- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Sztem nem kártyafüggő, de ha tudsz, próbálkozz!
Amúgy kár, hogy valójában ''selejtes'' monitorokat forgalmaznak... Jó. láttunk már ilyet, pl. pixelhiba - de akkor is. Ha nem ilyen király lenne a képe, nem tudnám megbocsájtani, de így már el is felejtettem.
(Most épp 1280-on használom... nem is tetszik. 1024-en sokkal jobb írni!)
Amúgy egyenes úton haladunk afelé, hogy mindenki kedvét elvegyük... De nekem nem baj. Csak vakmerő vásárlók érdemelnek ki ilyen jó képet! Ha csak nekünk lesz... még büszke is leszek! -
morzsol
aktív tag
De jó! : (
Az biztos, hogy a bolti példányon is volt, legfeljebb enyhébb mértékben, amit a kék háttérnek tulajdonítottam. Annyira nagyon nem kell keresni amúgy. Fodrok mentén rácsos a kép. Persze nyilván nem ilyennek szánták eredetileg, - épp az ajánlott felbontásban...
De most vigyem el? Csinálnak ilyennel egyáltalán vmit. Fogják (akarni) látni? Úgy értem, ha akarják (és lehet,) biztos meg TUDJÁK csinálni, de AKARJÁK? És nem lehet ezt házilag? Semmi gond, meg tudnám csinálni: állítottam én már el úgy monitort, hogy azóta sem tudom nézni! :)
Meg nekem is van talán egy csöppnyi lejtés a jobb felső sarokban. Kb. 1 pixelnyi. De nem biztos. A geometriához nincs szemem, azt az átkozott nokia tesztet meg 1 cd-n sem lelem. (Pedig tudom, hogy volt, - használtam már. Tegnap letöltöttem <300k (?!), de nem fut.)
Valaki jól lehúzta a geometriáját..., hát minimum átlagos. Ami üzletben kitett monitorokat láttam eddig, annyit, vagy többet tud. Ugye a vízszintesek görbeségét kell nézni, mert azon nem tudsz állítani. Biztos egy nokia, eizo, sony többet tud. Még jó, nem is vártunk mást.
(Amúgy ezt bírom! Valaki rojszrojszot hajt, beesik egy ilye topicra, leanyáz mindenkit, aztán eltűni, sose látod többet. Mit keresett? - Néha kell anyázni...?)
Pixel elszineződést amúgy a sarkokban sem látok. (Most egy targa előtt ülök - itt 3 pixelnyi eltolódás is összejön. Meg olyan ''S'' alakú a böngésző teteje, hogy már szép! De ezeket nem figyeltem eddig -> nem érdekel. )
Szal, ha vki állítgatás terén profi, szólhat vmit! Valami kedves - vígasztalót. -
morzsol
aktív tag
Felhozom, mert nekem most esett le, hogy ilyen van - mert láttam...
Egy másik topicban beszéltük:
Ma láttam egy siemens...996F monitort. Egy LGF700b mellett, kissé távolabb meg egy samsung 763MB volt. Ua. futott rajtuk. Nem tudom, hogy nagy szentségtörés-e, de... az LG-nél kontrasztosabbnak tűnt, meg kellemesebb színek, a 763-nál pedig élesebb(?)nek- élőbbnek. (Lehet, hogy ez rosszul volt beállítva.) De nagyon nehéz ezeket ennyi idő alatt megfogalmazni! Kellemes volt nézni, és egész élőnek tűnt. (Felette egy sima 900B volt, az a tükröződések miatt nálam leverte.) Persze elosztódobozon csüngtek egy korában...
(Annyira vagyok objektív, hogy mindet max. kontrasztra tettem, a fényerőt meg 50%-ra. Valamelyiken emelni kellet, hogy hasonlók legyenek, de nem jelentősen. Ja 9300(?)K-n - (nem 6500-on).)
Ha gondolsz erről valamit, írj!
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest