Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
Az R5 jó, masszív, van benne anyag. Egy vaddisznóra emlékeztet. Csendes, de nem hangtalan. A legtöbb tesztben azt sugallták, hogy teljesen néma. Ez nem igaz, mert van hangja, még vga nélkül is. Nem zavaró, de ha figyeled, meghallod. Tulajdonképpen nem sokkal halkabb idleben, mint a nyolcezer forintos zalman t1 ház (ezzel viszonylag friss a tapasztalatom).
A ventiket én az alaplapra kötöttem, így kényelmesebben tudom szabályozni. A ventillátor szabályzó gomb viszont elég kellemetlen, egyáltalán nincs prémium érzése a gomb kattanásának. Valahogy nem érezni a fokozatokat, nem szívesen használnám, bizonytalannak érzem.
Összességében tetszik, viszont egy fele ennyibe kerülő házzal sem jártam volna rosszabbul, azt gondolom. Túl van hypolva ez a ház kérdés erősen, szerintem még az itt fórumozók nagy részének se lenne szüksége ilyen drága házakra.
-
turorudi
aktív tag
Nekem R4-nél volt, hogy 12V-on ment lassabban, 5V-on ment gyorsabban, 7V-on pedig leálltak a ventik. Aztán írtam a supportnak, és azt mondták, hogy fordítva dugtam be a molexet. És tényleg az volt: elég sutácska a venti szabályozó molexe és be lehet dugni erőltetés nélkül fordítva. Nézd meg, hátha...
-
mrzed
senior tag
A probléma továbbra is fennáll...
A gariztatás lehetőségét elvetettem... kicserélné ugyan a forgalmazó, de nincs kedvem ez miatt kipakolni a konfigot, a házat futárral furikáztatni, stb...
Olvastam, hogy páran már usb problémával kaptak közvetlen a gyártótól segítséget... a gyártó postázott alkatrészt a probléma jelzőjének... péntek délelőtt írtam a gyártónak... egyelőre még nem jeleztek vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NBA és kosárlabda topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest