- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
az nálad van, nálam egyelőre nem sok siker
tegnap olvasgattam a magyar freebsd lev listát, meg fel is iratkoztam
kaptam is ma 1-2 levelet amiben hasznos tanácsok vannak, majd kiderül h mennyire tudom használni őket
már az is nagy előny lenne, ha a gnome rendszert rendesen tudnám használni -
Speeedfire
félisten
gnome oké, bejön a gdm login aztán minden van, igaz h csak angolul, de van
ott csak a terminálból való telepítést nem értem h miért nem engedixfce: xdm nem jön be
gdm bejön, de nem csinál semmit, csak az egeret mutatja, maga a login képernyő nem jön bekde-t meg nem próbáltam, mert azt nem szeressük
-
Speeedfire
félisten
-
-
Speeedfire
félisten
pl nem mindegyik ftp szerver támogatja a folytatást, így ha éppen elmegy a net vagy el kell mennem kezdhetem újra
meg nekem kényelmes a torrent, csak bemásolom és kész
ellenőrzi a fájlt h valóban az-e amit feltöltöttek a tárhelyre
ez a p2p még a szervereknek is jó meg leveszi róluk a teher egy részét, mivel ilyenkor az is tölti felfelé a torrentet aki már letöltötteamúgy nem mindennapi a telepítése ennek a rendszernek, kiváncsi vagyok rá h milyen lesz maga a rendszer, egyelőre csak furán bámulom
-
Speeedfire
félisten
a hivatalos trackerre csak azok pakolhatnak fel torrenteket akiknek van hozzá jogosúltsága, általában a "házigazdák"
be van építve a hash is
a legtöbb nagy distonak van torrent trackere, ahol le lehet tölteni torrenten keresztül is
én a 8.0-RELEASE-i386-disc1.iso és a 7.2-RELEASE-i386-disc1.iso mind a 2nél ugyan ez a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest