Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
alces
tag
Nálam is csak egyszínű a világítás, már hónapok óta fehér, csak néha hülyülök meg és csinálok karácsonyfát. Az elején még szórakoztam, de egy újszülöttnek minden vicc új. És nem is beszélve arról, hogy vannak az AlienFX támogató játékok!!
Szerencsére én csak színváltósat fogtam ki, villódzósat nem...Serious Sam3, Supreme Commander. A harc hevében amúgy észre sem veszem, hogy milyen a billentyű színe. Ha pedig nem játszol külső billentyűzettel, nézd inkább melyik fekszik neked leginkább. Csalóka, mivel nekem is az m17 R4 elsőre nagyon szokatlan volt, de most már egyszerűen minden más egy kacat emellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
● A topikban hirdetni TILOS!
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- Indul a ChatGPT Health
- Szerviz topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Hegesztés topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerencsére én csak színváltósat fogtam ki, villódzósat nem...Serious Sam3, Supreme Commander. A harc hevében amúgy észre sem veszem, hogy milyen a billentyű színe. Ha pedig nem játszol külső billentyűzettel, nézd inkább melyik fekszik neked leginkább. Csalóka, mivel nekem is az m17 R4 elsőre nagyon szokatlan volt, de most már egyszerűen minden más egy kacat emellett.
Muerte