- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haris1
tag
Keyhole - 5-ös tetszik, tulképp a 7-es is és a 10-es szerintem jobb lenne, ha az út eleje is teljesen képben lenne a jobb oldalon.
Mások mániákusan igyekeznek a zajt eltűntetni, te meg effektezel itt vele. Nekem a Fuji okosságaival és két polárral már Photoshoppolnom sem kell... Bár ilyen zajt és égi színátmeneteket még a hatás kedvéért sem szoktam gyártani. (De ami késik nem múlik.)
ottkar - sorry, hogy bevontalak egy olcsó poénba (, de olyan jól esett
). Értelek én, sőt titokban egyet is értek veled. Az ésszerűség, a mérték és az ízlés amúgy nem egyszerű eset így együtt a mai napság. (A nagy találós kérdés válasza benne van az exifekben...
)
Mielőtt valaki elgondolkodik a sztereó polárszűrős megoldáson, ez csak egy teszt volt részemről és jó játék. Gyakorlati haszna alig van.
Polárból elegendő kompaktok esetén egy olcsó lineáris változat. Mivel a tükrösök fénymérését ez megzavarhatja, oda cirkuláris javallott.
(A két Hamám került kb. annyiba, mint egy bevonat nélküli, vastag peremes, lineáris Hoya.)Ha valaki min. Rotterdami Erasmusig visszamenően akar elmélkedni a fény polarizációjáról:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest