Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nnna...
Megvan a Titan...
Mentem egy jó nagy kört, most megint visszajutottam Omega 41-be. Fegyverzet feltápolva: 3 helyen jártam eddig, ahol roncsokból ''bányásztam'': megvan a Blue Blaze, a Bloodstone és az Iron Hammer (ez utóbbit eladtam, és inkább a másik kettőt raktam fel párosával: a kis kékség eddig a legerősebb, a Bloodstone meg megegyezik a kalapáccsal, viszont annak valamiért nem szimpi a neve...
). A két 9. szintű helyre pakoltam valami Skyrail B nevű cuccost (ha jól emlékszem), ez üti a gyengébb 10-es szintű fegyvereket is (asszem 244*8.33 a sebzése).
Van viszont egy ''nagy'' gondom: nem találom az Archangel nevű fegyvert. A legelső a freewebes listán: elvileg Omega 41-ben, az E5 szektorban van, de OTT NINCS RONCS!!!!
Össze-vissza cirkáltam a szektor bal szélén, de csak azt értem el, hogy a neutroncsillaghoz túl közel kerülve nagyon kevés híján szétesett alattam a hajó a bazi nagy sugárzástól...
Szóval ha valakinek van valami infója a fenti fegyver hollétét illetően, ne tartsa magába...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Update 01.19. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Megvan a Titan...
Mentem egy jó nagy kört, most megint visszajutottam Omega 41-be. Fegyverzet feltápolva: 3 helyen jártam eddig, ahol roncsokból ''bányásztam'': megvan a Blue Blaze, a Bloodstone és az Iron Hammer (ez utóbbit eladtam, és inkább a másik kettőt raktam fel párosával: a kis kékség eddig a legerősebb, a Bloodstone meg megegyezik a kalapáccsal, viszont annak valamiért nem szimpi a neve...
). A két 9. szintű helyre pakoltam valami Skyrail B nevű cuccost (ha jól emlékszem), ez üti a gyengébb 10-es szintű fegyvereket is (asszem 244*8.33 a sebzése).
Össze-vissza cirkáltam a szektor bal szélén, de csak azt értem el, hogy a neutroncsillaghoz túl közel kerülve nagyon kevés híján szétesett alattam a hajó a bazi nagy sugárzástól...