Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
30z.Samu #4717 üzenetére
Szerintem jobb volt mikor crossplatform volt. Így meg túl op vagy, hogy kivették a ps-t és xboxot, főleg ha dokkolva, pro controllerrel nyomod és mellette tudsz is játszani, mert régebben más platformon is játszottál. Ez most nekem easy mode. Meg lehet nézni a statomat. Switchen chapter 2 óta játszok újra. Előtte volt kb. 5 winem. Most csak a chapter 2-ben van majdnem 20, úgy hogy játszottam bő 100 meccset. Utoljára hajnal 4kor nyomtam egyet, 14 kill és victory royal. Egyik szemem sír, másik nevet...
Amúgy ha már Nintendo és fortnite, gondoltam beszerzem a double helix skint. Mikor megláttam az árát akkor leesett az álam. 400-500 dollárért mennek ebay-en. Nem géppel együtt...csak a kód. Géppel együtt 900-1000 dollár. :D
Közben amíg lehetett üzletben kapni nem lehetett több 130k-nál a bundle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest