Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Azazello-
üzenetére
Megerősítem, a váltás nem egyszerű dolog... ha nincs sok-sok pénz (dslr-re de még csúcs-bridge-re is, mint pl. az s9500 váltás elérhetőségéhez), akkor valamilyen kompromisszum biztos lesz a dologban...
Kis szerencse mondjuk kell (nekem épp volt, pedig amúgy ritkán szokott...), hogy ne bukj sokat a cserén (értékéhez viszonyítva picit olcsóbban tudd megvenni az újat mint eladni az s5500-at).
Én egyelőre nem bántam meg a Minolta A1-re váltást, bár azért elégedetlenkedek... igaz, hogy ugyanezen dolgok miatt az s5500-zal is elégedetlenkednék (nem elég gyors az autofókusz, nagy a késleltetés a gomb lenyomása és az expozíció között, stb).
A zoom nagytele része (ez csak ekv. 200mm-ig megy, míg az s5500 ekv. 370mm-ig) valahogy kevésbé, ritkábban hiányzott, mint vártam, de ez lehet hogy csak véletlen.
A képminőséggel kapcsolatban pedig egyre inkább meggyőződök róla, hogy inkább az utómunkába illetve a Photoshop vagy hasonszőrű hozzáértő megtanulásába kellene előbb befektetni (időt-pénzt-akármit), mert a mieinkkel egyenrangú vagy még elvileg gyengébb gépekkel is olyan pöpec képeket tolnak a hozzáértők, hogy az állam keresem...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- VR topik
- További aktív témák...
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest