Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
aktív tag
hello,
Benzines önjáró fűnyírót vennék 50cm feletti késsel, max 140 EFt. Használt McCulloch-okat néztem, arra azt mondják megbízható. A STIGA-nak 1-2 típusa is belefér a keretbe, de erről a márkáról semmit nem halottam még. Mit javasoltok, használt McCulloch vagy új STIGA? Esetleg a Riwall-ról van tapasztalat? Nagyon hajaz kinézetre a MC-re, de sok infót nem találtam róla, hogy pl. milyen motorral gyártják.
[ Szerkesztve ]
-
kavalkád
aktív tag
4 ütemű benzines fűnyírónál hogy tudom a kést levenni? gondolom nem javasolt a feje tetejére fordítani, hogy az olaj ne öntse el a hengert, de akkor mi a trükk?
a másik kérdés, hogy lefújhatom alulról a házat bitumenes alvázvédővel? van pár rozsdafolt a gépen amit vettem, lecsiszolnám és utána fújnám. -
kavalkád
aktív tag
akit érdekel, ezt találtam fűnyíró alsó hozzáférésről.
-
kavalkád
aktív tag
vettem egy McCulloch gépet, ilyen kés van benne:
azt mondta az eladó, hogy meg kell fordítani a kést ha mulcsolni akarok vele.
ez ahogy a képen látszik melyik pozíciója, a normál fűvágó vagy a mulcsoló? -
kavalkád
aktív tag
köszi! közben bementem a helyi Husquarna szervízbe, ott is ezt mondta a srác, nem kell a kést forgatni, csak tegyem be az adaptert. érdekes egyénként mert a kés mint a két oldala élezve van, de tekintve hogy használtan vettem, lehet ez már valami egyedi tuning. mindenesetre kipróbáltam normál késállással, jól működik mulcsolóban is.
-
kavalkád
aktív tag
ha nem önjáró gép akkor kb bármilyen olcsó kerék jó rá, amit csavarral tudsz rögzíteni.
https://www.kerekrendelo.hu/spl/184633/funyiro-kerek-gumi-futofelulettel[ Szerkesztve ]
-
kavalkád
aktív tag
most adtam el egy Makita ELM3720-at használtan, egyetlen baja, hogy az alsó csapágynál bemegy a fű egy idővel és megszorulhat, 3 év után kezdett el sz@rakodni, de vettem hozzá 3.500-ért gyári hajtóműt, 20 perc kicserélni és ismét nincs bajod 3 évig.
szerintem ez nem egy rossz gép. 30.000-ért már kapsz használtat. -
kavalkád
aktív tag
-
kavalkád
aktív tag
válasz Ezekiel Ston #8339 üzenetére
ha használt is megfelel akkor keress rá a jófogáson a McCulloch-ra, van pár jó vétel belőle.
-
kavalkád
aktív tag
pont ilyen kompresszort szereztem én is, elég következetlen a manuálja olaj ügyben, lentebb ezt is írja:
Előírt olaj: univerzális olaj -15W40 (100 üzemóra) vagy 5W40 kompresszorolaj.
utána meg ezt:
Olaj cseréje: a megfelelő működés érdekében használjon szintetikus 5W40 olajt. Alternatív olaj SAE.
szóval ezek közül a legolcsóbbat vedd meg, szerintem egy ilyen kis teljesítményű gépnek édesmindegy, csak legyen benne. -
kavalkád
aktív tag
válasz vasimnbt #8411 üzenetére
meg kellene nézni, hogy a szelepek nyitnak-e, bár ha nem nyitnak akkor is körbe kellene tudnod forgatni csak épp lassan és nehezebben, a kompressziónak a dugattyú gyűrűknél el kellene szöknie.
még azt nézheted meg, hogyha leveszed a légszűrőt akkor átforgatható-e, illentve, hogy a kipufogó nem tömődött-e el. -
kavalkád
aktív tag
válasz vasimnbt #8414 üzenetére
ha benne van a gyertya akkor kézzel a kést lassan forgatva sem fordul át?
ezen kívül nincs több ötletem sajna ...
majd azért írd meg mi volt a gond, ha sikerül rájönni.hzsolee: erre gondoltam én is, de megnéztem és ebbe a típusba hosszú menetű gyertya kell. plussz a kérdező sem írta, hogy sérülést látna rajta, vagy, hogy cserélt volna gyertyát mostanság.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD FX
- Büszke apukák és anyukák topikja
- SörcsaPH!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest