- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
válasz
Jhonny06 #8674 üzenetére
Ilyen kategóriában van a cx870, de arról még nincs túl sok infó. Jó fülhallgató, tényleg sokan ajánlják. Többet vártál? Milyen fülhallgatókat hallottál még? Csak mert csalóka, pl. Sennheiser ie7 néha engem sem hatott meg, de pl. rendes flac anyagnál rettenetesen kinyílt, teres lett, iszonyatos dinamikával.
Amúgy itt találsz rövid tesztet. -
Zinho
aktív tag
Ebay-jel viszont még jobban kell vigyázni, ami gyanúsan olcsó, az valszeg hamis is.
Az a Monster Turbine nagyon szép darab, de sajnos az ára sem kicsi... De egy jó lejátszót és flac alapanyagot nagyon meghálálják ezek a cuccok. Csak nagy kár, hogy olyan pici a választék; ami meg van, mondjuk Audio Technica meg Ultimate Ears olyan drága, hogy jobben megéri külföldről hozatni. -
Zinho
aktív tag
válasz
SMITHVADŐR #8639 üzenetére
Egyébként gugli-s találatok szerint a cx95-öt nem is nagyon hamisítják. De ha jól emlékszem nem is forgalmazták túl sokáig. Dicsérték itt a fórumon, mindenképpen jobb mint a cx300/400, de ez nyílván az árán is látszik; de keress vissza. Én a két Sennheiser közül választanék a helyedben. Ezek az olcsóbb fülhallgatók nem túl "teresek".
-
Zinho
aktív tag
válasz
SMITHVADŐR #8641 üzenetére
Van egy csomó összehasonlítás, fake teszt a neten, javaslom azokat. Meg itt az aprón is vannak megbízható emberek akik árulnak Sennheisereket.
-
Zinho
aktív tag
válasz
grabber #8612 üzenetére
Nem fogod.. ! Itthon szerintem ár/érték arányban nincs sokkal jobb.
Persze hogy írd le a véleményed!
Bejáratódás meg... hallgatni kell és kész. Aminek nagyon nem tetszik a hangja, annak bejáratódás után sem fog igazán szerintem. Ez vonatkozik egyéb hifi termékekre is. Szubjektív vélemény... -
Zinho
aktív tag
Helló!
Megmurdált a régóta nyúzott CX300-am, keresem az utódját.
Most vettem észre egy (számomra bizonyosan) új sorozatot a Sennhesierekből: CX870/880. Árban az IE -k, meg a CX3/4/500 között van.
Valaki találkozott már velük, vagy neadjisten hallotta is már őket? -
Zinho
aktív tag
Hali!
S-Jays-en gondolkodom, bár egyre kevsébé, itt a fórumon valaki nem nagyon dícsérte... meg ezt láttam az adatlapon: Impedance 69 Ohm @ 1 kHz. Ez nem túl sok egy kicsit, megeszi reggelire a Sansa Fuze-t....
D-Jay-t hasnzált-e már valaki? Eléggé tanácstalan vagyok. CX300-at akarom nyugdíjba küldeni, meg már kezd elhalkulni, de eddig még mindig visszajött a hangja
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest