- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
Peterhappy #6166 üzenetére
Szia.
Én is csak most találtam ide, de rizsfőző témában úgy ahogy tapasztalt vagyok, mivel kb. 10 éve napi rendszerességgel használom.
Az első, hogy szinte mindegy, milyet veszel. Inkább csak a térfogatra figyelj oda. Nekem volt már a legolcsóbbtól kezdve Tefal meg minden, de mind ugyanazt tudta. Ami említésre méltó, hogy lezárt tetővel mind kiforral valamennyi vizet (buborékokat).... talán más rizs-víz aránnyal ez javítható, de ahogy én használom, úgy mind eljátszotta ezt. Szóval vagy ferdén teszem rá a tetejét egy fakanállal megakadályozva, hogy a helyére csússzon, vagy rá sem teszem, de úgy meg több víz kell, hogy ne száradjon ki. Na igazából ezzel el is mondtam az egyedüli hátrányát, vagy nehézségét, mert ezen kívül pofonegyszerű. Megfelelő rizs-víz arányt belelököd, bekapcsolod, aztán kikapcsol, ha kész. Én még azt szoktam, hogy nem hagyom rajta a langyosan tartó funkción, hanem egyből kikapcsolom és leveszem, mert az egy idő után kiszárítja.
A kérdések:
- lencsét még nem főztem, de hajdinát és egyebeket igen. Egy próbát megérhet.
- rizsfőző edénybe csak sima vizet teszel, felé a párlóedényre pedig a zöldséget
- a zöldséget én mindig hozzáadom a legelejétől kezdve, ami mirelit, fagyasztott zöldség. Tökéletes szokott lenni a főzés végére, nincs szétfőve.
- sót mindig, más fűszert ritkábban szoktam beletenni. Eddig még nem maradt semmi benne, de erősebb fűszerrel nincs tapasztalatom.Kimosni különben langyos víz alatt egy sima szivaccsal, pofonegyszerű, egyszer végighúzód rajta és kész is.
Na, ezek az én tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest