- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
ó, köszi, hogy ennyit foglalkoztál vele, utána is nézek mindjárt. rendes tőled
viszont egy probléma: macromediaban a main frame az main frame néven fut. azt nem tudom átírni, mivel ugye az swf-ek hivatkoznak arra. szóval ezt hogyan tudom másképp megcsinálni? vagy tvn esetében felejtesem el a macromediat?
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Rájöttem a problémára
Az oldal, ahol van reklámcsík (amit a TVN csinál), ott van 2 keret. A felső a reklám, az alső a te oldalad. A te oldalad is egy frameset, de ez most mindegy. Nézd meg, mi a neve a te oldalad keretének: <frame name=''mainFrame'' src=''http://www.yossarian.tvn.hu....
Szóval ezért nyitja meg a teljes oldalon. Nevezd át a mainFramet másra. A TVN a saját reklámcsíkos keretében ugyanis kétlem, hogy megtenné a 2 szép szemedért
Mod: Lehet ők is DW-t használnak?
[Szerkesztve] -
yossarian
aktív tag
hello, igen, DW-ben csináltam, offline tökéletes, az swf-ek jók. csináltam egy próba oldalt is, ami csak tiszta html kód, semmi flash, notepadben írva, de annak se kezelte a kereteit a linkre kattintás után.
és mondom, mindkettő tökéletesen megy offline-ban, csak amint feltöltöm onnét nem megy.... -
yossarian
aktív tag
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest