Keresés

Aktív témák

• Brent

aktív tag

válasz Zso2 #6859 üzenetére

Az oké hogy csinálja a humorbombákat néha én is szoktam nevetni rajta , de azzal hogy ottmegy a Spyker azt közben az egy Ferrari ezzel mindig kihoz a sodromból ! Márcsak azért is mert a Ferrarit meg a Spykert nem lehet egylapon említeni ugyebár..

Gyula ? Ő a kis másodhegedűs jó ha nyőg 10 mondatot 2 óra alatt ha ottvan a Palik melette , nemhiába szokta megkapni az időmérőket hagy beszéljen ő is :D

• V.Stryker

nagyúr

válasz Zso2 #6860 üzenetére

Valamikor nem volt Palik és egy tök uncsi verseny volt. Jah, asszem akkor szállt el Hami, de attól eltérően semmire nem emlékszem, csak Gyula a drogossal(ez a kis Wéber, aki állandóan kifüvezett szemekkel van forgatáson.) a másfél órát azzal töltötték,hogy :"jajj, mekkora bukás. Csak baja ne legyen...jajj szegény mekkorát bukot...huhh bele sem merek gondolni." Ez ment egy másfél órán keresztűl...majdnem bőgtek. Tiszta dráma. :F (Még két ilyen eset és zokogni fognak,mint ebben a norbis fogyós müsorban.)

Bezzeg amikor Palik benyögte, hogy de hol van damon hill...meg most széttapossa az autót... :R :C Meg amikor oltja a Gyulát...hát az kész. :D Már most is röhögök, ahogy rágondolok. :D

(Még a Badár Sándorral vagyok így. múltkor láttam az utcán, hát majdnem megtérgyeltem úgy röhögtem az utcán. :D )

Aktív témák