Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
hát, Fractal topic, szerinted mi lesz a válasz
amúgy ezek mind nagyon szép házak. nekem egy időben a 300R volt a kedvencem, ezek közül pedig a 330R tetszik most nagyon.viszont nem szereltem/használtam egyiket sem, csak az Arc Midi-t. erre nincs panasz. szerintem a többire sem lesz. igazából itt már belefér az, hogy csak a külső alapján dönts. meg persze ár. illetve a hang is szerepet játszhat, de ez a hardverektől is függ, nekem Arc Midi van, ami nem bélelt, meg ajtós, meg semmi csicsa, de mégis úgy rendeztem be hardverrel, hogy hangtalan a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy ezek mind nagyon szép házak. nekem egy időben a 300R volt a kedvencem, ezek közül pedig a 330R tetszik most nagyon.