- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nnna...
Megvan a Titan...
Mentem egy jó nagy kört, most megint visszajutottam Omega 41-be. Fegyverzet feltápolva: 3 helyen jártam eddig, ahol roncsokból ''bányásztam'': megvan a Blue Blaze, a Bloodstone és az Iron Hammer (ez utóbbit eladtam, és inkább a másik kettőt raktam fel párosával: a kis kékség eddig a legerősebb, a Bloodstone meg megegyezik a kalapáccsal, viszont annak valamiért nem szimpi a neve...
). A két 9. szintű helyre pakoltam valami Skyrail B nevű cuccost (ha jól emlékszem), ez üti a gyengébb 10-es szintű fegyvereket is (asszem 244*8.33 a sebzése).
Van viszont egy ''nagy'' gondom: nem találom az Archangel nevű fegyvert. A legelső a freewebes listán: elvileg Omega 41-ben, az E5 szektorban van, de OTT NINCS RONCS!!!!
Össze-vissza cirkáltam a szektor bal szélén, de csak azt értem el, hogy a neutroncsillaghoz túl közel kerülve nagyon kevés híján szétesett alattam a hajó a bazi nagy sugárzástól...
Szóval ha valakinek van valami infója a fenti fegyver hollétét illetően, ne tartsa magába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megvan a Titan...
Mentem egy jó nagy kört, most megint visszajutottam Omega 41-be. Fegyverzet feltápolva: 3 helyen jártam eddig, ahol roncsokból ''bányásztam'': megvan a Blue Blaze, a Bloodstone és az Iron Hammer (ez utóbbit eladtam, és inkább a másik kettőt raktam fel párosával: a kis kékség eddig a legerősebb, a Bloodstone meg megegyezik a kalapáccsal, viszont annak valamiért nem szimpi a neve...
). A két 9. szintű helyre pakoltam valami Skyrail B nevű cuccost (ha jól emlékszem), ez üti a gyengébb 10-es szintű fegyvereket is (asszem 244*8.33 a sebzése).
Össze-vissza cirkáltam a szektor bal szélén, de csak azt értem el, hogy a neutroncsillaghoz túl közel kerülve nagyon kevés híján szétesett alattam a hajó a bazi nagy sugárzástól...