- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Hát akkor ez érdekes... meg nem mondom már hány éve van freemailes fiókom, bár igaz, hogy csak egy darab, de azt viszont szinte minden órában használom és folyamatosan érkeznek rá levelek. Amíg a webes felületén keresztül léptem be nekem is folyamatosan dobott adatbázis hibákat és egyéb változatos üzeneteket, de aztán átpártoltam a Live Mail-re (POP3-ra) és azóta egyszer nem volt gondom vele. Akkor is működött ez a megoldás, amikor weben hibaüzeneteket kaptam. Persze küldeni saját céges SMTP szerverrel küldök leveleket, tehát a freemail nálam csak tároló, de az is csak addig, amíg POP3-al lerántom a leveleket a saját gépemre. No meg azt is meg kell említenem, hogy van egy új üzenet ellenőrző kis programom (PopTray), ami 5 percenként lekéri az új üzeneteket POP3-ról és az is mindig jól működik a freemailes fiókkal.
Lehet csak szerencsém van (ez az első dolog, amiben igen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LEGO klub
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Honda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest