- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
Ááh, a GT3 RS Clubsport a büntető pedálokkal "csak" 300 ojró... meg egy ötvenes a váltókarért... de szép is lenne...
A 911 turbo meg laza 500-as mindennel.Ja, meg 40 euró az asztali felfogató, és 15 a fém csúszásgátló alátét a padálok alá...
De inkább gyűjtök tovább LCD Tv-re, mert az szerintem többet dobna most a játékélményen...
-
eddie17
addikt
-
Crazyman33
senior tag
Hát én is megsirattam a DFP-met mikor Boxot vettem. Nagy örömömre Találtam Boxhoz Logitech kormányt, és rögtön vettem. Életem legrosszabb döntése volt. Vagy az volt a baj hogy előtte két DFP-t elfogyasztottam, és az volt az alap követelmény. Való igaz az MS kormánya nem DFP, DFX, G25, GT, G27, stb. , de szerintem nagyon jóra sikerült.
-
meduzah
csendes tag
Jó hírem van! Nem maradt ki, sőt rátettek egy lapáttal. Négy szakaszra bontották a zöld poklot így külön pályaként lehet versenyezni vagy gyakorolni az egyes részeken. Teljesen hegyiverseny hangulat.
Engem is idegesít ez a rajt elötti bevezető "animáció", de a rajtot ez nem befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest