- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
Peterhappy #84858 üzenetére
Azért óriási gratula, hogy egyedül képes voltál ennyit lenyomni.
Nekem másfél óra után már dögunalom minden, egyszerűen nem tudok annyira kikapcsolni, hogy élvezni tudjam ezeket a hosszú távokat.
Viszont a maraton már az a táv, ahol érdemes a célvonal környékén elidőzni egy picit. Én a sajátom után vagy fél órát álltam a célvonal után, és néztem a beérkezők arcát. Fantasztikus, egész egyszerűen elképesztő érzelmek szabadulnak ott fel az emberekből, nagyon pozitív töltése van az egésznek. Tudom, persze, vannak sokkal nagyobb teljesítmények is, de tán épp a maraton az, ami sokaknak "once in a lifetime", és biztosan senkinek nem a heti megszokott rutin része. Legalábbis a mi szintünkön.
-
Hi!King
őstag
válasz
Én a másodikat futottam meg úgy, szintén virtuális NY maratonon, 2020-ban.
De egyébként az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy látom, hogy ha rekordot akarok dönteni, akkor nagy tömegrendezvény, elsősorban Budapest Maraton (csak hülye időpontban van, áprilisban jobb lenne), ha pedig dobogóra akarok kerülni, akkor kis verseny, azért meg nem utazok el más országokba, hogy nagy városi futóversenyen fussak. Terepfutás, hegyi futás, tájfutás az más, mert ott pluszt ad egy teljesen más jellegű terep, ha meg külföldi nagyváros, inkább egyedül nekiállok kocogva felfedezni.
-
HKorn
veterán
válasz
Átélem az írásod, ez így király lehetett
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest