- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
jss
aktív tag
;] Na, szóval én úgy gondoltam, hogy netezni meg dolgozni jó lesz 1024 x 768,
játékra pedig az 1600 x 1200 kéne. Ekkora felbontásnál is láttál fodrozódást, vagy ez csak 1280 x 1024-nél jelentkezik? Amúgy mit gondolsz, ez a fodrozódás játéknál vagy filmnél zavaró, vagy észre sem vehető, és csak mondjuk szövegolvasásnál tűnik fel?:U -
jss
aktív tag
Csákány!
Na, most akkor van baj vele, vagy nincs baj vele?
Merthogy én is ilyet akarok venni...ha megéri.
Nem lehet, hogy csak te fogtál ki egy gyengébb példányt, de amúgy ez nem típushiba?
Láttam már én is működés közben, nekem ilyesmi nem tűnt föl, az viszont igen, hogy 1600 x 1200-as felbontásnál egy kicsit életlen a kép...
Ja, meg nincs telepítő CD-je, bár ez állítólag nem baj, mert a W. alapból felismeri.
Nekem mindenesetre így nem sikerült WinME alatt a képfrissítési frekvenciákon állítani, és azok alapból nem a gyári értékek voltak...:F -
jss
aktív tag
Nem igazán tudom, hogy mennyi lehet a monitor baráti ára.
Mindenesetre köszönöm szépen a válaszotokat!:DD -
jss
aktív tag
Szevasztok!
Ezt a monitort a SULINET keretén belül lehet kapni, elég jó monitornak tűnik, kb. 60 000.- FT, csak azt nem tudom, hogy melyik üzlet forgalmazza...
Szóval, az lenne a kérdés, hogy hol lehet ilyet kapni (elsősorban BP-en), és egyáltalán, melyik üzlet forgalmaz Fujitsu-Siemens termékeket?:DD
KI ismeri ezt a monitort, kinek mi a véleménye róla?:U
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest