- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz 7Heads Drago #19143 üzenetére
Biztos egy meteor csapódott bele.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Skipp
senior tag
A Renault ismét fantasztikus taktikát választott, szuper....
az elsőt Maradona rúgta, a másodikat meg valami Replay...
A "vicces és vidám" beszólása meg szánalmasan paraszt volt, remélem hasonlóban lesz része még a homokbetyárnak.Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
AtiGef
senior tag
Raikkonen nagyon jó volt és rendkívül ügyes, hogy behozta.
Massa mázlista és ügyes
Trulli nagyon jó volt ilyen Toyotábol ez hihetetlen
Hamilton -
ronaldo
őstag
Kimi azért erőset küzdhetett, mire beszenvedte ezt a vasat. Massa örömre meg annyiból érthető, hogy azért nem véletlen nyert, mert ment Kimi mögött végig, s nem hibázott, a többieket maga mögött tartotta jóval. Annyiból meg nem érthető és kicsit bosszantó is, hogy ha a "házi versenyt" nézzük, amiben ő meg Kimi futott, szanaszét lett verve. Szóval ha a Ferrarik utcahosszal verték a mezőnyt, akkor Kimi fél utcát adott Massának.
Hamilton meg hozta a formáját. Rosberg lágy gumijai 40 kör után néztek ki úgy, mint hamiltoné 17 kör után.
-
borsi
tag
Igen meg az ELF sem, kár hogy a Peugeot-nak a Total a beszállítója..
És 11percel volt többet a boxban a P908 mint az Audi, mert össze vissza bénáztak a gumizással. Kikaptak 2 peccel, de az üzemanyagon semmi nem múlt. Dehát Magyarország legsikeresebb autóversenyzőjének elnézzük ezt is.nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
borsi
tag
Akkor elmesélem
Én se láttam sokat, csak a rajtot, meg az utolsó 1 órát. De a kommentátorok elmesélése szerint Az első Peugeot-t szerelni kellett 5-10percig(nem tudom mit), de ennek ellenére vezettek. Éjszaka viszont szakadt az eső, és elment az Audi 2perccel. Délelőtt az eső elált, elkezdett megint feljönni a Peugeot, de az utolsó 1 órára a pálya egyik felén megint elkezdett szakadni az eső. Én nem gondoltam volna, hogy az ilyen 24órások a végén izgalmasak is lehetnek, ez az lett volna. De a P908 pont bement tankolni, és okosan rátették a száraz gumit....Mindenki interen volt... Megpördült, minden baja volt, és amikor elállt az eső, felrakták a full esőgumit, a szinte száraz pályára, hátha. De ekkor már 20p volt hátra, mindegy volt. Így nyert az üzemanyaggal az Audi - P.L. szerintnem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
mexx0407
tag
mit müvelt a szegény Ferrárival
-
LOTR
addikt
-
Gyusz
őstag
Kiminek hatalmas gratula, hogy behozta a verdát a második helyre, szerencsére az elején sikerült némi előnyt begyűjteni. Trulli végre megint dobogón és kivételesen Piquet se nagyon bénázott.
-
BITBOYS
addikt
Szép volt Kimi
-
!Overdose!
őstag
Ti a verseny közben miért fórumoztok? Én a barátaimmal szoktam nézni a futamokat és szerintem sokkal élvezetesebb, mint írogatni közben! Vicc, hogy egy verseny alatt több száz hsz születik!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Motion_Blur
félisten
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Leggyorsabb körök ranglistája:
1. Michael Schumacher 76
2. Alain Prost 41
3. Nigel Mansell 30
3. Kimi Räikkönen 30
5. Jim Clark 28
6. Mika Häkkinen 25
7. Niki Lauda 24[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Jadro
veterán
válasz !Overdose! #19171 üzenetére
"Vicc, hogy egy verseny alatt több száz hsz születik!"
Próbálok nevetni, de még nem találtam meg a poént. Pedig sikerülni szokott.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Oliverda
félisten
válasz AMD Power #19153 üzenetére
Valószínűleg a felhőkben. Az idióta boxutca áthalytásos büntetés nélkül Hamilton ott lehetett volna a 3. vagy 4. helyen. Kár hogy nincs olyan hogy ha... Na sebaj, Silverstone-ban már más lesz a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Nowhereman
őstag
Apropó, valaki nem tud egy képet linkelni Alonso arcáról, amint Piquet mögött befutva leveszi a sisakját?!... Az valahogy a közvetítés során kimaradt, pedig tutibb látvány lett volna, mint a kéjmámorban úszó toyota csapat.
Utánam a kondenzcsik!
-
copin
őstag
válasz Nowhereman #19179 üzenetére
Tényleg kár, túl sok alkalma ugyse lesz Piquetnek "legyőzni" Alonsot. Ez a verseny neki inkább a taktikán ment el. Hamiltonnak meg Kanadában.
-
joey04
titán
Na ha kicsit nehezebben is mint gondoltam de csak sikerült a dupla Ferrari siker!
szép volt srácok, Kiminek külön gratula. -
manutdzoli
senior tag
Raikönnen megérdemelte volna a győzelmet.Nembaj,jó ez a 8pont,silverstone-ban javítunk
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
Jadro
veterán
Kmit sajnálom, nem rajta múlt. Trulli nagyon klasszat meccselt Kovával, jó volt nézni. Palik meg még mindig mondjon le!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Rick4
félisten
Pozsgai egyik megkapó mondata ma délután:
"Ígyhát lehetséges tehát persze"ehhez képest figyeljétek az aláírásomat:
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Andrew_31
Modder
[link]
Örülök ,hogy a studióba ennyi Autószakértő és versenyző űl.
Szerintem nem a kipufogó hiányzó kanyarja miatt ment el a teljesítmény ,hanem azétr mer megsérült a szívóoldalon a léggyüjtő, ami a pilóta feje fölött kezdödik és a motorba jutatja a plusz nyomást.Még az is lehet ,hogy bejútott egy kis müanyag törmelék a szívótölcsérekbe.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
[link]A köridők nem ezt mutaták.
Volt olyan időszak mikor tiszta volt Hami előtt a pálya és mégsem tudott 1:17 alatti köröket, mint a Ferrarik. (pl: mikor a büntiből visszajöt a pályára)
És még a Ferrariknak nem is kellett nagyon erőlködniük, legalább is nem végig.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz manutdzoli #19184 üzenetére
Néztem a táblákat:
Kimi nyert eddig 2-t, és 2x esett le az 1. helyről önhibán kivül... az 4
Massa nyert 3-at, de ez lejön amit ajándékként pottyant hozzá, akkor ezt nem nyeri meg, és igy 2
Hamilton 2-t nyert.. nem volt önhibáján kivült 1. helyről 0-ás
Kubica 1-et nyert, de az lejönne a önhibáján kivül kiminek, igy neki 08 verseny után a relativ állás:
Kimi - 4
Massa -2
Hamilton -2
Kubica -0A valós:
Kimi - 2
Massa -3
Hamilton -2
Kubica -11. Felipe Massa BRA Ferrari 48
2. Robert Kubica POL BMW 46
3. Kimi Räikkönen FIN Ferrari 43
4. Lewis Hamilton GBR McLaren 38Így jó esélyel Kubica még megy lejebb, és Kimi, majd vmivel lasabban Massa fog feljönni, és valoszinű igy Hamilton is feljön 3.ra...
-
7Heads Drago
veterán
válasz !Overdose! #19171 üzenetére
Miért?
Mert nem a sarki csehoban nézem meg, illetve a lakást meg nem engedik a nők leamortizálni a haverok által.
És hidd el mi így is jól érezük magunkat.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz 7Heads Drago #19194 üzenetére
1x lehet cserélni, szóval nem gond..
Ron-ről meg tudtuk, hogy ezt fogja...
Látszott a felvételen, már akkor ésszrevettem, hogy az csalás, még a Gyuszinak is lesett, hogy az nem épp szabályos, ott visza kellet volna engednie...
nemtom mit gondolt, hogy nem veszik észre a felügyelők? mert akkor nagyot tévedt... -
Atlantis
veterán
válasz [CS]Blade2 #19196 üzenetére
Kár ilyen buta hiba miatt elhasználni a "jokert". Úgy érzem, később ez még sokba kerül.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Atlantis #19197 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz itt motor hiba a ferrarinál...eddig sem volt, és ez sem olyan nagy hiba, simán javitható, szóval nem fog mégegy ilyen előfordulni...
Majd kiderül, de midenképp jobban jár vele, mint azzal a sérült motorral bekozkáztatni a brit nagydijat, ahol megint Kimi lesz a első számu esélyes... 99% hogy azzal a motoral még az időmérőt sem tudná befejezni, amit az kapott... -
Atlantis
veterán
válasz [CS]Blade2 #19198 üzenetére
Legyen igazad.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elite: Dangerous
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest