- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
saker
Magyarul: kerecsensólyomszerk.: de úgy látszik, itt most nem erről van szó.
DTomi: honnan kéne tudnunk, hogy hol készültek a természetfotó pályázatokon szereplő képek? szerintem ez nem olyan alapvető információ, amit mindenkinek tudnia kell
[ Szerkesztve ]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Dtomi
őstag
Nem mondjátok komolyan???? Egy kis túlzással bb 3-4 éve nem nyer más pályázatot csak a sakertour-os lesekben készült képek. legyen az hazai, vagy külföldi pályázat. Az összes hazai természetfotós fórumon, klubgyűlésen erről van szó reggeltől estig. Fizetős luxuslesek, majdhogynem természetkárosító módon, etikailag természetfotózással össze nem egyeztethető módszerekkel ontják magukból a sémaképeket. Az idei első fordulóban kb. ha jól emléxem vagy 40 különböző embertől származó ugyan arról a madárról készült képet küldtek be és kb a TERMÉSZETFOTÓ pályázat összességében irdatlan nagy % ban ilyen fizetős lesekben készült képekkel pályáztak az emberek. Hál isten egyre kevesebb sikerrel. ugyan az a les, a beszállóág, a madár majdhogynem ugyanolyan fényviszony és pozíció.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Dtomi
őstag
válasz Sir Riccio #336 üzenetére
"Hát" a saker lesek!!!
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Hydra SR
addikt
Uhh, a 3 képemből már 2 kiesett a National Geographic-on. Természet és tudomány kategóriában jutottam tovább a második fordulóba. 1787 képből 165 jutott tovább, ez is valami a 3. forduló még nem kezdődött el.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
BEE
addikt
" A Magyar Turizmus Zrt. a fotókat a www.itthon.hu honlapon és tematikus, régiós, valamint piacspecifikus honlapjain, valamint további marketingeszközein (például kiadvány, hirdetés stb.) jogosult felhasználni korlátlan ideig. A FOTÓARÉNA.HU közösségi fotóportál a fotókat a www.fotoarena.hu honlapon 2010. december 31-ig jogosult felhasználni... ...A pályázó utóbb a neve feltüntetésének elmaradása miatt semmiféle igénnyel nem élhet. A felhasználási jog fentiek szerinti átadásáért a pályázót külön díjazás nem illeti meg. "
Szeretem az ilyen kiírásokat...
Beküldesz egy jó képet, aztán ingyen az övék az idők végezetéig.BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
delta9
senior tag
Magyar Turizmus Zrt. fotópályázat
-
Tomate
veterán
-
Sir Riccio
addikt
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
drkbl
őstag
A Nikon Photo Contest International 2008-2009 eredményei, magyar sikerrel a szabad kategóriában: Kudich Zsolt Párbaj című képe első helyezett.
[ Szerkesztve ]
-
Yodafon
senior tag
Hello
Az lenne a kérdésem hogy feltöltöttem a képemet a National Geopgraphic Fotópályázatra, de mikor kiválasztom a képet és rámegyek a feltöltésre akkor csak egy tök üres weboldalt dob ki és nem megy sehova onnan. Esetleg én rontottam el vmit? Hogy kell feltölteni vmit? Ja és a feltöltött képet mint hibás képet mutatja tehát mint ha nem tudná letölteni. Vagyis fel is töltöttem meg nem is. Légyszi segítsetek.
[ Szerkesztve ]
I'm gangsta!
-
máyköl
veterán
-
drkbl
őstag
"A Soproni Fotóklub Egyesület ismét FOTÓPÁLYÁZATOT hirdet, a Sopron és annak vonzáskörzetében élő alkotók számára. A pályázat témaköre kötetlen, beadható 5 db digitális színes vagy fekete-fehér fotó CD-n 2009. augusztus 3-ig, a GYIK-ban, vagy elküldhető annak címére, a klubnak címezve. A részletes kiírás letölthető ITT."
-
Mercutio_
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #326 üzenetére
De jogosan
A topic valszeg azért halt ki, mert a "sexinfo"-n és az IT cafe-n is feltűnnek ilyen jellegű hírek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Fejo
őstag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Még jobb lett volna, ha nem spammelsz meg mindenkit a topikból, ráadásul úgy, hogy még a címeket sem tudtad be BCC-zni. Faszláma.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
nicknam
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a http://fotopalyazat.info fotópályázat figyelő portált. Az oldal napi rendszerességgel frissül, hazai és nemzetközi pályázatok, témákra lebontva megtalálhatóak, csakúgy mint az állandó pályázatok. A határidők oldal összegzi a pályázatokat a lejárati dátum szerint.
Jó böngészést! -
z0d1AK
nagyúr
hogy kihalt ez a topik is
kár érte| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
ordogboc
tag
Nagyon jó topik. örülök, hogy rátaláltam.
Valami fotópályázat ötlet? (hazai)
üdv.: Botond -
hemaka
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #302 üzenetére
Nem, nekem is úgy tűnik, de hátha valaki kedvet kap
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Hydra SR #314 üzenetére
Még az eleje is viccnek szánt volt igazából, mindössze annyi komoly tartalommal, hogy az igazi tehetség utat tör magának, minden nehézség ellenére, a hivatalos csatornákat figyelembe se véve. Annyit akart jelenteni, hogy ha valaki soha nem lesz a Mafosz tagja, de igazán jó fotókat csinál, akkor elismert és ismert fotós lehet, mind a jelenben, mind a jövőben.
Nem minősítve ezzel magát a szervezetet, amit egyáltalán nem ismervén aljas és koncepciózus dolog lenne minősítenem a legkisebb mértékben is. Mivel magam nem fogok nyilván soha művészi szintű fotókat csinálni, / vizuális képzelőerőm és a fotózás megtanulható részéhez szükséges elszántság és kitartás hiánya miatt/ outsiderként ítélem meg a dolgot, viszont a hivatalos és szervezett dolgok mindig is ellenérzésekkel töltöttek el.
A szervezett művészet buktatóiról viszont itt nem érdemes beszélni, esetleg valami offos topikban lenne helye.
Nem tudom, volna-e igény kifejezetten beszélgetős topikra az itt fórumozók részéről mondjuk a Fáradt gőz gyűjtőtopikon belül?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Hydra SR
addikt
válasz Szten Márs #313 üzenetére
Az eleje után számomra ez nem ilyen nyilvánvaló
-
Hydra SR
addikt
válasz philoxenia #307 üzenetére
Nem mondtam, hogy ez az egyetlen lehetőség az elismertségre De ettől még igaz, amit írtam.
Szerintem kár eltávozott emberek nevében arról nyilatkozni, hogy hol lettek volna tagok mert lehet, hogy forognak a sírjukban. Nem csak Fototrend nem volt az ő idejükben (és lakóhelyükön), hanem Mafosz sem. Viszont az ő életükben létező hivatalos művészeti elismeréseket ugyanúgy megkapták és átvették, mint a maiak a Mafosz diplomáikat. Ez alapján ha ma alkotnának Magyarországon, szerintem esélyesebb, hogy Mafosz diplomások lennének, mint hogy a Fototrendre regisztráljanak. Nem beszélve arról, hogy a kettő nem zárja ki egymást. Szerintem most is vannak Mafosz diplomás fotósok a Fototrenden.[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
-
Dtomi
őstag
Díjazás??? Asszem' itt a sonyt kéne megkérdezni mi is a díjazás
heheheehe"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Hydra SR #305 üzenetére
No, ezt nem tudtam, köszi az infókat.
A kiírás alapján nekem az jött le, hogy minél több pénzt be tudjanak szedni minél kevesebb ellentételezésért: jelképes díj, album csak akkor, ha megvan az x megrendelő előre fizetéssel, tiszteletpéldány nuku, jogdíj nuku."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Hydra SR #305 üzenetére
André Kertész ; Brassaï ; Robert Capa sem volt tag tudtommal, túlélték.....
De ha lett volna akkor Fototrend, ott tagok lettek volna....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Hydra SR
addikt
A Mafosz csóró, mindig is az volt, viszont ők hazánkban A Fotózás mint művészet hivatalos formája. Az itt kiállított képek beleszámítanak a hivatalos rangsorolásba, a fotós diplomákba. Az ilyen diplomák 2 dologhoz vannak kötve: tanúsítottan fotózik az illető x éve (asszem a bronzfokozat 10 évről indul), és a Mafosz által rendezett/zsűrizett kiállításokon megjelent y képe (asszem ez meg 100 képről indul, de a számokra nem biztos, hogy jól emlékszem). Legalábbis én így hallottam.
A lényeg, hogy ilyen helyen megjelenni képpel rangnak számít a fotóművészetben, ellentétben az XYZ Kft. által kiírt pályázatokkal, ahol esetleg egy kompett DSLR dupla kit a fődíj. Kivételek persze lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
hát az az 5000ft-s díjazás nem sok, és elég sok feltételt szabnak meg, arról nem is beszélve, h papírkép?
miért nem lehet ezt már elektronikusan is...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy ez az földkörüli pályázat sokkal többet kér, mint amennyit ad?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...