Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Winbond bh-5 a legjobb létező ddr1 chip. Ha valamit el lehet érni akkor azzal. Szereti az időzítést és a feszültséget, d3e még ebből is érdemes válogatott 256 megás moulokat választani, mert az 512-eseken több chip-> nagyobb szórás és egy rammodul tuningpotenciája annyi amennyi a leggyengébb chipé rajta.
-
Esmein
nagyúr
Nf7-ttel is lehet adni 3.3V-ot a ramoknak, csak macerásabb mint a DFI-n kell rá egy vtt track mod meg egy dirty punk vdimm rail mod. Gyakorlatilag a psu 3.3 voltját rákötöd a ramokra, a stabilizáló vtt-t meg hozzákötöd felezve a 3.3 volthoz és csá

Elég beteg dolog de meg lehet csinálni. Én nem veszek dfi lapot, igaz keveset kéne rádobni, de szülinapomra kaptam az alaplapot(én választottam) és nem mondhatom hogy bocs nekem most a64 kéne. Veszek egy mobilbarcit, veszek ramot ami tud 240-et jó időzítéssel kompresszort meg egy 6600gt-t aztán megülök a seggemen 1 évig max vinyóbővítés, mert az most 20 giga, abból 2 giga bad

-
Esmein
nagyúr
RMA your nf7 and get another one hoping its doing 235

-
Esmein
nagyúr
Kötsz egy hurkot a legszélső lábra, megszorítod egy kicsit hogy a szál se szakadjon a láb se görbüljon és le is tudd venni, leveszed levágod az egyik felét(mert nem kell ugye, rárakod a kötni kivánt egyik lábra, aztán 2-esével 8as alakban hurkolod egymáshoz 2-3 rétegben a lábrakra, minden hurok után megszorítod kicsit és lenyomkodod fogpiszkálóval, majd a végén nem arra a lábra amelyiken kezdtél hanem a másikra rátekered 2-3x és kicsi körömvágó ollóval elvágod a fölösleget(vagy ha elég vékony a szál egy óvatos rántásnál a hurok végénél töben szakad el, de neked a kisollót javaslom
) -
Esmein
nagyúr
lehet hogy megy dualt, de amilyen az nforce2 dual kezelése lehet hogy nem megy 200 fölött, sztem örülhet hogy mennek egyáltalán
Teljesen kiszámíthatatlan dolgok történnek két külön modul esetében.
nekem 2*266-os ram ment 280-at dualban egyik winbond másik v-data, mindezt 220-as fsb mellett visszaosztva. De nem jelenti azt hogy ennek mindig igy kell lennie.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Ez hülyeség, van olyan hogy 3d instabilitás, de az már elég magas fsbn jön be. Sztem 220-230ig tutira fel lehet húzni, hogy 3d stable is maradjon. Maradjatok már a hülyeségekkel

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest