-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
creed33 #10140 üzenetére
Így értem!
Én csak a saját véleményemet tudom leírni, mert órákig lehet vitatkozni szerintem, hogy mi a jó, mi nem. Szerintem a bevonatos serpenyők nem bírják a magas hőfokot sokáig, de alapvetően nincs is szükség az esetek többségében extrém magas hőfokra. Talán a keleti ételek elkészítéséhez igen, de arra ott a kovácsolt wok, vagy egy steak pirításához, ami azért megy teflonban is, csak egyszerre nem szabad többet beletenni, mert lehűti. Egyébként pl. a hús gyors pirításához jó az öntöttvas, amiben viszont nehéz főzni.
Ha öntöttvas kizárt és bevonatos kell, akkor pl. WMF jó minőségű termékeket gyárt, ez pl. 400 fokig hőálló, biztos elég lesz: [link]
Essejó: Éppen leves van a "100 éves" zománcozott lábasunkban, amit gázon használunk. Ha kifogyott és elmostam eskü, hogy megnézem és fotózom, de most nekem úgy tűnik sima.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged