- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
hoffman_ #669 üzenetére
Hát a mozgó alkatrészek már csak ilyenek, zajt generálnak.
Nálam szinte még mindig úgy van ahogy összeraktam csak vga-t cseréltem és mégis betettem egy ventit az előlapba.
Vettem sűrített levegő sprayt amivel tisztítóm mert tényleg hamar megül a por és csúnyán nézz ki.
Venti cseréken én is gondolkodom, nem mintha ha hangos lenne de van itthon régről 2-3 db Coolink SwiF2 120P amiket a szilikon tüskékkel rögzítve talán még halkabb lenne a gép.
Alapból sem hangos max. néha napján kapja el valami rezonancia (szintén asztalon, 1 méterre tőlem) ekkor kicsit megmozdítóm a házat és elkussol.
Vinyókkal nem küzdöttem még talán nem is fogok max. beforgatom őket a légáramlat irányába mert most még merőlegesen kapják a friss levegőt.
Amúgy nálam is Samsung 7200rpm-es vinyók vannak (szerintem mindegy milyen gyártó, mindnek van hangja/rezonanciája működés közben) a négy gumibaknál rögzítve és betolva a sínbe és slussz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest