- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliee
senior tag
válasz
z2solti #73096 üzenetére
Szerintem meg nem azt kaptad, mint amit megrendeltél. Ilyen esetben az oda-vissza postaköltség az eladót terheli. Ugyanis nem elállsz a vásárlástól, hanem a fotókon és a leírásban is szereplő termékhez ragaszkodsz. Levelezd le velük.
Nekem is volt hasonló esetem, küldtek mailben egy kinyomtatandó vonalkódos feladó vevényt, amivel díjmentesen visszaküldhető volt. Viszont így 1 hónap mire megkapod a hibátlant. -
nLali
őstag
válasz
z2solti #73090 üzenetére
Szerintem a visszaküldés előtt gondold meg, hogy egy jobb minőségű táp, illetve az oscillátorok cseréje kb annyiba kerül, mint visszaküldeni. Te tudod, de egy kis belenyúlással már könnyen elképzelhető, hogy egy jó ár/érték arányú készüléket kapsz.Az oscilátorok cseréjét gondold meg. 7x5mm, ezen van 4 forr-pont. Ha ehhez elég biztos a kezed, akkor hajrá.
-
Tim82
félisten
válasz
z2solti #73090 üzenetére
Ha jól emlékszem, Csocsoszán fórumtársnak [link] viszont pontosan olyan DAC-ja van, mint a Tied, érdemes lenne őt megkérdezni, mit tud mondani opamp cserével kapcsolatban. Tudtommal amúgy a 18 és 19 itt nem évszámot vagy revíziót jelöl, legalábbis az én CMD-19-emet 2018-ban vettem és már akkor sem volt frissen piacra került modell kínai mércével.
Az Amanero-val egyébként valószínűleg jobban jártál, mint az XMOS-szal.
-
Tim82
félisten
válasz
z2solti #73083 üzenetére
Mi az az "amodero"?
Ha Amanero
-ra gondolt a költő, akkor elviekben van olyan jó, vagy jobb is, mint az XMOS.Nekem hasonló, csak fekete burkolatú és BT-s változat van (Leaf Audio CMD-19 néven futott, gondolom, a brand változhat, úgy emlékszem, a Tied a CMD-18), abban cserélhetőek a műveleti erősítők.
-
nLali
őstag
válasz
z2solti #73083 üzenetére
Pedig Douk audio stimmelni szokott.
Ha tudsz forrasztani, akkor cserélhető az OPA
Korábban itt ajánlottak KC7050K órákat. Hozzáértők egybehangzó véleménye, hogy nagy hatása van a végeredményre az alacsony fázis-zajú oszcillátor. Három jobb féle ezekből ~1500+posta.
Képfeltöltést alul keresd, kék "képfeltöltés " --> tallózás --> kép beillesztése -
-
válasz
z2solti #56541 üzenetére
Milyen saját "driverrel" próbáltad? Nincs neki saját drivere, letölthető. Van egy Play Store-os alkalmazás, de az csak firmware frissítésre való. Ha a telefonban van USB audio 2.0 kezelés, akkor megy magától, de sok telefonban nincs rendes, akkor csak UAPP-pal tudod szóra bírni.
A füles csatlakoztatva van, ugye? Mert csak akkor működik az eszköz. A jack aljzat alján van egy bekapcsoló gomb, amit a jack nyom be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest