- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Köszi, hogy egyáltalán ilyen az eszedbe jutott, ritka jó ember lehetsz. Amúgy lemondtam már erről és azóta én is mindenkit felhívtam és azt mondták, hogy nem is gyártanak már ilyet, ami nagy kamu, mert ott van a foxconn oldalán a products között és nem a discontinued products között. Szal erről ennyit. Németországban lehet kapni, csak onnan meg nem rendelik meg nekem, megyarul kapjam be. Így lett nekem Gigabyte mATX lapom, igaz PCIe csatival, most pedig a VGAt kell emiatt lecserélnem, pedig egy X800ProVIVO@XTPE minek???? Na mindegy, Mégegyszer köszönöm szépen a kedvességed!
Üdv,
Vikthor -
-
up
-
kúp -
up
-
Meme
aktív tag
up
nem mintha megerdemelned -
up
-
up
-
-
Sziasztok!
Keresek egy Foxconn NF3UK8MA-RS típusú alaplapot. Bárki aki tud nekem ilyet szerválni szóljon! Azonnal fizetek!
Üdv,
Vikthor
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged