- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #76021 üzenetére
Gondold el közel 100kg tempó futással a gödrös sűrű fűben. Amikor érkezel nagyon stabilan kell talajt fogni, különben a játéknak a vége. Egy pillanatnyi kihagyás és a játéknak vége. Ha leesik a Hrm a játéknak vége... Ez a Tom féle spártai hajnali kiképzés
kemeny vagy. ilyen magas fuben nem felsz a kullancstol? az aztan csunyan veget tud vetni minden futasnak vegleg.
-
tisn
addikt
válasz
Hi!King #76015 üzenetére
kivezettek pl. a tok jo es olcso fekete uszonacijukat, van meg 3 ugyan, de mar mind ki van szurkulva a medenceviztol/mosasoktol. nezegetem a tobbit, de nem tetszenek
meg volt fekete turapulcsijuk, azt nagyon szerettem, lett helyette szurke, ami meg valllahato. de ha azt is lecserelik valami bumburnyak szinre, mit fogok felvenni osztol-tavaszig? elve minden cuccom sotetre optimalizalt, hogy ne kelljen mosasnal valogatni
-
tisn
addikt
válasz
ígyvanferi #76014 üzenetére
erdekes, mert a ferfi nimbusnak is eleg magas a dropja, az meg kenyelmes volt. igaz akkor meg nem volt a bondi, lehet csak azutan fura minden regebbi cipom.
-
tisn
addikt
válasz
Hi!King #76006 üzenetére
nekem cipoben nem jott be a deca. gyereknek volt kipsta focicipoje, szetmalott 3 honap alatt (pedig akkor meg a minosegi cipoi tovabb birtak), az enyem ugy csuszott, hogy gumiboritasu palyan tobbszor seggre ultem benne (kozrohej targyakent). a minosegibb futsall ingenio meg mostanra siman markas cipo aru lett, mikozben azert nem extra a minosege.
asszony futott egy ideig kipstaban (elso cipokent), de jobban szerette az asics cumulust meg most a bondit.
en nem mernem egy kiprunra bizni a tergyem oszinten szolva de attol meg lehet jo.
-
tisn
addikt
koszi.
ahogy nezem az utvonalat szinte vegig beton
en is arra szoktam futni (fekete pottytol balra), csak a toltes mellett az arteri erdoben van egy nagyon jo tanosveny (ami tovabb is megy), azon.
neha a holt marosnal is szaladgalok, ott az egyik oldal beton a masik meg foleg mulcsos, en azt preferalom, csak egy fel eve frissen daralt agakat raktak le egy szakaszon, azon rettenetes volt futni.
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #75877 üzenetére
asszony ilyet is sutott husvetkor, hat ettem egy par darabkat
tegnap lehet kinyirtam focin a tergyem kibaszottul faj. rettento jo otlet volt. pedig max fel orat fociztam rendesen, tobbi kapuskodas volt.
eselek a valosagrol: labad,mint az olom,az alap kondid egy 20masodperces felmerore eleg csak,legzesed az utolso covid utan,mint egy Krieg katona legzese....
gyonyoru vers, meg a tergyem belefoglalhattad volna es MINDEN IS stimmel is. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #75843 üzenetére
Fuss a vizen is
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #75777 üzenetére
persze
de amugy egyszerubb vezetni a kcalbazison vagy mas ilyen oldalon az etkezeseket, es akkor akar minden nap belefer valami, egy turo rudi, proteinszelet vagy ilyesmi.
de nekem van eleg jo zablisztes palacsintam /turoval/gyumolcsokkel/xilit, egesz emberi kcal/g aranyt ki lehet hozni, es megis csak palacsinta...
tan gymbeamnal vagy valamelyik oldalon meg szoktak lenni jo edessegreceptek is.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #75698 üzenetére
kosz rendeltem 2 adag harangot.
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #75494 üzenetére
Sonka - tojassal nem egyszerű annyit bevinni, de csajom remélhetőleg sut sutit , szoval holnaptól megpróbálom ezt a kihívást teljesíteni
Ma a kondiban volt egy csávó, az volt rairva a polojara, hogy ironman 2018, 71km teljesítve : na az se rossz, bar csak egy kis félmaraton nemi lelazitassal
-
tisn
addikt
koszi.
majd ha bedoglik vadaszok egy olyat vagy 8-ast, addig meg morgok, mert tobbet futtat velem az a vacak.szerk: Alg : köszi. nagyon gyakran futok ugyanazon az utvonalon, a tavelteres minimalis lehet (fix ponton inditom az orat, a rekortan kozepen futok, az idopont miatt altalaban max 3-4 embert kell kerulni)
-
tisn
addikt
válasz
inf3rno #75463 üzenetére
megnyugtatlak, hogy az igazan jo terd az az uszasnal is fajni fog.
bar nekem az orvos letiltotta a melluszast anno, erdekes modon annal fajt a legkevesbbe. (mert valahogy ugy van a porc elkopva (akkor ropog) amikor a 165-180 fok kozott mozog, nem pedig teljesen behajlitva, mint logikusabbnak latszana es gyors/hatuszas szinte csak ezt a mozgastartomanyt hasznalja)
de egyreszt vehecc a labad koze egy ilyen szivacsot, az fenntartja es akkor csak keztempo
, es teljesen jol muxik a 3 vegtaggal uszas is.
sajna ez mind gyakorlati tapasztalat.
( mostanaban viszonyag jo a terdem <kopp-kopp>, ugyhogy ma futottam is, usztam is, bar a derekam meg fos, kapja a mydetont)
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #75338 üzenetére
zsoti ba, megnezettem a gyerokkel az edzese utan a plenkem. azt mondta, engedjem lejjebb a seggem, mert nem vagyok vizszintben. akko' en vagyok az ufo, akinek tultolt fenekkel is a dereka all be?
azt mar meseltem, mikor gerinc mrin voltam? a lenyeg, hogy az is fos. neha csodalkozom, hogy meg elek
-
-
tisn
addikt
kimentem futni, 3 fok, havaseso, eros szel, szeretem az ilyet, 0 ember van a rekortanon. mar a gep elott ulve fajt a derekam, bemelegitesnel is jo szarnak tunt, aztan 100m utan fel is adtam, remenytelen, setalni is alig birok.
lehet a planket nem kellett volna tolni minden nap.
vagy nem kellene az ulomunka.
most mydeton, es pihi, holnap ujraprobalkozom. lehet atugrom a gyogyvizbe is delutan
-
tisn
addikt
capazni
https://prohardver.hu/tema/bestbuy_ruhas_topik/hsz_24192-24192.html
-
tisn
addikt
most hogy irtatok, annyira rakivantam erre az edzestervesre, hogy kiprobaltam. (FM, tav eleresre optimalizalva) aztan toroltem, mara berakott egy felmerot, tuti nem, ma pihi, asszem az uccso tiz napban minden nap futottam, tengap mar elegge fajt.)
-
tisn
addikt
válasz
werszomjas #75058 üzenetére
nekem 44-es pega, 44-45-os vomero van meg nb 45, hat, jobb lett volna fel/egy szammal nagyobb
szoval nekem pega/vomero 45 kell/van, nb 46 kellene (meg hoka is 46 lenne az igazi)
de nekem szeles labfej, magas ruszt van.
-
tisn
addikt
Demotivált vagyok sajnos, nem tudok úgy táplálkozni, ahogy kellene és nem mennek le a kilók.
itt megkapod a motivaciotjon a jo ido elobb utobb, a friss zoldseg, gyumolcs, konnyebb lesz dietazni is. igaz en tokeletesen elegedett lennek 27km-el es 6:30-as idovel, de hat kinek mi a cel
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #74915 üzenetére
Akkor csináld 1-2 órás kihagyásokkal vagy kevesebbszer......emlékszel, nincs elvárás. Bármennyi amit szabályosan csinálsz előrébb visz mintha nem csinálnád
az nem megy
, kondiban beraktam egy koredzes reszekent. nyilvan az se tul jo, hogy elotte is utana is folyamatosan terhelek, de teher alatt no a fa
de megerosodik, csinalom es kesz.
A derekadnak elvileg nem szabadna fájnia.....hasizomból kell tartani. Ha a derekad fáj akkor leejtetted a csípőd....ami nem oké
majd akkor tukros reszre megyek at, lehet hogy tul melyre megyek, regebben baj volt, hogy magasan van a fenek (tipikus kezdo hiba) es tulkorrigalom.
ulomunkanal tipikusan gyenge a derek/gerinc kornyeki izomzat, felulest viszont masfel eve nyomom, minden kondizaskor, a hasizom edzettebb.
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #74913 üzenetére
az 1 perc is nehezen megy, remeg minden a vegere.
probald ki, rakj egy cementeszsakot a hatadra
tegnap feltem is, hogy ejszaka beall a derekam, es johet a mydeton/gerinctorna/fajdalomcsillapito kombo, de semmi nem lett reggelre szerencsere.
nem veletlenul logtam el eddig, tudtam, hogy gyenge pont.
-
tisn
addikt
valahun azt olvastam, 2 percnel tovabb tartnai felesleges. nem igazn ertek vele egyet
Meddig kell tartani a planket?
Ha megfelelő rendszerességgel, akár minden nap, és jól kivitelezve plankeltél, könnyen eljuthatsz odáig 1-2 hónap alatt, hogy 2 percig megtartani már nem lesz kihívás, erőnléted stabilizálódik, így a gyakorlat fejlesztő hatása elkezd csökkenni. Ilyenkor sokan beleesnek abba a hibába, hogy elkezdik tovább tartani, mert akkor a több jobb elv alapján biztosan hatékonyabb lesz. Ez azonban egy komoly tévedés. A plank helyesen egy kiváló erőfejlesztő gyakorlat, amely 2 percig fejti ki a hatását, hangsúlyozom, ha az a cél, hogy erőt fejlessz. Ha ennél tovább tartod, a plank hatása módosul és az erő-állóképeséget fogja fejleszteni, amely szintén egy nagyon hasznos képesség, sokat használjuk mind a hétköznapokban, mind a sportban, de a fejlesztésére vannak sokkal hatékonyabb gyakorlatok. A plank a törzserő fejlesztésének leghatékonyabb gyakorlata, ne akarjuk másra használni, mint ami, mert elveszíti azt a hatását, hogy rövid idő alatt, koncentráltan, sérülés csökkentésével tud erőt fejleszteni.https://plandurance.hu/cikkek/plank/
szoval ket perc, ha az mar konnyu, csinalj mast
-
tisn
addikt
válasz
inf3rno #74881 üzenetére
sry. sajna ahogy orexem, romlanak erezhetoen a kognitiv kepessegek, igy a helyesirasnal neha trivialis j-ly-ket kell ellenoriznem, hogy is kellene ezt irni
mrit neztem itt a helyi maganszolgaltatoknal, 60-80k-ra emlexem. lehet akkor ocsem baratnojet kerem meg, intezzen naluk a korhazban, ugy lehet tenyleg par honap. csak ahhoz meg utaznom kell 330km-t, akkor lehet egyszerubb kifizetni.
-
tisn
addikt
off
https://prohardver.hu/tema/sporolos_topik/hsz_21850-21850.html
izuletvedo, vitaminok, stb...
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #74857 üzenetére
kerulnem a betont, mint ordog a tomjenfustot
es koszi a tippet
most tiszakecsken futottam, ott van egy 200m-es rekortan. de amikor elindultam fele, mondom magamnak, minek szivjak ezen, unalmas, itt a tiszapart, megnezem. egy jo reszen le volt betonozva, ott mellette futottam a szervizuton csak ahol nagy volt a fu, ott mentem ra a betonra.
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #74855 üzenetére
tudom, neha szoktam is
csak sokan vannak a kondiban es eleg ciki, hogy 45mp-nel beremeg az egesz test es max 1 percig birom. hiaba, az a kurva gravitacio, meg a 30kg-os beepitett sulymellenyraadasul eleg jol varialhato gyakorlat, oldalplank, meg lemesz alkarra, vagy teniszlabdat pakolaszol (ugyesbbek sulyzot), stb... szoktam nezni a szemelyi edzok hogy szivatjak a delikvenseket
-
tisn
addikt
válasz
inf3rno #74773 üzenetére
kondit eleg jol lehet csinalni fajos terddel is. seta/tura sokkal kevesbbe terheli, bicajozas is javasolt, persze nem ugy, ahogy egeszseges terddel, hanem jo konnyu fokozaton. (nekem ez azt jelenti, hogy 80-90-es tekeresi tempoval kemeny 20-25km/h maxal megy a gep alfoldon, legkonnyebb 4-5 fokozat a 14-bol. ilyen montisok meg kislany csomaggal turabicajjal huzott el mellettem, de hat ez van.)
uszas is jo, de attol en kurva ehes leszekaltalaban ezert reggeli elott jartam pancsolni. (most meguntam, inkabb kondi, max havi 4 uszas van)
-
tisn
addikt
válasz
inf3rno #74761 üzenetére
nekem a guggolast nem igazan szereti a fajos terdem, de azert a labdas, trx-es gyakorlatot amit lanyus javasolt csinalom minden kondis napon.
de abban igaza van (nem tudom ki irta), hogy core erosites az nagyon hasznos futashoz. de tartasproblema, gerincproblema mind vezethet asszimetrikusan terhelt terdhez, kopashoz, fajashoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest