza, hanem lebontottuk a kárpitot és alatta volt egy komplett diagnosztikai kábelköteg ami az autót és a diagnosztikai eszközt köti össze!!! Tehát ez anno qrvára hiányzott valakinek anno a gyárban!! -
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #69195 üzenetére
Kiderul, en is vinnem a mesterhez a gepet, szinten keszulok mar jo ideje. A 2 db 3080 as desktop karesz ujrapadozasan is gondolkodok.
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #69134 üzenetére
Van benne lóerő!
Én maradok win 10-en. Órajelek? Gpu-mem? Vcore fesz? Venti fordulat mennyi? Hőmérséklet?
-
thomasa
senior tag
válasz
DonDragonka #68998 üzenetére
Így jártam a régi 486DX2-mmel, már a megtalálást illetően, csak nekem sajna álló helyzetében szétment a kondija.
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #68998 üzenetére
Hol lesz 20 év múlva? Hát a gyűjteményben.
-
Speedy007
őstag
válasz
DonDragonka #68993 üzenetére
Tegnap este Chumlee kedvéért ki huzattam a Cyberpunkot akárhogy tekertem a gépet 76-nál nem bírtam feljebb vinni a VGA volt 70-73 körül. Igaz egyém már megfordult a mesternél az ő kezelése által 5-10 fokot lehet nyerni...Be kell állítani a Vantage Programban a Thermál módban a kiegyensúlyozott részen belül a kikell ott pipálni az automatikus figyelést . Akkor talán nem lesz repülőtér hangja a gépnek. Szerintem teljesen okés még a 80 fok.. Meg nem árt alá valami levegő mozgató a gép alá mert azzal is lehet nyerni pár fokot illetve decibelt is... Nekem azzal Deepcool Windpal-al úgy 70-75 körül karistol mikor játszom. Mielőtt megfordult volna nála úgy 80 körül volt picivel fölötte de akkor sem bántam mert az i5 9300h ennél magasabb volt a Predator-nál a kezelés és a hűtőpad ellenére illetve a Coolboost-tal ezekkel már elég emberes hangja volt hogy 90 alatt tartsa.Ahhoz képest a Lenovo Legion 5 süket szoba illetve "jéghideg"
-
válasz
DonDragonka #68942 üzenetére
Én már a kezdetektől Win 11-en vagyok, már akkor élesben. Sem most sem eddig semmi rosszat nem tudok mondani az új Windows-ról, szerintem remek lett.
-
Speedy007
őstag
válasz
Valószínűleg azért nem döcög meg visít mivel korábban osztottam meg itt egy PCX-s cikket hogy a Win11-el "ráfeszült" a Microsoft a Ryzen-s gépek optimalizálására kevésbé vagy egyáltalán nem lesz az az effektus ami a Win10-nél volt valamint az Inteles platformon is tetten érhető majd hasonló jövő hónaptól mikor kijön a stabil változatt bár a válallkozó szelleműek akár most is ki próbálhatják ez a béta verzióval
-
2018
senior tag
válasz
-
2018
senior tag
válasz
DonDragonka #68787 üzenetére
Nekem nem kell szoftverrel se mokolni a g733 ugy mukodik ahogy kell minden flottul megy.
Minden a leheto legfrissebb biostol kezdve armoryn at minden. Valoban messze all a szemetre valo geptol.
-
kdavid23
aktív tag
válasz
DonDragonka #68038 üzenetére
Igazad van. Legion 7 tulajként 3dmark time spy 12800 pont alap frekiken. Bár lehet, hogy kifogott egy igazán ablakgittes vagy dudoros cpu verziót ... sem raid-et, sem gen. 4.0 nvme et nem támogat, ellenben a cikkel. Az igaz, hogy az x170kmg után a második legizmozabb noti... notebookchecken is olyan erős, hogy a többi géppel való összehasonlításban csak ballanced módban futtatták, nehogy túlzottan kitűnjön...de ha megnézed performance boost üzemmódban (ami egy gombnyomás) +15%! De ezt már nem akarták összehasonlító táblázatba tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest