- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Egyszerre hány percet szabad, erdmes használni pihenés nélkül egy Stihl FS 70 szintű gépt?
-
boost
veterán
válasz
ANDROID??? #1223 üzenetére
Nekem eladáskor a eladó (szervizes) mondta, hogy nyár végén ki kell használni, hogyne maradjon benne.
-
boost
veterán
Végül FS70 lett. Szuper gép, pöpecül indul és kellően erős is. Egy tank benzint nyírtam is ma vele.
Gyorskérdés, mi a jobb a gépnek, két kaszálás közt: ha van benne benzin vagy ha nincs benne benzin? Vagy két kaszálás közt mindegy? érdemes kihasználni belőle az üzemanyagot?
-
boost
veterán
Sziasztok, fűkaszát vennék a hegyre. Kb 3-4szer használnám egy évben, a szőlő közét és a ház kröül nyírnám le vele a füvet. Két típust nézegettem: Stihl FS 55 és Stihl FS 70. Szerintetek elég nekem az 55-ös, vagy legyen a 70es?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest