- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
randras_83 #40585 üzenetére
"Egyetértek, abszolút lehet egy jó kezdés a T1. Anno a feleségem a T1-vel esett bele a fotózással nulla tudás mellett. Hiába adtam a kezébe a Nikon D750-et egyszerűen nem tetszett neki, a T1 behúzta."
Na ezzel pontosan így voltam én is.
Anno amikor először szemezgettem, hogy kéne kamera, akkor a CaNikon vonal abból is főleg a D5x00 széria tetszett. Kicsit jobb, mint a full belépő és hát DSLR az a profi.
Nulla tudással ugye. De ahogy fogdostam bátyám aktuális Canon gépét, hát nekem ez a nagy böszme nem kell.
Amikor meg végre eljutottam oda, hogy nosza, vegyünk végre egyet és lépjünk tovább a mobilról, akkor sok utánaolvasás, meg Mr. Csizmás tippjei, Fuji kezdett igazán tetszeni.
Pont a környékemen meg is hirdettek egy X-T10-est a TT obival amit írtam.
Azóta is imádom.
Annyi, hogy az X-T20 az érintőképernyő és a jobb AF miatt vonzott, plusz akitől vettem az hirdette egy év múlva a 20-ast. Mondtam is neki, hogy a 30-ast már nem akarom megvenni, bár megkeresett vele.
madgieCsodálatosak, szerintem soha életemben nem fogok tudni így fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest