- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Köszi, hagyd csak. Inkább telenyomok egy blogot valahol, hogy mindenki kerülje el őket. Egy pillanatig azt hittem, hogy az ő érdekük, hogy a szolgáltatásuk működőképes legyen, de az elmúlt egy órában átértékeltem magamban a dolgot. Max. az internetes társadalom megvédése érdekében terjesztem majd mindenhol a problémákat velük kapcsolatban.
Érthetetlen, ők pénzt szednek be a reklámozóktól, de a felhasználók szívnak a ''szolgáltatásokkal''. Az ilyen cégeknek a süllyesztőben a helyük. -
Surv
tag
Klassz
Van gmail-es mailcímem isDe az megy. Igaz nem pop3-ról, hanem webről, de nekem az is kiválóan megfelel.
Egyébként ez a mailgungary csinálta az Egon-t és a többi ismert ingyenes webszolgáltatót is.
Bakker. Rányomtam arra, hogy beérkezett mappa törlése, mert informatikusként feltételeztem, hogy nem egy rendszemappát fogok törölni, hanem annak spammel teli tartalmát erre mi történik? 10 mp múlva van egy teljesen üres mailboxos postafiókom.
Faxa. -
Surv
tag
Nah... jól jártam.
Egy freemail.hu-s fórumban keresem a mailbox.hu elérhetőségét. Sorry.
Egyébként közben nyomoztam. A Mail Hungary Kft elérhetősége nincs sehol feltüntetve, ami mellesleg törvénybe ütköző. Találtam is evvel kapcsolatban egy írást az infomediator.hu-n.
Akkor ezennel köszönettel nem kérem az elérhetőséget, szinte kizárt, hogy valaki innen meg tudná mondani. -
Surv
tag
Izé, izé...
Az még hagyján, de nem is szegény freemail.hu-val van a baj. Ez van, ha sok az ember mailcíme.
Új kérdést teszek fel:
Tudja valaki a www.mailbox.hu rendszer-adminisztrátorának elérhetőségét? Találtam egy kapitális hibát, amit megosztanék vele.
Köszi
Egyébként megosztom veled, mert nem titok és végülis nem feltétlenül biztonsági hiba, bár tény, hogy az illető postaládájának tartalma véletlenül egyetlen gombnyomással megsemmisíthető. Ez kapitális hiba szerinted? Magyarul rányomok valamire és 10 mp múlva már el is tünt az összes kapott, küldött stb. levelem, mappám és még sorolhatnám.
Elnézést a freemailtől, a mailbox a hunyó.
[Szerkesztve] -
Surv
tag
Sziasztok,
tudja valaki a freemail rendszer-adminisztrátorainak elérhetőségét? Találtam egy kapitális hibát a freemail.hu-n és gondoltam megosztom velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest