- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Állítólag az ACDC koncert iszonyat hangos volt. Vajon hány embernek okozott maradandó fülsípolást?
-
törölt tag
-
törölt tag
Közben nekem is megvannak az eredmények. Mázlim volt, sikerült 2.5 óra alatt megjárnom a háziorvos-füldoki-hallásteszt útvonalat (mindegyik időpont nélkül)
. Szóval átmentem a hallásteszten, arról van szó hogy érzékeny a fülem, védelemre szorul, a zúgás+dugulásérzet el fog múlni. Ez így elég érdekes, mert végig füldugót viseltem a koncerten, és direkt távol álltam a hangfalaktól. Lehet, hogy akkor az intenzitással volt gond, mert 1 hónapon belül 3 koncert + 3 hokimeccs, és ebből a hétvégi 2 koncerten volt bennem dugó. Igaz, a dugó az csak ilyen olcsó 150ft-os szivacsos izé volt, azóta megjött az Etymotic ER-20 , az remélem jobb lesz
. Ha az se, akkor mutatott ilyen fülforma alapján készült egyedi dugaszokat, na az már biztos megvéd mindentől
.
-
törölt tag
válasz
Soldika30 #79 üzenetére
Komplett csendben mindenki elkezd hallani valamiféle zúgást, ami lehet pl. a füledben áramló vér, ha csend van akkor a füled felerősíti ezeket a zajokat. Tehát valószínűleg eddig is volt ilyened, csak nem foglalkoztál vele. Most meg kifejezetten keresed ezeket a belső zajokat, mert aggódsz amiatt hogy milyen károsodást szenvedett a füled. Ezért mondják, hogy a fülzúgás lehet részben pszichikai eredetű. De vigyázz, mert ha sokat stresszelsz miatta, akkor az valódi fülzúgáshoz vezethet.
http://www.youtube.com/watch?v=L0uxtAQPaqw
http://www.youtube.com/watch?v=3QX6cuC-UKU -
törölt tag
És vajon mi van azokkal akik a hangfal mellett álltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest