- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manioka
csendes tag
Sziasztok!
Örülök, hogy ismét éled a fórum, talán új megoldások is születnek.
Leírtam már, hogy átestem vizsgálatokon, kaptam gyógyszert (amitől rosszul lettem), Bilobilt is szedtem (placebo), B-vitaminnal is próbálkoztam.... és a füleim még mindig sípolnak. Sőt az állandó sípoláson felül néha (teljesen más frekvenciájú) ideiglenes sípolást is hallok.
Számomra is a csend a legőrjítőbb.
Kíváncsian várom a "gyógyulók" történeteit. -
Manioka
csendes tag
Sziasztok! Nekem május óra sípol mindkét fülem. Én voltam már BERA-n, MR-en, hormonvizsgálaton, de mind negatív lett. Még egy kardio-ra rászánom magam, és ha az is negatív lesz, megtanulok együtt élni vele. A felírt gyógyszert nem tudom szedni, mert a hisztamin nem tesz jót az allergiámnak (persze a doki tudta ezt amikor felírta). Marad a türelem, ami néha fogytán van...
-
Manioka
csendes tag
Sziasztok! Nekem másfél hónapja sípol a fülem, ma voltam másodjára, bemérték: 6000 Hzen még mindig 35 dB-lel. Egyébként tökéletes a hallásom, csak ez az idegesítő hang ne lenne. Felírtak Betarevin 24 mg-t. ismeri valaki? Nem szívesen váltanám ki, ha nem használ. Akkor már kivárom, hogy elmúljon... Elküldtek egy számítógépes vizsgálatra is, de nem kaptam olyan időpontot, amire el tudnék menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- BONTATLAN Philips Essential ThermoProtect BHS376/00 Hajvasaló
- HexBug BattleBots Aréna készlet
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest