- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
VIPowER #4722 üzenetére
Ezek alapján nekem jó ötletnek tűnik egy ilyen dupla akksis 40V-os gépet venni. Elég kábelt vágtam már el, és nem akarok 50m kábellel szórakozni, valamint benzinnel sem.
Esetleg a videóban szereplő az egy ajánlott darab konkrétan? Mondjuk 150k-ig szánnék rá. Esetleg hasonlóan erős darab picit nagyobb vagoszelesseggel mit vennétek a helyemben?
-
esox
senior tag
válasz
VIPowER #2133 üzenetére
Köszi szépen. Nekem még mindig az Einhel Hurricane HE 43 HW tetszik, mert brutál masszív, de anyósnak túl nagy, így maradt a mozgékonyabb 37-es Bosch. Kíváncsi leszek hány évig fogja bírni.
Köszi a tanácsokat. Nálam egy mini (900W-os) MTD teljesít 13 éve, igaz, hogy egyszerű terepen, de még bírja. Max 100nm fű van 3 hetente kb... -
-
Zola007
veterán
válasz
VIPowER #1446 üzenetére
Annyira nem egyszerű a helyzet
"Fákkal, bokrokkal tarkított, "
Ez alatt még termő gyümölcsfákat értek, mintegy 50 db-ot, illetve van pár ágyásnyi zöldség is, így gyomirtózást nem preferálom.
Csak a terület nagy részén lett befejezve a művelés, ahol korábban kukorica és krumpli volt.
Viszont a fák között is nő a dzsindzsa rendesenViszont ezt találtam még: Hecht 154
-
lela
aktív tag
Pedig van!!!
Most vettem egy viking 545-öst. Nem akartam elhinni én sem, de ez a gép tényleg telerakja mégpedig úgy hogy csak akkor jelez hogy tele van amikor tényleg tele van, de még éppen nem hagyja ott a levágott füvet a földön.A régi budgetem (Techumsech vantage 3.5) is tele tette, de azért ez túltesz rajta. -
Voice24
őstag
Jelzem, a McCulloch m51-140F gépem nagyjából képes rá. Volt, amikor elfeledkeztem, és csak mentem-mentem vele, míg szinte lefulladt. Hát olyan szinten tele volt a gyűjtője, hogy egy kézzel cipelve az ürítő helyig, szó szerint be kellett segítenem másik kézzel is, olyan nehéz volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest