- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Fotók, videók mobillal
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
ezennel megtöröm az 5 éves csendet
jó a gaba nekem is az van -
Dragon.
tag
már mint (GABA)
-
Dragon.
tag
NeKeM Is AzVaN AkInEk KeLlL AnAk OdA Adom 10k-ba

-
Gismo
addikt
-
mormotta
csendes tag
Én nem tom hogy mejik samtron monitorról van szó de a Gaba az jó kis monitor

-
Szeke
senior tag
-
Gismo
addikt
Na hamár GABA vs Samtron akkor GABA! Bár a suliban 15''-os Samtronok vannak, azoknak sincs rossz képük, de szerintem a 17'' GB(vagy GA nemtom)1769J típusú GABA-é jobb és szebb.
-
casenoid
tag
Casenoid Tesó!

nem bízom a használt cuccokban
én nem sajnálnám a pénzt, de erre van keret, és nem többre
de lehet, hogy ezután majd el kezdek gyűjtögetni egy jobb 19''-os monitorra, és minél hamarabb lecserélem, de addig is kell valami olcsó, valószínűleg nem túl hosszú távra (értsd: 1-2 év)Tesó!
én használt, de garanciás monitorról beszéltem! és nem pár nap,hanem sok hónap volt vissza!
Persze,a pénz meghatározza a keretet. I know. -
emvy
félisten
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én most szereztem egy használt 17''-os CTX monitort 20e Ft + ÁFÁért és állllati jóó!!
Éles a képe, 95 KHz-es, 1600x1200-ig bírja, 1024x768-ban meg 120 Hz-et visz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ahhoj
aktív tag
Ahhoy Teso!
vegyél ennyi pénzért használt 19''-est. Volt pár hete PH-n is egy eladó, ami garanciás is volt. kb 50e HUF-ért már van korrekt moncsi, ami újonnan 100-120e HUF.
Monitorban ne sajnáld a pénzt, később a kifolyt szem nagyon bántó érzés
pl. Viewsonic PF775-öt találtam eddig az egyik legjobb 17''-es monitornak. 68+áfa a Pixelben.Casenoid Tesó!

nem bízom a használt cuccokban
én nem sajnálnám a pénzt, de erre van keret, és nem többre
de lehet, hogy ezután majd el kezdek gyűjtögetni egy jobb 19''-os monitorra, és minél hamarabb lecserélem, de addig is kell valami olcsó, valószínűleg nem túl hosszú távra (értsd: 1-2 év) -
Ahhoj
aktív tag
-
Ahhoj
aktív tag
Nézd meg ezt:http://www.lge.de/data/cat_templ/daten/F700b.pdf
Árba azt hiszem, hogy belefér. Síkképcsöves, jól néz ki. Felbontásban pedig nem tér el attól amit néztél.Pfff, nekem ez úgy tűnik, mint ami ugyanolyan képfrissítést tud, és mindenhol többe kerül, mint 40e huf

-
casenoid
tag
Ahhoy Teso!
vegyél ennyi pénzért használt 19''-est. Volt pár hete PH-n is egy eladó, ami garanciás is volt. kb 50e HUF-ért már van korrekt moncsi, ami újonnan 100-120e HUF.
Monitorban ne sajnáld a pénzt, később a kifolyt szem nagyon bántó érzés
pl. Viewsonic PF775-öt találtam eddig az egyik legjobb 17''-es monitornak. 68+áfa a Pixelben. -
Tibisz
aktív tag
-
Tompo
aktív tag
LG 700s, Belinea 10 30 85/95, LiteOn C1786pnst, ez inkább 40e,
-
Tibisz
aktív tag
Nézd meg ezt:http://www.lge.de/data/cat_templ/daten/F700b.pdf
Árba azt hiszem, hogy belefér. Síkképcsöves, jól néz ki. Felbontásban pedig nem tér el attól amit néztél. -
Ahhoj
aktív tag
Ezt az értéket megadják a gyártók a monitor technikai paramétereinél.
Ahogy nézem a linket amit írtál ennek a monitornak 1280*1024-nél 65 Hz aminél kifolyik a szemed! 1024-768-nál pedig 85 Hz-en ami már elviselhető, de elég messze van a 100 Hz-től. Szabad megkérdezni milyen összeget akarsz költeni az új monitorra?na, szóval a honlapon én is el tudtam olvasni, viszont a mostani gaba monitorról nem találtam leírást, a doboza meg nem tudom, hogy hol van.

kérdezni szabad, de hiábavaló, mert már ez a monitor lesz, és kész. mert 17''-os méretben mondjuk olyan max 40-45e ft-ért mit tudnál ajánlani? -
Tibisz
aktív tag
Ezt az értéket megadják a gyártók a monitor technikai paramétereinél.
Ahogy nézem a linket amit írtál ennek a monitornak 1280*1024-nél 65 Hz aminél kifolyik a szemed! 1024-768-nál pedig 85 Hz-en ami már elviselhető, de elég messze van a 100 Hz-től. Szabad megkérdezni milyen összeget akarsz költeni az új monitorra? -
Ahhoj
aktív tag
van olyan progi, amivel lehet mérni a monitor maximális képfrissitési frekijét?
-
Ahhoj
aktív tag
hát igen, de sajna a sok egyéb cuc mellett már csak erre van keret, meg eddig is jól megvoltam rosszabbacska monitorral, és semmi baja a szememnek

Tudtommal a samtron monitoroknak van tco99 minősítése, ezen a gaba monitoron meg itt van egy jó nagy címke: TCO 99
Nem tudjátok, hogy melyik lehet ez az olcsó 17''-os samtron monitor?Azt hiszem meg van. Samtron 76e
http://www.samtron.com/product/76e_fea.html
na, ha ez a monitor lesz, akkor samtron, vagy gaba? -
Tibisz
aktív tag
hát igen, de sajna a sok egyéb cuc mellett már csak erre van keret, meg eddig is jól megvoltam rosszabbacska monitorral, és semmi baja a szememnek

Tudtommal a samtron monitoroknak van tco99 minősítése, ezen a gaba monitoron meg itt van egy jó nagy címke: TCO 99
Nem tudjátok, hogy melyik lehet ez az olcsó 17''-os samtron monitor?Te tudod mi Neked a fontosabb a gyors gép, vagy a látásod, esetleg mind a kettő egy kicsit később! Mindenesetre sok sikert az új monitorodhoz!
-
Ahhoj
aktív tag
Szerintem a monitor az a része a gépnek amin nem szabad spórolni! Egy monitort nem 2 évre veszel, hanem legalább 5 évre, ezért érdemesebb beszerezni valami márkásabb darabot amit a megfelelő frekin tudsz járatni, a szemed érdekében!
Továbbá nem árt ha van a monitornak TCO99-es minősítése is.hát igen, de sajna a sok egyéb cuc mellett már csak erre van keret, meg eddig is jól megvoltam rosszabbacska monitorral, és semmi baja a szememnek

Nem tudjátok, hogy melyik lehet ez az olcsó 17''-os samtron monitor? -
rudi
nagyúr
Szerintem a monitor az a része a gépnek amin nem szabad spórolni! Egy monitort nem 2 évre veszel, hanem legalább 5 évre, ezért érdemesebb beszerezni valami márkásabb darabot amit a megfelelő frekin tudsz járatni, a szemed érdekében!
Továbbá nem árt ha van a monitornak TCO99-es minősítése is.Jól beszélsz ;)
Samsung 765MB 49000+ÁFA Magicompban. Ez talán megéri a befektetést 4-5 évre... -
Ahhoj
aktív tag
Nem tudom megnézni. A helyzet az, hogy rendelve lesz meg a samtron, a gaba meg már meg van. Az egyik monitor a tesómé lesz, csak az a kérdés, hogy melyiket kapja meg (természetesen a rosszabb lesz az övé
)
Na, majd ha már meg lesz, akkor kipróbálom
-
Tibisz
aktív tag
Továbbá nem árt ha van a monitornak TCO99-es minősítése is. -
nap
addikt
Szóval elég zavaros a helyzet, de mondom.

Adott két monitor, az egyik Gaba 1795j (17'').
A másikról annyit tudok mondani, hogy samtron (17''), és az LG 563n (15'') típusú monitortól alig 5-6e ft-tal drágább.
A kérdés az, hogy tudjátok-e, hogy egész pontosan melyik samtron monitorról van szó, és ha igen, akkor a két monitor közül melyik a jobb?Amit eddig lattam, a samtronoknak jo volt a kepe, a gabaknak meg nemannyira. Bar kulonbozo kornyezetben talalkoztam veluk. Amugy meg, minden monitornak egyenisege van.

-
rudi
nagyúr

A másikról annyit tudok mondani, hogy samtron (17''), és az LG 563n (15'') típusú monitortól alig 5-6e ft-tal drágább.
A kérdés az, hogy tudjátok-e, hogy egész pontosan melyik samtron monitorról van szó, és ha igen, akkor a két monitor közül melyik a jobb?Elméletileg jobb a samtron mert az valójában low-end Samsung. Szerintem a hasonló árú Gaba és Samtron közül a másodikat válaszd de ha van mód nézd meg a képét mert ezek a low-end monitorok nagyon változó minőségűek.
-
Ahhoj
aktív tag

A kérdés az, hogy tudjátok-e, hogy egész pontosan melyik samtron monitorról van szó, és ha igen, akkor a két monitor közül melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 27% - GIGABYTE X870E AORUS XTREME AI TOP AM5 csúcs Alaplap!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó a gaba nekem is az van

Éles a képe, 95 KHz-es, 1600x1200-ig bírja, 1024x768-ban meg 120 Hz-et visz ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)