- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
gV
őstag
válasz hunnylander #19888 üzenetére
egyet rontott a török gp-n, Felipétől 4x kapott ki, de 4x le is győzte (az ausztrál gp-n a műszaki hiba miatt nem tudott harcolni a q3ban szal azt nem kellene számolni mig a mai időmérőn ugyan a brazilnak volt gondja, de az első mért körén lassabb volt mint Kimi szal emiatt az útobbi a hibától függetlenül nálam egalizált ebben a mutatóban)
...nem egy quali-meno pilota. A GP2-ben sem volt az, o versenytempo-meno, akarcsak Kimi.
Kimi a versenytempó mellé tud qualizni is, nézd csak meg a 2005ös évet és főleg annak a monzai időmérőjét 5 körrel több benyával verte sz@rrá montoyát akinek épp az olasz pálya feküdt a legjobban
-
copin
őstag
válasz hunnylander #19898 üzenetére
Rontól? Semmit, de legalábbis semmi jót. Tavaly megmutatta hogyan kell elveszíteni egy bajnoki címet lehetetlen helyzetből. Kicsit már öreg a változáshoz, szóval max az utódja lesz képes győzelemre. Az hogy nem volt elsőszámú pilóta gyakorlatilag elcseszte az egész évüket, emellett 2 pilóta szezonját. Kovinál ilyen probléma nem lesz, de valahogy most nincs elég előnye a tavalyi Ferrarinak... khm, Mclarennek, így Hami nem tud élni az elsőszámú pilóta előnyeivel, amit amúgy kiérdemel, hiszen rendszeresen legyőzi Kovit, ha be tudja fejezni a versenyt. Persze te fan vagy, szóval csak szurkolj keményen, talán megtörik az erélytelen kopasz átok.
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
válasz hunnylander #19904 üzenetére
Jobb cím lenne, hogy Kimi adakozik az FIA részére.
-
hunnylander
őstag
válasz venember83 #19905 üzenetére
Van mibol. Kimi uj thaifoldi nyaraloja. Evi nehany het hasznalatra vette.
Csak egy kicsit ra akartam ijeszteni a Kimisekre, ezert linkeltem be az amugy jelentektelen hirt. Csak hogy aterezhessetek, milyen is amikor az ember kedvencet megbuntetik.
www.HunnyF1.com
-
Kickass
őstag
Kár h nem látom holnap élőbe a futamot, biztos jókis versenynek nézünk elébe pedig. Pláne ha esni fog....akkor bármi megtörténhet, azért azt elvárom h Raikonnen behozza 1 v 2-be a verdát. Most kivételesen Kovalainennek is szurkolok hátha kicsakar valami jókis eredményt ebből a pole-ból. Hamilton meg remélem összeakad valami marhával vagy megint eldurran az agya és keresztbe tesz a saját versenyének.
[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
A GTR2-höz készített 2008-as F1 modban (1.4) milyennek számít egy 1:14:670-es kör simulation módban (kézi váltó is)?
Ha jól tudom ez az rF-hez készül F1 mod átírata, hátha valakinek van ahhoz viszonyítási alapja?
Motion?
persze Silverstone-ban...[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
hunnylander
őstag
-
Buldozer99
senior tag
válasz hunnylander #19906 üzenetére
Komoly az a nyaraló...
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
7Heads Drago
veterán
1. Kimi
2. Hami
3. Kova
4. MassaÚgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
D@ni88
addikt
Nem tom mit alkotnak a Ferkáék, de múlthéten 5tizedes előnyük volt, most meg nagyon úgy tűnik hogy ennyi hátrány...
-
Ricardo
titán
válasz hunnylander #19909 üzenetére
Hihetetlen mennyire "zavaró" folyamatosan kagylózok, mert olyan mintha értenem kellene
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz [CS]Blade2 #19916 üzenetére
JJanos nem ugy gondolja, ahogy gondolod. Es nem vizsgalnak az esetet.
Lewis tud elozni kettot, akar mar a rajtnal, versenyben es a boxban is. Ha tobb benzinje van, akkor le tudja elozni Heikkit az elso vagy a masodik boxkiallasnal. Es azt is olvastam az Atlason, hogy Heikki akar meg haromkiallasos taktikan is lehet, ami bevallhat, de balul is sulhet el, ha nem tud konstans lenni a versenytempojaban, vagy forgalomba kerul. Ha meg eso lesz, es raadasul pl. futam kozben kezd ra, akkor meg lutri az egesz.
www.HunnyF1.com
-
JJános
addikt
válasz hunnylander #19917 üzenetére
Így van, erről van szó! Hami képes arra, hogy győzzön. És most otthon van, ahogy törökországban Massa.
Neki áll a zászló ma! Az ő versenytempója ma elég lesz!
2007-05-06 óta itt!
-
D@ni88
addikt
válasz hunnylander #19917 üzenetére
hát én is azon gondolkozom hogy 3 kiállás, de egész hétvégén gyorsak voltak. Meg Hami is ment volna egy olyan időt csak kicsúszott...
szval ha Kova 3 kiállás akkor Hami is...de akkor egész hétvégén üres tankkal köröztek? mert hát azért megvolt ez a távolság egész végig a Ferrari és a Merci között...
ha pedig ennyi itt a különbség akkor essen az eső és legyen tűzijáték
vagy lehet hogy a Ferkák most esőre vannak belőve? áááh bonyolult ez... -
brownus
veterán
-
hunnylander
őstag
válasz D@ni88 #19920 üzenetére
Azt mondjak, hogy Silverstoneban rovid ideig tart egy kiallas, mert relative rovid a be es kivezeto ut. Szoval itt jo huzas lehet egy 3 kiallasos taktika. Erzesem szerint Lewis akkor is kikapott volna Heikkitol, ha hibatlanul sikerul az elso kore. Nagy volt tegnap a szel is, amire szinte mindenki panaszkodott, sokaktol tizedeket vett el. Heikki valoszinuleg meguszta a szellokeseket is, nemcsak a kore volt tokeletes.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
mefistofeles
addikt
válasz brownus #19922 üzenetére
Ez vicc....
Legközelebb a golf aztán a műstoppolás jön? Elég gáz, hogy MS, aki korszakos nagy F1 pilóta volt most motorozással meg egyéb nem neki való sportal próbálkozik. Ha valamit nem tud ugyanazon a szinten művelni akkor szerintem csak égeti magát, illetve hírnevét és pénzét kihasználva elveszi a helyet a fiatalok elől.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
[CS]Blade2
addikt
válasz hunnylander #19923 üzenetére
Hova 1,5sec-et lassult, és valoszinü hamilton is anyit lassult volna
Mindenki más 2.0sec-et lassult.....
Az 6-7kör-el kevesebb benya -
Buldozer99
senior tag
Mit vártok a mai futamtól?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Csabee.
nagyúr
válasz Buldozer99 #19927 üzenetére
Én ferrari fan vagyok, de örülnék neki ha Kovalainen megnyerné a futamot!
Kova
Kimi
Hamilton
Massa
Kubicasorrendre tippelek
Üdv: Csabee.
-
hunnylander
őstag
válasz Buldozer99 #19927 üzenetére
Esot 80%-os valoszinuseggel, es egy izgalmas versenyt, McLaren 1-2-vel.
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
válasz hunnylander #19930 üzenetére
de legalább nem felhőszakadás lesz mert light rain
amúgy meg sztem ha esik ha nem
Kova
Hami
Kimi
és még így is jól jön ki Kimi mert Massa hátul van. Hami előtte, de akkor sem előzi meg a pontversenyben. De hát tudjuk hogy eső az lutri, és Kimi nem éppen szerencsejátékos típus de 3 balszerencsés verseny után hátha lesz egy jó, és minden neki jönne most összecsak hát nagyon gyors most az a Merci hiába van 3 kiálláson.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz mefistofeles #19924 üzenetére
ez a hozzászólásod a vicc....
sumi azt csinál amit akar bármely sportban, nincs mit bizonyítania, ő már csak szórakozik, azt is profin
csak halkan megjegyzem, hogy 42 évesen sztem fittebb mint itt sokan vagyunk, tőlem biztos:d
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
szerintem ha 3 kiálláson vannak a Mergák se tudnak vele sokat elérni sajna, de meglátjuk
sorrendem mára:
1.Kimi - szórakozik a fiú itt az edzésen fullratankolva?
2.Webber - remélem tényleg talált valamit..
3.Coulthard - 1kiállással[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Rick4
félisten
nem nézitek a GP2-es futamot? tök jól nyomják a srácok..
mellesleg a pálya csurom vizes...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Motion_Blur
félisten
válasz Buldozer99 #19938 üzenetére
Eurosport 2 - mégse...
viszont Eurosport:
11:45
Porsche Szuperkupa, Egyesült Királyság - élő[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Buldozer99
senior tag
válasz Motion_Blur #19939 üzenetére
Na,akkor ezt megnézzük.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hunnylander #19923 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy Lewis nem tudta volna megverni Kova'-t tegnap. Sztem ő is ezen volt elgondolkozva...nagyon jó kört rakott össze Kovalainen.
Egyébként is jó az a srác, kellene is egy futamgyőzelem neki, hogy kicsit megmutatkozzon tudja-e versenyben, F1-ben a győztes szintet....és persze hogy kicsit megerősödjön fejben.
Én drukkolok Kova'-nak, elsősorban Hamilton-nak, de tök örülnék ha Kovalainen behúzná ezt a futamot.
szerk: Na meg Webber-nek is kijárna a győzelem..[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
Esős futam lesz ebből nagyon úgy néz ki. Ezért a tippem:
Kova
Kimi
Hami -
Buldozer99
senior tag
11:45
Porsche Szuperkupa, Egyesült Királyság - élőKezdődik...
-
joergie
őstag
válasz soulcube #19943 üzenetére
Ez hülyeség kérem. Vagy kissebb vagy nagyobb vagy pont akkora vagy egy kicsivel nagyobb kicsivel kissebb....
Eső futam esetén esélyt adnék egy Webber futamgyőzelemre. Vettel képességei is jobban kidomborodnak esőben. Meg Alonsonak persze Hamiltont mindenképp hibára késztetné az eső, bár az eső mértékétől is függ, lásd Monaco.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
hunnylander
őstag
válasz #70869248 #19942 üzenetére
Lewis a sajat ellensegeve valt az utobbi idoben. Tul sokat porog (Mandela szuletesnapja, hajoverseny, Scherzinger kisasszony, harc a mediaval, es ezt meg majdnem megfejelte egy triatlonversennyel), es igy nem lehet megfelelni a tul nagy elvarasoknak, amit elsodlegesen sajat maga rak magara. DC tanacsolta neki, hogy ne porogjon annyit, Jackie Stewart meg azt, hogy ne tamasszon maganak tul nagy elvarasokat. Kova nyugisabb eletet el, teher sincs mar rajta, mert elegge lemaradt a pontversenyben. Egesz hetvegen o tunt az osszeszedettebbnek, nem lepett meg a poleja.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
Elég trágya állapotban van a pálya...
tippem: mivel esős futam lesz..
1. Hami
2. Kova
3. KimiStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
-
Bocaa
senior tag
tipp:
1.Kova
2.Kimi
3.Webber
4.Hami
szvsz gyors a merci de hami nem biztos,hogy bírja ideggel sőt én azt is elkézelhetőnek tartom,hogy kimi nyer ha nem lesz nagyon nagy eső hisz tavalya sem volt rossz itt"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen SSD-t vegyek?
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest