- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Hogy megbizható e? Passz, nekem igy egy év távlatában semmi gondom nincs vele, kb 2 hetente vágtunk olyan 6-800nm ami most nő 1200nm-re.
Minden frankón megy rajta, pöccre indul, a kötelező olajcseréket megkapta.
Sztem megbizható, jó az építése.Nálunk is vannak apróbb ágak, azt mondom hogy az ujjvastagságúakkal(kisujj) elboldogul, meg sem érzi.
Nyilván nagyobb ágakat érdemes el pucolni, mert kárt tehet a gyűjtőkosárban. -
Ed Parker
nagyúr
Én először az elvárásokat fektetném le.
Azt írtad hogy mekkora terület, de hogy mekkora füvet, gazt kell vágnia, azt nem láttam.
A 15cm és felette sűrű fűben elég sok kisgép elvérzik. Oda azért combosabb motor kell, pláne ha mulcsoz is.
A Briggs eléggé bevált és megbízható márká, párat javítottam, alkatrész van hozzá, nem lesz vele gond.
100k környékén elég jó gépek vannak már.
Ha nagy lesz a fű illetve ritkábban vágod és megnő, az erősebb motor nagyobb előny mint az önjáró fícsör.
Amit linkeltél makitát, nekem annak a tavalyi verziója van, van benne erő, csak ajánlani tudom. -
ANDROID???
addikt
Elvileg egyikkel sem fogsz mellényúlni, kb azonos tudásúak. A két drágább 3év garos, a Mcculloch 2év garos, viszont az a legolcsóbb
Mennyit ér neked azt kell eldöntened.
Elvileg a legdrágábbnak fogod a legritkábban a gyűjtőjét üríteni leírás alapján. Kérdés ér-e neked +16k felárat.
Ár/értékben MC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest