- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Nálam az egyik favorit lenne, ha nem zabálná fel a gépemet böngészés közben. :/
Használtam a 2014-es terméküket, észrevehetetlen volt a gépemen, kivéve böngészéskor. Akkor viszont felpörgette a processzort, az meg a ventilátort. Tetszik benne, hogy be lehet állítani a bootoláskor mi mennyi idő múlva töltsön be. Feltettem a 2015-ös terméket is, hátha azzal már a böngészéskor nem jön elő, amit a 2014-es termékkel tapasztaltam. Sajnos ugyanúgy megvolt a "hiba". Feltettem a sima antivírust is, azzal nem tapasztaltam ezt a "hibát". Sajnálom a böngészős dolgot, mert számomra az egyik legjobb védelem lett volna, főleg, hogy van hozzá minden hónapban újságos kód, amit a sima antivírussal nem sikerült elfogadtatnom. Aki egy kis rendszerigényű vírusirtót keres, annak bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest