Aktív témák
-
Macsek-007
csendes tag
Pár napja a gépemen semmilyen FTP progival, semmilyen FTP szerverhez nem tudok csatlakozni!
Windows XP-n, a Total Commandert szoktam használni ftp kapcsolathoz, de egyszer csak nem tudott csatlakozni (Kapcsolathívási hiba) Feltelepítettem a FlashFXP nevű progit, connection time out és nem csatlakozik. róbáltam a parancssoros ftp is használni, sikertelenül.
A tűzfal (Kerio) és a XP saját tűzfalát is kikapcsoltam, hátha, de így sem működik.
Teljes vírus ellenőrzést csináltam és az Ad-aware-t is futtattam. Semmit nem találtak.
Felhívtam az internet szolgáltatót, de semmit nem tudtak segíteni.
Még valami: a hálózat másik gépén sem működik az FTP (internet kapcsolat az én gépemen megosztva)
Valamilyen megoldást tud valaki?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest