- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonic_
tag
Senki nem tud segíteni?
-
Tonic_
tag
Lenne egy nagy gondom, de elég nehéz elmagyarázni. Tehát:
Van egy filmem, ami több darab 25 perces részekre van szétvágva. Avi, és divx-be tömörítve. Egy régi gépen akarom megnézni, szóval először féltem hogy nem lesz jó a konfig. Az első hét részt hibátlanul, akadás nélkül lejátszotta, de a többinél lassú a kép és a hang egy idő után már nem lesz szinkronban. Megnéztem, hogy az első hét rész 23.976 frame per second-on megy, míg amik rosszak azok 29.970-esek. Tehát mivel ez egy régi gép akkor ezek szerint a 23.9 képkockát másodpercenként meg elbírja, a 29.9-et viszont már nem.
Gondoltam egyszerű lesz, csak átkonvertálom az fps mondjuk VirtualDubbal és gyors lesz. Csakhogy az eredmény mégrosszabb. Ha az eredetlileg 29 fps-est rakom át 23-masra akkor méglassabb. Holott az eredeti 23 fps-es meg simán megy. Szóval ezt nem értem. Valaki segíthetne, hogy hogyan tudnám ezeket a 29-fps-es részeeket is ''gyorssá'' tenni.
Ja és a konfig: P3/500Mhz, 128MB ram, voodoo3 3000 16MB agp/tvout
és BSPlayert használok, mert a többi lejátszóban még csak rosszabb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest