- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Nálam az egyik favorit lenne, ha nem zabálná fel a gépemet böngészés közben. :/
Használtam a 2014-es terméküket, észrevehetetlen volt a gépemen, kivéve böngészéskor. Akkor viszont felpörgette a processzort, az meg a ventilátort. Tetszik benne, hogy be lehet állítani a bootoláskor mi mennyi idő múlva töltsön be. Feltettem a 2015-ös terméket is, hátha azzal már a böngészéskor nem jön elő, amit a 2014-es termékkel tapasztaltam. Sajnos ugyanúgy megvolt a "hiba". Feltettem a sima antivírust is, azzal nem tapasztaltam ezt a "hibát". Sajnálom a böngészős dolgot, mert számomra az egyik legjobb védelem lett volna, főleg, hogy van hozzá minden hónapban újságos kód, amit a sima antivírussal nem sikerült elfogadtatnom. Aki egy kis rendszerigényű vírusirtót keres, annak bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged