Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• einstein

senior tag

válasz Manioka #66 üzenetére

Hát arra várhatsz, hogy csak úgy magától elmúljon, sajnos ez nem olyan. Jobb ha kipróbálod, amit mondanak, hátha használ. Ha nem, akkor lehet próbálni mást.

• einstein

senior tag

UP! :U
    Látom a topic elég régi. Kiváncsi lennék, azok közül, akik régen ideírtak, van e valaki, akinek sikerült elmulasztania a fülzúgást.
    Én is hasonlóval küzdök, mint akik már ide beírogattak. 1-2 hónapja vettem észre, hogy folyamatosan sipol a fülem. Így visszagondolva, talán régebbóta is sípolt, de talán csak most lett folyamatos. Napközben nem nagyon veszem észre, sőt szinte egyáltalán nem, csak ha esetleg direkt meg akarom hallani. Ugye ilyenkor az embert körülveszik a külvilág zajai, valamint az agy sem erre koncentrál. Viszont este, és főleg reggel, amikor már lenyugszik az ember, és viszonlag csönd van körülötte, elég jól hallható...volt már mikor zavart az elalvásban..
    Neten próbáltam utánanézni a problémának (fülzúgás / tinnitus), túl sok jót nem találtam, nagyon sok oka lehet. Többek között a rossz testtartás, letapadt izmok, ill meszes erek, ami miatt rossz a fül vérellátása. Persze lehet halláskárosodás, de egyszerű fülzsírdugó is - bár nekem nem hiszem hogy ezek lennének.
    Szóval...egyelőre még nem mentem orvoshoz, sok más egyéb teendőm miatt, de hamarosan azt is megejtem. Csak kiváncsi lettem volna, hogy valaki már meggyógyult-e, és kinek mi használt.

Új hozzászólás Aktív témák