- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyax
aktív tag
Nekem ugyanilyen karim van. WDM 2.20-ast telepítettem fel és működik rendesen. Lehet, hogy több WDM-et raktál fel és kicsit összeakadtak. Esetleg mással is összeakadthatott. Nekem régebben, ha WDM-et indítottam, néha újraindúlt a gép. Újra lett rakva a rendszer és most már nincs ilyen problémám.
-
bassfan
csendes tag
Sziasztok, segítség! Kicsit nem ide tartozik, de nem karok új topicot nyitni.
Inno 3D FX5600 256 MB VIVO driverrel problémám van. A kártyán minden megy, kivéve a Video In funkcióhoz szükséges TV Tuner eszközt. Ez elvileg a WDM driver csomag telepítésekor települne fel, de nálam nem akar. A drivert többször is megpróbáltam feltenni, eltávolítani, netről frissítettem, elolvastam az nVidia FAQ-t, követtem az utasításokat, mint a Bibliát, de töbszöri teleptés után sem működik az eszköz, azt mondja, hogy Code 10 error. Tud valaki erre megoldást? Lehet hogy a kártyának valami hardveres baja? -
Kiskokó
veterán
-
-Jackson-
őstag
szerintem nemfeltétlen. amikor eladtam az fx5900-amat, srác gépén 61.xx vagy 66.xx-es driver volt fent, csodálkozott is hogy elég ratyi a teljesítménye pl hl2 alatt. aztán felraktuk az 56.72-es drivert, és láss csodát, ugyanott a 20 helyett már 120 volt az fps. szal én erre szavazok, az újabbak már telivannak a gef6-os szériához való dolgokkal. de bekell tesztelni egy legjújabb drivert, és megnézni az 56.72-t. fx szériához a best
szerk.: esetleg omega driver 1.5672. én ezthasználtam egész pontosan.
[Szerkesztve] -
Minstrel
senior tag
nVidia.com
Bővebben: link -
Kiskokó
veterán
cs.
néztem a keresőbe de nemtaláltam még hasonloó topicot se. midne eladó meg ilyenek voltak.
szal haverom kérdése: Melyik a legújabb driver ehhez a vkártyához ?? vagyis nem igy kérdezte mert ö a legújabbat kérdezte de ugytudom neminden drver jó mineféle vk-hoz.
szal melyen verzióú és nevű driver kell hozzá ?? inkább a verziószáma lényeg.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest