- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
UP!
Látom a topic elég régi. Kiváncsi lennék, azok közül, akik régen ideírtak, van e valaki, akinek sikerült elmulasztania a fülzúgást.
Én is hasonlóval küzdök, mint akik már ide beírogattak. 1-2 hónapja vettem észre, hogy folyamatosan sipol a fülem. Így visszagondolva, talán régebbóta is sípolt, de talán csak most lett folyamatos. Napközben nem nagyon veszem észre, sőt szinte egyáltalán nem, csak ha esetleg direkt meg akarom hallani. Ugye ilyenkor az embert körülveszik a külvilág zajai, valamint az agy sem erre koncentrál. Viszont este, és főleg reggel, amikor már lenyugszik az ember, és viszonlag csönd van körülötte, elég jól hallható...volt már mikor zavart az elalvásban..
Neten próbáltam utánanézni a problémának (fülzúgás / tinnitus), túl sok jót nem találtam, nagyon sok oka lehet. Többek között a rossz testtartás, letapadt izmok, ill meszes erek, ami miatt rossz a fül vérellátása. Persze lehet halláskárosodás, de egyszerű fülzsírdugó is - bár nekem nem hiszem hogy ezek lennének.
Szóval...egyelőre még nem mentem orvoshoz, sok más egyéb teendőm miatt, de hamarosan azt is megejtem. Csak kiváncsi lettem volna, hogy valaki már meggyógyult-e, és kinek mi használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest