- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Aktív témák
-
-
7Heads Drago
veterán
Ez a boxutca és SC szabály egy rakás kaki.
Lassan az egész mezőny szenvedett már valamilyen formában ettől.
És a versenyek még csak véletlen se a valós erőviszonyokat tükrőzik.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Oliverda
félisten
válasz [CS]Blade2 #18256 üzenetére
Miért nem láthatta? Ő is vak?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Kraptor
őstag
Sportklubbon megy az ismétlés, mindjárt a kiütős rész jön
-
Zé_Mester
őstag
NAGYON HELYES !!!!
de ettől még a BOX-os szabály baromság, és ha nem változtatják meg akkor megint lesz belőle cirkusz.
igaz a francia pálya annyira nem szokott izgalmas lenni, legalábbis számomra nem.
de lesz majd még itt izgalmas futam, ahol az SC szinte 100%.[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Oliverda #18257 üzenetére
vak? Vak nem volt..
volt egy pancser, bénázó, és volt egy figyelmetlen szerencsétlen.. neki az elötte levöt kellet figyelni, igy ne láthatta a lámpát...
ha zőld lett volna a lámpa, akkor is az elötte levőt kellet volna figyelni, igy jogos a bünti, de a mértéke nem igazán.Amugy a ********** ugy kiment volna a piroson ha elsőként és oda, mint a *******, és olyan Black FLAG-et kapott volna mint a ********
-
MPowerPH
félisten
Hála istennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, már volt... Na, nem baj, ennek több helyen is szerepelnie kell.
De a szar SC -s szabályokat már meg lehetne változtatni. Mert ilyenkor az élen lévő versenyét is tönkreteszik... Ha visszahozzák a régi szabályokat, az lesz a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
7Heads Drago
veterán
Ha megnézed nem 20 centivel van a fejük fellett a lámpa. Minimum 1,5 méter.
Mi takarta el előle?
Mellesleg a a csapatnak is illett volna figyelnie erre is. Jogos mindkettő.[ Szerkesztve ]
-
eXodus
őstag
válasz [CS]Blade2 #18263 üzenetére
"Amugy a ********** ugy kiment volna a piroson ha elsőként és oda, mint a *******, és olyan Black FLAG-et kapott volna mint a ********"
Tényelg erre nem is gondoltam.... Kimi és Kubica szívességet tett neki h ne zárják ki és így hálálta meg.
-
shev7
veterán
nem ertem miert hozzatok fel a SC szabalyt a baleset okakent. Ha a SC palyara erkezese utan lehetne boxba menni, ugyan ez lett volna, csak ket korrel hamarabb. Pont azert hoztak ezt a szabalyt, hogy ne rongyoljon mindenki egybol a boxba, majd induljanak nagy tempoval a SC utan mikozben a palyan munkasok vannak.
[ Szerkesztve ]
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
MPowerPH
félisten
-
sekli
addikt
válasz 7Heads Drago #18239 üzenetére
es Massa meg haromszor volt kint..., eleg megbizhato forras...
-
maszat
senior tag
Rosbergnek egy 5 helyesre számitottam, mert ö nem láthatta a lámpát, csak, hogy fékez elötte a *************
Le kéne venni a ######## szemüveget. Rosberg kamerájából jól látszódott, hogy a box lámpája már messziről is látható volt. Szóval láthatta, de nem vette észre.
-
Oliverda
félisten
válasz Kraptor #18258 üzenetére
Így másodjára megnézve elég nevetséges egy eset. A körülmények áldozatai lettek mindhárman. A piros lámpát lehetőleg a fejük fölé 10 méterrel a levegőbe kellene rakni. Nem értem hogy ezen miért nem tudnak változtatni, vagy legalább a pilótafülkébe is kellene valami jelzés. Ez már a sokadik hasonló Montoya 2005ös esete óta.
Amúgy amikor Raikkonen teljesen megállt Hamilton már csak pár méterre volt tőle, fékezett de akkor már késő volt. Valószínűleg Raikkonen-t és Kubica-t figyelte a lámpa helyett.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
shev7
veterán
-
sekli
addikt
-
shev7
veterán
válasz Oliverda #18271 üzenetére
"Amúgy amikor Raikkonen teljesen megállt Hamilton már csak pár méterre volt tőle, fékezett de akkor már késő volt. Valószínűleg Raikkonen-t és Kubica-t figyelte a lámpa helyett."
Nem akkor kell fekezni amikor az elotte levo megall, hanem akkor amikor elkezd lassitani. Ha oket figyelte, akkor latnia kell, hogy lassitanak. De o mar csak a szurkoloknak beigert 10 pontot latta.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
MPowerPH
félisten
válasz JColee #18250 üzenetére
dávid sándor egy f*sz, az ilyen emberekkel nem szabad foglakozni. Nem is értem, hogy engedhetik cikket írni... Mindenki Hamiltont élteti, pedig Vettel vagy Sutil is van olyan jó mint ő, de még jobb is. Csak nekik nem toltak a seggük alá jó gépet a debütálásukkor.
Don't Tread On Me
-
7Heads Drago
veterán
Nem az SC-vel van a baj, hanem avval hogy valakinek akkor fogy ki a benya, akkor fuladjon meg vagy menjen nyugodtan tusolni, mert épp zárva van a boxutca.
És van egy néhány versenző aki csak ez miatt bukik az idén.
És általában az élen lehet ezzel bukni. Ez tényleg igazságos.
Hagyni kéne már őket versenyezni is egy kicsit.
Ne a boxutcában a lámpák miatt dőljön már el a verseny.[ Szerkesztve ]
-
shev7
veterán
válasz 7Heads Drago #18279 üzenetére
ezt hivjak pechnek, pont olyan mint amikor valaki beled megy hatulrol, mert nem latja a piros lampat.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz 7Heads Drago #18265 üzenetére
mindenképp jogos, csak a rosberges mértékét sokkalom.
Arra célzok, hogy hiába volt piros, ö számolhatott vele, hogy ********* is megál, és ö is.enyi erővel ha zőld lett volna a lámpa de vki lefulad a vonalon, és jön a rosberg, akkor nyugottan nekimehet az elötte levőnek, hisz zőld volt a lámpa....
Igy is nagyon benézte
csapatnak meg nem kell figyelmeztetni, mert csak 2 lámpa van, azért egy 5 éves már rájön, hogy a piroslámpa mit is jelent.
Amikor bemegy a boxba arra kell figyelnie, hogy milyen lámpa, és benlegyen a limitáló, majd beálni a csaphoz a kijelőlt helyre, fordulaton tartani a motort, a nyalokástáblát figyelni, majd elindulni a jelre, megint a limitre figyelni, és a lámpára..
Nem nehéz ez, sztem egy átlag ember is meg tudná csinálni...
más hogy ilyenkor nem tatják fejben a szabályokat, meg csak a vezetésre koncentrálnak, de az a 30sec -es kiállásnál simán kéne ezt tudni, főleg hogy még 80Km/h -nak sem tünik, ha előtte 320-al ment... -
sekli
addikt
válasz 7Heads Drago #18279 üzenetére
ez eleg ritka lehet, mar csak azert is, mert a SC mogott joval kevesebbet fogyasztanak, es nehany kor utan kinyitjak a boxot...
-
sekli
addikt
feklampakat kellene bevezetni a forma1-be, utana meg az indexet...
-
MPowerPH
félisten
Don't Tread On Me
-
Racecam
nagyúr
Kedves Mindenki!
Ismét kezd elfajulni ez a Formula-1 topic. A személyeskedő, egymás kedvenceit megalázó és lekicsinylő hozzászólások, rasszista kijelentések nagyon elszaporodtak az utóbbi időben. Ez a topic hasonló okok miatt megélt már néhány zárást. Akik régebben ide járnak, azok talán még emlékeznek is rá, hogy ez nem először történne meg. Most azonban komolyan elgondolkodtunk rajta, hogy kell-e egyáltalán nekünk egy olyan topic, amelyben a magukat rajongónak nevező, Formula-1 fanatikusok, képtelen normális vitára, eszmecserére. Természetesen tisztelet a kivételnek, azoknak, akik nem indulatból írnak, hanem higgadtam érvelve próbálják kifejteni a véleményüket. Nekik, a keveseknek köszönhető, hogy a topic még mindig létezik. Mert egy olyan topicra, amely szemmel láthatóan csak indulatokat gerjeszt, semmi szükség itt a Fórumon. Éppen ezért, szeretnék megkérni mindenkit, hogy a jövőben tartózkodjon a személyeskedéstől, a rasszista megnyilvánulásoktól, valamint a versenyzők pocskondiázásától, mert ez felesleges indulatokat szül.
Éppen ezért a jövőben, ha ilyesmit tapasztalunk, azt szó nélkül töröljük és kirívó esetekben a „szerzőt”, vagy a visszaesőket banoljuk.
Ezt a figyelmeztetést beteszem az első hozzászólásba is, legyetek szívesek hívjátok fel egymás figyelmét is erre, mielőtt valakivel elszaladna az a bizonyos paci.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
sekli
addikt
válasz 7Heads Drago #18290 üzenetére
lehet, hogy igazad van, sokat olvasom ezt a forumot, gondolkodtam mar rajta magam is, hogy mikent lehetne a SC dolgot ugyesebben megoldani, de felek ma ejszaka se leszek eleg kreativ a problema megoldasahoz... velemenyem szerint egyebkent felfoghatjuk ugy, hogy aki az utolso negy liter benzint is kiautozza a kocsijabol az kockaztatja azt, hogy ha jon a SC, akkor elfogy az uzemanyagja... ha a fociban a kilencvenharmadik percben 0:1-nel a kapus feljon felpalyaig, akkor kockaztatja, hogy 0:2 lesz...
-
MPowerPH
félisten
No comment, read only.
Don't Tread On Me
-
Motion_Blur
félisten
válasz MPowerPH #18292 üzenetére
"Nyilvánvalóan mindenki követ el hibákat, ahogyan két hete Monacóban én is hibáztam. De teljesen más 200 kilométeres sebességnél rontani, és megint más eltrafálni egy piros lámpánál álló autót ... Csalódott vagyok, mivel jó esélyem volt a győzelem megszerzésére is. Mikor megszűnt a gumik szemcsésedése, az autó nagyszerűen üzemelt."
Magny-Coursban oktatni kell
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Zé_Mester
őstag
válasz Motion_Blur #18294 üzenetére
én is bízok benne hogy a föld alá alázza a mezőnyt.
most is szépen ment, Kubicát is befogta még az SC előtt.nagyon hosszú 2 hét elébe nézünk
-
7Heads Drago
veterán
Itt amit meglehetne húzni az SC alatt az az hogy a csapatoknak csak az egyik autója jöhessen ki egyszerre.
Illetve a kormányra rakhatnának egy pityegőt, ami megint csak jelzi hogy zárva a boxutca valamelyik vége.
Kimi remélem szét veri Massát F.o.-ban.[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
Rosberget nem lehetett volna hátratolni? Az ő gépe annyira nem sérült meg (látványra).
-
szilu84
tag
válasz 7Heads Drago #18296 üzenetére
valami készülék tényleg nem lenne rossz, ami jelzi ezt a pilótának.
Kiminek nem hiszem h Massa szétverése lenne a cél, valszeg Hamiltonra gondoltál -
Mezcal
addikt
[link]
Massa ShowPlaystation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mezcal
addikt
válasz 7Heads Drago #18296 üzenetére
Kimi nagyon messze van attól, hogy ezt a Massát megverje.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest