- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz fateless #4342 üzenetére
Schumi befogása elég nagy falat lesz.Szerintem nem fog sikerülni még egy embernek,hogy 7vb címet szerezzen.Meg van rá az esélye,mert még csak 26éves,szóval 10év versenyzés még benne van,és az alatt a tíz év alatt lehet szerezni még egy pár vb címet.De ahogy jönnek az egyre jobban kiképzett fiatalok(rosberg,vettel,sutil,hamilton stb.),nagyon megnehezíti alonso dolgát.
[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
1.Mi az hogy folyamatosan?
2.Mi az hogy közöm az f1-hez zérus?
Nem ismersz,addig ne írogass ilyeneket.Nem ismerlek,ezért nem is írom hogy mennyire értessz az f1-hez stb.stb.
Mostmár látom hogy van alonsorol is vid.Ezért bocs.[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #4314 üzenetére
Gyönyörű ez az SLR merci.
Jah,és miért nem alonsot hívták hogy vezesse?Itt is látszik hogy nagyon rossz a viszonya az egész csapattal,nem csak hamiltonnal.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #4295 üzenetére
Nem tudom ki találta ki ezt a hírt,nem is érdekel.Nagy különbség nem lesz köztük.Tudod hogy a médiának mindig kell valamiről írnia
-
manutdzoli
senior tag
Mercedes: két esélyes, két különböző motor
A brazil nagydíjon hamilton autójában a motor 10lóerővel erősebb lesz mint alonso autójában.Nem tudom mennyire tudja kihasználni ezt hamilton.Pont az utolsó nagydíjra visz a merci egy erősebb motort,és csak hamilton autójában lesz benne.Alonso itt is levág egy kis cirkuszt.
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
Ferraris jó reggelt mindenkinek
-
-
manutdzoli
senior tag
Kimi a cirkuszban
Tiszta hülyék.[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
válasz venember83 #4217 üzenetére
Ez durva volt,de igaz.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz AMD Power #4215 üzenetére
Tényleg nagy ász volt..Nagyon kivan képezve hamilton,nagy sikereket fog elérni.Rosberg is hasonló kvalitású,csak még nem tudta megmutatni igazi tehetséget,mert a williams elég gyenge.
-
manutdzoli
senior tag
Én is szívesen látnám toyota színekben alonsot.Csak hát a pénz nem minden.Lehet még 6év alatt sem tudna jó autót csinálni lonzival a toyota.Sokan mondták hogy hasonló lenne a helyzet azzal,amikor schumi '96-ban a ferrariba igazolt.Jobb szinten volt '96-ban a ferrari mint most a toyota.Neki is fel kellett hoznia a csapatot,de az más volt.Már az első ferraris évében schumi 3-szor nyert,alonso első toyotás évében még a dobogón sem lenne.
-
manutdzoli
senior tag
Összeszólalkozott hami és montezemolo:
montezemolo:ha a 22 éves újonc lesz a bajnok, akkor azt „a Ferrarinak köszönheti, mert az autójában sok minden van”, amit Maranellóban fejlesztettek ki.Erre válasz hamilton:„Azért vezetem a világbajnoki pontversenyt, mert nekünk jobb autónk van, mint a Ferrarinak, és azért, mert az autók megbízhatósága szempontjából is jobbak vagyunk”
Vagy egy kis igazság abban amit montezemolo mondott.
forrásFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz venember83 #4193 üzenetére
köszi
-
manutdzoli
senior tag
Én is azt szeretném hogy kova ne bújjon meg alonso árnyékában,hanem szabad csata legyen.Alonso meg ne nyávogjon mert már nem 5éves.Ilyen a versenyzés.El kell fogadni a vereséget is.Nem lehet állandóan nyerni.
-
manutdzoli
senior tag
válasz hunnylander #4167 üzenetére
Majd meglátjuk.Nem vennék rá mérget,hogy kova hagyni fogja magát.Egyszer-kétszer biztos lesz olyan,hogy megmutatja alonsonak mit tud.Oda-oda szúrkál majd neki.Idén nem nagyon tudott bizonyítani,de jövőre remélem sikerül neki valamit alkotnia.
-
manutdzoli
senior tag
válasz -=Sziszi=- #4156 üzenetére
Alonsonak az kell,hogy ő legyen az elsőszámú pilóta,ő legyen az úr,a csapattárs meg le van sz@rva.Kimi egyszer sem nyávogott,amikor massa előtte volt,vagy kiesett.Alonso egyszerűen nem tudja elfogadni,ha megveri a csapattársa.Neki fisichella volt a tökéletes csapattárs.
Arra leszek én kíváncsi,hogy a renaulthoz ha visszamegy,és kova lesz a csapattársa,ő se fogja eljátszani a mások számú pilóta szerepét.Na akkor mit csinál alonso?[ Szerkesztve ]
-
-
manutdzoli
senior tag
Fisi már kiöregedett én úgy látom.
Nem érzem hogy alonso annyira a pénzre menne.Fontos az is,de ő versenyképes autót akar.Hiába menne el a toyotához,kapna 35 millió eurót,de az autó egy rakás szar.Neki vb címek kellenek.Ha belegondolok schumi is úgy ment a ferrarihoz,hogy nem vb esélyes az autó.Aztán nézzük meg mi lett belőle.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Jah,tesztpilótának jöhetne.
A renault lesz az ő választása.A telefonica leperkálja a pénzt amennyiért a mekitől elhozható és már az övéké is.Még nem tudni mi lesz a renault-val jövőre.Nem vagyok rosszakaró,de szeretném ha alonso kicsit szenvedne a renaultban.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz venember83 #4048 üzenetére
Hidd el hogy a szerződését valahogy el fogják intézni.Ha véletlen nem tudják felbontani,és hami vb lesz,alonso inkább visszavonul egy évre,minthogy hami mellett versenyezzen.
-
manutdzoli
senior tag
válasz venember83 #4046 üzenetére
Akkor sajna el kell fogadnunk hogy a ferrari le akarja igazolni,és le is fogja.Csak nem akarom hogy egy ilyen hisztis,nagyképű pilóta legyen az olaszoknál.Ott is csak balhézna.
Ha ne adj isten a ferrarihoz megy,kiderül melyik a jobb pilóta:kimi vagy alonso.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Na arra én is kíváncsi vagyok,hogy jövőre ha ismét gyenge lesz a renault mit csinál alonso.Furcsa lesz néha a középmezőnyben látni.Állítólag 2009-ben a ferrarihoz megy,szóval azt az egy évet kibírja a renaultnál.
-
manutdzoli
senior tag
válasz Motion_Blur #4038 üzenetére
Már csak az a kérdés ki megy hamilton mellé.
2009-ben alonso a ferrarinál? Nem nagyon szeretném.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Ferraris jó éjt mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
El lesz törölve a jövő évtől az üzemanyagfogyasztósdi.Semmi értelme nincs.Szóval az utolsó etapban is úgy mennek majd mint az előző kettőben.
Az időmérő pontozásról még nincs ötletem.Viszont van olyan széria,ahol kapnak pontot az időmérő megnyerése után is.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz kicsitomi88 #3995 üzenetére
Nem tudom komolyan.De lehet a Motogp-ben pontonként nem 20.000 dollárt kapnak,hanem 5000-et.Nem tudom hogy működik a Motogp-ben a "pénzosztás".
-
manutdzoli
senior tag
válasz Oliverda #3987 üzenetére
Hát a motogp-s pontozás valahogy nem válna be.Minden szerzett pont 20.000$ a pilótának.Na most képzeld el,hogy az első 15 szerezne pontot,és az első kap 25-öt.A végén csődbe menne az FIA
Bár ha ez lenne,valamit biztos alkotna még az FIA,de nem tudom mennyire lenne izgalmasabb.A régi pontrendszert kéne visszahozni,vagy úgy hogy az első kap 12-őt,utána 8-6-5-4-3-2-1.Így jobban hajtanának a győzelemért a pilóták.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Én remélem nem forrófejű lesz,sem kamikaze.lehet olyat produkál ezen az egy futamon,hogy jövőre ülést kap rosberg mellett.7000km-t ment a williams-el,szóval ismeri.De egy verseny egész más.Jövőhét végén meglátjuk mit tud.
-
manutdzoli
senior tag
válasz venember83 #3969 üzenetére
Sztem nem lesz büntetés.Ha japánban megúszta,itt is megfogja.Bár én nem látom büntetendő dolognak amit csináltak.De van egy szabály,amit nem tartottak be,az büntetendő.Nem tudom elképzelni milyen büntit kaphat hami.10helyes rajtbüntetés kicsit durva lenne.
-
manutdzoli
senior tag
válasz kerjani #3964 üzenetére
Ennyire eszetlenek a kínaiak.Amikor tolták pont akkor ment ki raikönnen a boxba.Szóval ha sikerült volna kijönnie haminek a kavicságyból,és pont akkor jött volna kimi,ütközhettek volna is.Mivan ha kicsúszik oda más is?Elütik a pályamunkásokat.Nem veszélytelen dolog amit csináltak 2percen keresztül.
-
manutdzoli
senior tag
válasz AMD Power #3909 üzenetére
Azért kimi még messze van schumachertől.Ugye most kimi 27éves,Schumi 37évesen vonult vissza.Kimi még tudna 10évig versenyezni,ha akar.Az idő alatt be lehet gyűjteni pár vb címet.Schumi vezéregyéniség volt az f1-nek.Kimi még nem az.
A LH és Senna hasonlatra nem is mondok semmit.Tényleg nagy hülyeség.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz SzalaiG #3895 üzenetére
Jaja,Rosberg jó lenne massa helyére.Azt én sem értettem,hogy hogy nem tudta megelőzni.Alonsonak szinte zéró tapadása volt a hideg gumikon,massának már meleg volt.Elég bosszantó,simán kitudta volna fékezni.
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
válasz Oliverda #3892 üzenetére
A két ferraris pilóta egymástól rabolta el a pontokat,így nem tud massa vb lenni,és kimi ezért van messze.Ha lenne valami sorrend sokkal egyszerűbb lenne a helyzet.
Remélem Jean Todt nem megy el.Massa helyére ki jönne?Alonso?Nem kellFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Szép maranelloi ferraris estét mindenkinek!
-
manutdzoli
senior tag
válasz MPowerPH #3837 üzenetére
Állítólag nagy tehetség.Csapattársát,Yamamotot mindig veri,de ki nem verné?
Sztem még nincs annyira érett hogy menjen a mekibe.Menjen egy évet tesztpilótának,ha beválik,mehet pilótának.Rosbergre is azt mondták hogy van szerződése a williamsnél,szóval így ő se jöhet szóba.Netalán Wurz a mekiben??FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz MPowerPH #3829 üzenetére
Vettel jövőre marad a toro rossonál.A ferrariba tuti nem megy,jó így ahogy van,kimi első számú,massa második.
Valaki azt mondta hogy a McLarenbe megy hamilton mellé második számú pilótának fisichella Szerintem ne menjen.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Variációk Brazíliára[link]
-
manutdzoli
senior tag
Gyönyörű ez a nyilatkozat.Mi az hogy kimi nem tett semmi a sportért?
Ez most úgy jöl le hogy hamiltont favorizálja ecclestone,mert ő tudja a legtöbb pénzt hozni.Ezért nem fogják soha megbüntetni,mert ő hozza a legtöbb pénzt.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz Kraptor #3784 üzenetére
Az annyiban volt más hogy kimi elfékezte őket,és márnem jöhetett volna be gumiért,mert csak 1-2kör volt hátra.Sajna pont az utolsó körben tört el a felfüggesztés.
Itt meg egyszerűen elkoptak a gumik,és egyszer még ki kellett volna jönnie haminek,mint ahogy másnak is,csak ők későn tették.Ezt nagyon elszúrták a mekinél,mivan ha harmadik,akkor is szerez 6 pontot,kimi akkor már nem szólna bele a cím sorsába,alonsonak pedig 10pont lenne a hátránya.Így egész máshogy nézne ki a dolog,már csak 1pont kéne haminek brazíliában.Nyugodtabban várhatná az uccsó futamot.Mind1,megtörtént,nem lehet visszatekerni az időt,várjuk a brazil nagydíjatFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #3780 üzenetére
Most nézem hogy '93-ben kezdte a pályafutását.2év még benne van min.Gyönyörű lenne ha elérne a 300.gp-t
-
manutdzoli
senior tag
válasz PazsitZ #3767 üzenetére
Én mondtam hogy túl gyorsan ment,lehetett látni.Palikék még hidraulika probléma,meg koppra alátekerte a kormányt és nem fordult.Azért nem mert nagyon szarok voltak már azok a gumik.Még mindig rágom magam hogy hogy lehetett ekkora hibát elkövetni.Nem látták a monitoron a gumit?Nem mondta hamilton hogy nagyon szar már vezetni a kocsit?Köridők is ott voltak, hami az utolsó körében alonsotol 7 mp-et kapott.Csak ekkor eszméltek a mekinél.Döbbenet
-
manutdzoli
senior tag
válasz kerjani #3775 üzenetére
Akkor Barrichello megdönti patrese 256 gp indulás rekordját.
Barrichello mikor kezdte a pályafutását?Schumi 1991 óta végig versenyzett(kivéve '99-eltört a lába -6 futam)és neki van 250 v.249.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz venember83 #3762 üzenetére
A Mr249-et én sem értem.
Következő verseny,viszlát Mr249.Ennyit értek.Talán valamelyik pilóta?FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz #96302336 #3752 üzenetére
Hát brazíliában komoly harc lesz az biztos.
Nem is értettem miért nem megy ki a boxba hami,már kint volt a szövet és még erőltette.Ekkora hibát.Elég lett volna neki egy 4. vagy 5. hely is,legalább kapott volna pár pontot.Akkor nyugodtabban várhatná az évzáró nagydíjat,és csak fernandora kellene figyelnie,de most kimire is kell.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Mind1,egy tény hogy nem bírták kitolni.Ahogy mondta Czollner is,én sem értem minek oda kavicságy.Semmi értelme.Itt a példa,megy ki a boxba a versenyző,kicsúszik és annyi.Onnan nem jön ki.Bár hamilton mehetett volna lassabban is.
-
manutdzoli
senior tag
Húú mi lesz 2hét múlva.Az valami hatalmas bravúr lenne ha kimi lenne a vb.El se hinném.Belegondolok,hogy sokat érhet még az hogy a japán gp-n massát kihívták kimi elől.És ha megelőzte volna kovát,akkor pontegyenlőseg lenne alo és kimi között.
De így is jó a helyzet.Ne temessük kimitFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Megnyerte Szép volt kimi Vb lesz brazíliában.
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
Szegény Kubica Szép lett volna egy BMW győzelem.
Nehogy alonso nyerje már meg. Még a végén ő lesz a vb.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Viszont ne értem hogy miért nem tudott lassabban befordulni a boxba.Egyszerűen hihetetlen.Ekkora hibát.Nem értem.
-
manutdzoli
senior tag
Hamilton nagyon lassú.Alonso is utoléri.
Nagyon csúnya hamilton gumi.Te jó isten.
Hamilton a kavicságyban.aztaaaa.
Nem lesz bajnokavatásFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
haminek elfogyott az előnye
Kimi nagyon rajta van és esik!!
Kimi az elsőőőőő!!FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Raikönnen pokolian gyors.Most jön ki a boxba.
ÁÁÁ,nem bírta megfogni hamitFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
3 perc és megint eső
-
-
manutdzoli
senior tag
12 perc múlva esőt várnak.Pont a rajtra.gyönyörű lesz.
-
manutdzoli
senior tag
Eső van,szóval jó versenyre számíthatunk
Kíváncsi vagyok hogy Vettel remekel-e ma is.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Jó éjt mindenkinek,holnap 7-30-kor futam.Kelés mindenkinek
-
manutdzoli
senior tag
Megeshet az is.Bár akkor egyből büntetést kapna.Tudjátok,ha valaki "piszkálja" a pályán hamit egyből büntetik. Fordított esetben semmi.Mind1,ilyen az FIA.
Nem akarok senkivel vitatkozni hogy hamilton a jó stb.stb.Már nemsok van hátra az idényből.Élvezzük ki.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
Nagy fordulatokat várok a holnapi futamtól.
Ez lenn az én sorrendem:
1.Raikönnen
2.Massa
3.Kubica
4.Alonso
5.Heidfeld
6.Coulthard
7.Webber
8.Vettel
9.HamiltonÍgy a utolsó futam előtt így nézne ki a ponttáblázat:
1.Hamilton:107pont
2.Raikönnen:100pont
3.Alonso 100pontÉs az utolsó futamnak is a fentiek alapján kéne alakulnia
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
Massa nyilatkozata:„Ha szükséges segíteni fogom a csapatot abban, hogy még legyen esélyünk a versenyzői világbajnoki címre. [link]
Nemrég még azt mondta,hogy nem fog segíteni kiminek.
Massa:„Megpróbálom mindkétszer győzni, nem tervezem, hogy segítek neki (Räikkönennek)”
[link]Mi történt massával?Fejmosást kapott?
-
manutdzoli
senior tag
válasz PazsitZ #3283 üzenetére
Mostanában nagyon hisztis alonso.Csak azért mert hamiltonnak jobban jött ki a lépés.nem lehet minden évben vb az ember.Azt kell mondjam ez az év egy újoncé.
"Annyit tudok, hogy érvényes szerződésem van a jövő évre, azonban van tíz másik olyan csapat, amely érdeklődik irántam"Tíz másik olyan csapat?Nem nagyon értem ezt,a mclarenen kívül össz.10 csapat van az F1-ben.A spyker meg a super aguri is érdeklődik alonso iránt?A csapatok felében már el van döntve a 2008-as felállás;mint pl:ferrari,bmw,red bull,honda,toro rosso.Elég furcsa lenne jövőre a spykerben látni alonsot.Hamilton biztos örülne,minden versenyen 2 kört verne rá
-
manutdzoli
senior tag
válasz T-Nagyon #3276 üzenetére
Pedig nagyon érdekelne mi történt alonsoval.Mind1.Ezek a japánok Nem bírnak mutatni egy rendes felvételt.Amikor Webber és Vettel balesete volt,akkor is későn mutatták ha jól emlékszem rá.
-
manutdzoli
senior tag
Ha visszamegy a Renault-hoz,lehet kell 2év mire újra vb esélyes kocsit tudnak építeni.A toyotához hívták még állítólag,ott meg kéne még vagy 5év mire vb lenne.
Igaz amikor schumi a ferrarihoz igazolt neki is várni kellett 4évet mire újra vb legyen.De megérte.A toyotánál is alonora építenének mindent,mint anno schumacherre a ferrari.FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz PazsitZ #3268 üzenetére
Ha nézted a futamot láttad hogy csak akkor mutatták alonsot amikor már darabokban volt a kocsi.Van belső kamerás felvétel,mutatták azt is,de azt is későn.A felvételekből nem lehetett kivenni hogy mi történt igazán.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- Hardcore café
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest