Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodion
senior tag
Hu anyam, ezt ki kell adjam magambol
. Rendeltem lego-tol egy eleg borsos keszletet, jo elore egyeztetve hogy biztos meglegyen amikorra kell. Ne aggodjak, rendeljem nyugodtan meg aznap feladjak 1-2napon belul ittvan. Megrendeltem, elore kifizettem ahogy illik, delutan feladtak masnap utazott harmadnap reggel nezem kiszallitast vegzo kirendeltsegen. SZUPER 5 korul jartunk, meg aznap ki is hozzak! Gondoltam en....
Aznap semmi, semmi gond csuszas elofordulhat. Masnap reggel, szortorizas kesz szallithato.... volt egeszen kb 1oran at amikor is betaroltak a kiszallitast vegzo kirendeltsegen. Na itt mar egy kicsit zavart a dolog mert masnap adnam ajandekba, azaz ma adtam volna ha ugye tortent volna barmi
. Ugyfelszolgalat hiv -> foglalt... nem varok a zenere nem konkretan foglalt -> hiv foglalt -> hiv foglalt -> hiv foglalt -> ..... ment ez igy kb 1oran at -> hiv kicsong -> zseni! tortenik valami vegre! -> 1 -> 1 -> 1 -> 40perces varakozas utan elmormoltam egy miatyankot es irtam egy emailt. NEGY ora elteltevel kaptam egy olyan uzenetet hogy majd lefordultam a szekrol:Köszönjük, hogy levelét elküldte ügyfélszolgálatunk részére, a ***** számú küldeményét a szállításért felelős kirendeltségünk technikai okok miatt betárolta. Munkatársaink folyamatosan dolgoznak ennek elhárításán és csomagját néhány napon belül megpróbáljuk kézbesíteni. Az ÁSZF-ünk értelmében minden csomagot két alkalommal próbálunk meg kézbesíteni. Az első sikertelen kiszállítás több ok miatt is meghiúsulhat. Önnek jelenleg további teendője nincs. Kérjük várja meg a következő kiszállítási kísérletet mielőtt panasszal élne.
Nem tudom mibol gondoltak hogy panasszal szeretnek elni csupan erdeklodtem hogy mi a fennakadas targya, ekkor mar masodik napja rostokol a polcon az eleg borsos aru cucc. Ha fele ennyibe kerulne is barki leorditana a fejuket de mindegy. Oke varunk majd holnap azaz ma. Biztos jo lesz.... nem lett
.
Uf. ismet hiv -> foglalt -> hiv -> foglalt -> hiv -> foglalt -> hiv -> foglalt -> ....... kb 2ora probalkozas utan kicsong! -> 1 -> 1 -> 1 -> 50perc utan leraktam ismet egy kiados miatyank utan
. Ismetelt email de mar ugyis mindegy, gondoltam kozlom veluk hogy NEM panaszt akarok tenni csak mondjanak mar BARMIT hogy mi a gond es megoldjuk! Hianyos a cim? Miert nem hivnak es 2perc alatt letudjuk! Serult a csomag? Szoljanak es irok a feladonak. Eltelt ismetelt 5 ora elteltevel meg is jott a valasz:Munkatársaink folyamatosan dolgoznak ennek elhárításán és csomagját néhány napon belül megpróbáljuk kézbesíteni. Az ÁSZF-ünk értelmében minden csomagot két alkalommal próbálunk meg kézbesíteni. Az első sikertelen kiszállítás több ok miatt is meghiúsulhat. Önnek jelenleg további teendője nincs. Kérjük várja meg a következő kiszállítási kísérletet mielőtt panasszal élne.
Na itt valami eltort...
- milyen elso sikertelen kiserlet ha el sem hagyta a DEPO-t?
- meg mindig nemtudom hogy minek az elharitasan kell dolgozni
Eddig nem akartam panaszt tenni de mostmar tudjatok mit? TESZEK! Nem a csomag miatt az mostmar ideer ha egyszer ideer vagy lehet hogy valakinek megtetszett egy nagy nehez lego logos doboz es ugy volt vele hogy elore fizetett majd kuldenek a hulyenek egy masikat. De az ugyfelszolgalat elerhetetlensege es a semmire nem valo valaszok utan mostmar igenis teszek akkor panaszt
.
Ugyfelszolgalat ismetelt 200 probalkozas utan -> 1 -> 1 -> 3 -> 20mp utan folvettek a telefont. Hat hogy rogzitett-e panaszt azt nem tudom de annyit nem birt kinyogni hogy elnezest az okozott kellemetlensegekert.
Ui: Azt meg mindig nem tudom hogy mi a "technikai nehezseg" ami miatt be kell raktarozni a csomagom, biztos elromlott az auto. Kozoltem vele hogy nem mert mindharom napban hoztak csomagot a lepcsohazba.
Na ez az en DPD-s kalandom 2025-ben amikor mar torveny is van ra hogy a telefonos ugyfelszolgalatnak esszeru idon belul fol kell vennie a telefont. Ha tudnam ezt hol kell bejelenteni meg azt is megtennem, mostmar raerek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Rendeltem lego-tol egy eleg borsos keszletet, jo elore egyeztetve hogy biztos meglegyen amikorra kell. Ne aggodjak, rendeljem nyugodtan meg aznap feladjak 1-2napon belul ittvan. Megrendeltem, elore kifizettem ahogy illik, delutan feladtak masnap utazott harmadnap reggel nezem kiszallitast vegzo kirendeltsegen. SZUPER 5 korul jartunk, meg aznap ki is hozzak! Gondoltam en....
. Ugyfelszolgalat hiv -> foglalt... nem varok a zenere nem konkretan foglalt -> hiv foglalt -> hiv foglalt -> hiv foglalt -> ..... ment ez igy kb 1oran at -> hiv kicsong -> zseni! tortenik valami vegre! -> 1 -> 1 -> 1 -> 40perces varakozas utan elmormoltam egy miatyankot es irtam egy emailt. NEGY ora elteltevel kaptam egy olyan uzenetet hogy majd lefordultam a szekrol:
.
. Ismetelt email de mar ugyis mindegy, gondoltam kozlom veluk hogy NEM panaszt akarok tenni csak mondjanak mar BARMIT hogy mi a gond es megoldjuk! Hianyos a cim? Miert nem hivnak es 2perc alatt letudjuk! Serult a csomag? Szoljanak es irok a feladonak. Eltelt ismetelt 5 ora elteltevel meg is jott a valasz:
.