- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
Koszi a tippet, Alg! Es sok sikert a versenyhez!
Zsolt: van akcios Duramo Speed, amit kerestel 68 EUR-ert (azt nem irja, hogy a kettes verzio-e, de Lightstrike).
Meg SL2 is 100 EUR-ert.Lortech: en nagyon szeretem, ha valaki elulteti a bogarat a fulembe, erdekel a tema, es nagyon erthetoen leirtad a dolgokat, ugyhogy most is sokat tanultam
. A CGM is a radaromon van egy ideje, csak nem tudom, hogy erdemes-e belevagni, ezert kerdeztem.
Nekem meg eletemben nem mertek az inzulinomat, meg vert is kb 17 eve vettek utoljara, szoval nincsenek ilyen ertekeim. Gondolkodtam mar rajta, hogy lehet, hogy valamilyen vizsgalatokat erdemes lenne elvegeztetni, de nem ertek hozza annyira, hogy erdemi dontest tudjak hozni. Viszont nem is szeretnelek tul sokat nyaggatni - ha esetleg van olyan oldal/konyv, ahol szerinted erdemes lenne utanaolvasnom, akkor azt meg tudnad esetleg osztani?
Pttypang: szeeeep!
Peter: kazein alaput esetleg probaltal?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Update 05.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest