- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Off
Nem tudod véletlenül, hogy miért nem reagáltál a hozzászólásomra? És azt nem tudod véletlenül, hogy zsinórban miért nem reagál senki mostanában? Fehér karakterrel írnék? Érdekes, én látom mit írtam. De furcsa. Ignorézva vagyok? Mit tettem, nem tudod véletlenül? Torkig vagyok.
On -
localhost
Közösségépítő
Idézet a freemail helpjéből:
http://freemail.hu/fm/help_m#3.7
3.7 Ha van más internetelérésem és POP3 protokollal szeretném letölteni a leveleimet, megtehetem-e?
Igen, ráadásul ilyenkor semmiféle időkorlát nincs, csupán a postafiók mérete nem lehet nagyobb 5 megabyte-nál. (Véleményünk szerint ez bőven elegendő: egy ''komoly'' levelező többheti levelezése sem haladja meg az 1 megabyte-ot.) Ez esetben a csatlakozáshoz használt szolgáltató SMTP szerverét kell beállítani, s csak a POP3 szervernek kell a freemail.hu szervert megadni.
4.1 Hogyan kell beállítani a tárcsázóprogramot és a POP3 levelezőprogramot a modemes (PPP) elérés használatához?
A tárcsázóprogramban a telefonszámot, az azonosítót (loginnév) és a jelszót kell beállítani:
telefonszám: 06 51 301 301, illetve ha ez nem működik, akkor az Axelero adott területi behívószáma
loginnév: azonosító@freemail.hu
jelszó: ........
Figyelem, a loginnév megadása sokak számára szokatlannak tűnhet: általában ebben a rovatban nem a teljes e-mail címet kell megadni, a [freemail] használatakor azonban ez elengedhetetlen. Ha nem a teljes e-mail címét adja meg, a rendszer nem engedi be a szerverre!
A POP3 levelezőprogramban a beérkező levelek letöltését lehetővé tevő POP3 és a kimenő leveleket továbbító SMTP szerver nevét, valamint a postafiók eléréséhez azonosítóját és jelszavát kell megadnia:
SMTP szerver: freemail.hu
POP3 szerver: freemail.hu
postafiók neve: azonosító
jelszó: ........
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest