Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Klassz
Van gmail-es mailcímem isDe az megy. Igaz nem pop3-ról, hanem webről, de nekem az is kiválóan megfelel.
Egyébként ez a mailgungary csinálta az Egon-t és a többi ismert ingyenes webszolgáltatót is.
Bakker. Rányomtam arra, hogy beérkezett mappa törlése, mert informatikusként feltételeztem, hogy nem egy rendszemappát fogok törölni, hanem annak spammel teli tartalmát erre mi történik? 10 mp múlva van egy teljesen üres mailboxos postafiókom.
Faxa. -
Surv
tag
Izé, izé...
Az még hagyján, de nem is szegény freemail.hu-val van a baj. Ez van, ha sok az ember mailcíme.
Új kérdést teszek fel:
Tudja valaki a www.mailbox.hu rendszer-adminisztrátorának elérhetőségét? Találtam egy kapitális hibát, amit megosztanék vele.
Köszi
Egyébként megosztom veled, mert nem titok és végülis nem feltétlenül biztonsági hiba, bár tény, hogy az illető postaládájának tartalma véletlenül egyetlen gombnyomással megsemmisíthető. Ez kapitális hiba szerinted? Magyarul rányomok valamire és 10 mp múlva már el is tünt az összes kapott, küldött stb. levelem, mappám és még sorolhatnám.
Elnézést a freemailtől, a mailbox a hunyó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest