Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
-
Mobilarena
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ma délután atneztem egy rakás katalógust, amiket tegnap hoztam a fűnyíró boltból. Makita, stihl, husqvarna, Honda, Dolmar, Red Fox, Stiga, Cub Cadet, Alko, Mtd, lényegében kimuveltem magam minden márka kínálatából és áraikból.
A következő érdekességre figyeltem fel:
A Cub Cadet egyik gépe 170 ezer Ft-ért 180cc Kawasaki motort tud, és állítólag a felhasználó sebességét automatikusan felvevő önjáró tempót. Akkor indul a hajtás, ha meglökjük a gépet és folyamatosan a toló ember sebességéhez igazodik.
Nem tudom, ez mennyire parasztvakitas funkció és, hogy a gyakorlatban is jól működik-e, de legalábbis ez a 180as Kawasaki motor a netes reviewek alapján eléggé világbajnoknak tűnik. Több helyen azt írják, hogy a legmodernebb, legkifinomultabb motor és csak ez után jön a Honda, majd pedig a Briggs. Nyilván az is tény, hogy a 170es kategória már el távolodott a 116k Makita és a 130 ezres Husqvarna árától...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest