Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- IP69 mellett is befért a venti
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Pá
addikt
Hát most nem bízza a véletlenre a Ferrari, már novemberben tesztelni fogják a 2006-os kocsit, és a versenyzőknek kevesebb szabival folyamatosan tesztelni...
Bővebben: link -
Pá
addikt
Minardi vált Michelinre, a titokzatos 11. csapat, valszeg Bridgestone lesz: Bővebben: link
-
aesir
veterán
Suzuka pályabemutató:
Bővebben: link 57MB
Köridő: 1.35.709, a viszonylag lassú kör és a kormányzási ''hibák'' annak köszönhetők, hogy pillangóváltó helyett szekvenciális kéziváltót használtam
-
aesir
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Jacques Lafitte utolsó szezonja 1986 volt, ezekkel a fickókkal versenyzett együtt:
Championship Table
Alain Prost
Nigel Mansell
Nelson Piquet
Ayrton Senna
Stefan Johansson
Keke Rosberg
Gerhard Berger
Jacques Laffite
Michele Alboreto
Rene Arnoux
Martin Brundle
Alan Jones
Johnny Dumfries
Philippe Streiff
Patrick Tambay
Teo Fabi
Riccardo Patrese
Christian Danner
Philippe Alliot
Thierry Boutsen -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
80-as évek végén.. de akkor hogy jön ide Laffite aki még a wing-car korszak egyik ásza volt../azaz még jóval Mansel bátyó elött nyomult/...
-
aWesoMe06
csendes tag
Én a Ferrarit szeretem nem sajnálom hogy elmegy a Baricello de azt igen hogy a Massa jönn helyett....Alonso-t még érheti még meglepetés Shumi szempontból.!!!!!!!!!!!
-
AMD!4ever
őstag
Viszont én egyre inkább ugyérzem hogy 2007től Kimi a ferrariban fog ülni.
Ez 1 dolgot jelent még ezenkivül:Schumi 2006 ban visszavonul

[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Már várom, hogy mikor jelenik meg valamelyik bulvárlap címlapján, hogy ''Briatore jegygyűrűt adott Alonsonak''. Meg sem lepne.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már tudnak valamit, Japán nagydíj-szuper gumik...
VAGY
A szokásos PR maszlag.
Na melyik a valószínűbb?
-
Motion_Blur
félisten
A Ferrari köszönetet mondott a Bridgestone-nak: Bővebben: link Ez miért kell

[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
hobizoli
üzenetére
És én látni fogom ezt az autót, a télen Ingolstadtban.

Sima ügy eltt volna az 1000ló feletti teljesítmény....
Azon gondolkodtam hogy egy ilyen 2moci drag autót kéne építeni ha rám szakadna az OTP.
Nem lenne sok ellenfél, szvsz a kg/lóerő teljesítményt majdnem ki lehetne hozni. Arányaiban viszonylag olcsóért.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nemtom, valamiért azt hittem csak az RTL Klubnál kommentált ő, az M1en meg Knézy(RIP
).
Bár most beugrott a ''Hová tűnt Damon Hill?''...
De akkor most hogy is volt ez? Mikor ki kommentált? -
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mansell idejében is Palik kommentált???
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A kommentálás bajnoka: Bővebben: link

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt mikor mondta Palik?(az aláírásodról van szó)
-
Pá
addikt
Lassan felbomlik az ''álomcsapat'':Bővebben: link

-
AMD Power
titán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hát igen. Kedves Flavio Briatore úr kicsit ''kiemeli'' Alonso-t a csapatból!

-
hobizoli
nagyúr
''A Group B olyan gyors volt, mint a Forma-1
Napjaink rali-vb-autói, a WRC-k (World Rallye Car) turbófeltöltősek, 300 lóerő körüli teljesítményt adnak le, nagyjából 3,5 másodperc alatt gyorsulnak 0-ról 100 km/órás sebességre, maximum 200 km/óra körüli tempóra képesek. A nyolcvanas évek közepén viszont létezett egy kategória, a Group B (B csoport) amelyben a Forma-1-es autókkal szinte egyenrangú kocsik száguldottak.
A Lancia 037-es, majd utódja, a Lancia Delta S4, a Peugeot 205 T16, az MG Metro és az Audi Quattro 600-700 LE körül teljesítettek. Utóbbi tudott volna ezret is, de a fejlesztések közben a pilóták szóltak, hogy ilyen erős gépeket nem képesek az úton tartani. Természetesen négykerék hajtással gyártották őket és turbófeltöltős motorral, ám a Lancia egyben kompresszoros is volt, ami plusz erőt jelentett.
A 100-as tempót 2,5-3 másodperc alatt érték el, és gyorsultak egészen 280-ig. Megdöbbentő képességeiket Henri Toivonen bizonyította leginkább, amikor a portugál F1-es pályán, Estorilban ment két kört a Lancia Delta S4-gyel: idejével (1:18,1 perc) a hatodik helyről indulhatott volna a néhány héttel korábbi Forma-1-es Nagydíjon. Az első kockát megszerző Ayrton Senna eredményétől (1:16,7 perc) csak 1,4 másodperccel maradt el.
Az 1986-os szezonban viszont Toivonen és navigátora is meghalt a Korzika-ralin, az év végén pedig a Group B-t megszüntették, mert túl veszélyes volt.''
Audi Sport Quattro S1 Bővebben: link
Lancia Delta S4 Bővebben: link
Lancia Rally 037 Bővebben: link
Peugeot 205 Turbo 16 Bővebben: link
hobizoli
[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem Fisicella már a második futam óta az új V8-assal nyomja.
Jarno koma is rendre alázta a spanyolt tavaj év elején, aztán szépen tettek róla, hogy ez többé ne fordulhasson elő. Szóval lehet hogy a bajnok tika az, hogy a fönökök bele szeretnek? -
Pá
addikt
válasz
Nowhereman
üzenetére
Hát biztos jobban, mint Jean Todtnak.

Hogy eredményesebb is lesz-e, az majd kiderül... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Nowhereman
üzenetére
+ nem kapod meg ugyanazt a technikát
szerencsétlen Fisichella össze-vissza görcsöl a 2001-es Renault-al, amiben talán működik 4 henger + van 5 sebességfokozat.... -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látod ilyenek a csigazabálok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem baj majd a Brit McLaren lesz a konstruktőri bajnok!
-
AMD Power
titán
Itt van még 1 cikk amitől a hajam tépem!!

Bővebben: link
Ettől az egész Renault-tól hányok , a Briatore-ról nem is beszélve!
-
AMD Power
titán
''DC visszavonulása után is a Red Bullnál maradhat''
Bele se merek gondolni mi lesz ha egyszer visszavonul! Nekem 1996 óta ö a Forma1!
-
Agamemnón
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ennyi erővel írhattam volna marhapörköltöt is. A lényeg, hogy ezek számolni kell a szerencsével? Vagy ez olyan dolog, hogy Fortuna istennő(bocs, csak sokat olvasok mostanában görög mondákat
) valamiért pikkel Ron Dennisre, és ezért nem lehetnek már jóideje újra világbajnokuk? Pilótájuk van hozzá.
Ez nem szerencse kérdése.
A csapathangulat alatt Button tavaly évvégi küszködését értem-nem szeretem Dave Richards-ot effektus, meg hogy a pilóta mennyire képes motiválni a csapatot, de erről sztem aesir tudna okosabbakat mondani, hogy ez hogy működik. -
Pompi
nagyúr
Ezt a képet láttátok az F1híreken Trulliról? Bővebben: link
Jó helyre került a fókusz... minek publikálnak ilyen képet... -
Agamemnón
csendes tag
Kimi alá volt tolva a legjobb versenytechnika. Csupán nem állt melléjük a szerencse. Akkor már ez is tényező ezek szerint.
20% versenyző
20% motor
20% csapathangulat
20% gumi
+ 20% Fortuna istennő
-
Agamemnón
csendes tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nemtudom ti hogy gondolkoztok, de egy ici-őicit elfogultak vagytok.
Ők nem csak nézik a cirkuszt, hanem benne vannak! Szerintem egy kis szakértelem szorult beléjük.
Seggnyalás? És mégis kinek nyalnák a seggét, Briattorénak? Mindenki útálja mint a szart. Alonso meg addig lesz Briattore kezében, amíg él! Akkor meg Alonsonak nyalnának
A HONDA gyári csapat több mint bíztató, és pilótájuk is van hozzá
De én maradok a Renault-nál.
Ha minden igaz jövőre sokkalta szorosabb lesz a verseny, nem csupán Kimi és Michael fog a dobogón legfelső fokán osztozni. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úgy látszik még a király kategóriában is vannak hülyék! Sőt nem is kevés!

-
aesir
veterán
Ugyan
Én egyáltalán nem vagyok elfogult a női csúcsvezetőkkel kapcsolatban. Pontosan ugyanannyit hibáznak mint a férfiak, csak mivel jóval kevesebben vannak, könnyebben felszínre kerülnek a hibák.
Mellesleg a Durango nem éppen rossz csapat, tehát a csajszi nekem már bizonyított, csakúgy mint a WTCC-ben a gyári Alfa Romeo csapat szintén női vezetője
Egyelőre csak annyi a kifogás ellene, hogy nő és szép... nekem ez kevés. Különben sem gondolom, hogy versenycsapatot csakis ''faroklóbálva'' lehet vezetni
-
AMD Power
titán
''Látva Fernando kibontakozását, konzisztenciáját és motivációját, valamint azt, ahogyan inspirálta a mögötte álló Renault-alakulatot, azt gondolom, hogy egy új Michael Schumacher felbukkanásának lehetünk szemtanúi''
Ezek miről beszélnek?? Azért mert szerencsésen VB-lett ez a senki már ''új'' Schumacher-röl kell beszélni?? Miven ezekkel...!?
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ertem am,mire gondolsz

-
Pá
addikt
Mennyi hír!
Szóval lehet jövőre lesz egy ''titokzatos'' 11. csapat és egyik versenyzőjük Sato lesz.
Pá
addikt
Tegnap linkeltem, ugye, hogy jön a Cola a Forma1be lenyomni a Red Bullt, új hír: A McDonalds is erre tendál...
Nem tudtam mi hiányzik.
Viszont bevált az elméletem, miszerint Rossi ha menne a Ferrarihoz a vele járó szponzorok simán visszahoznák a 60 milliós árát. A Meki valszeg Rossit támogatá. -
Pá
addikt
Te jó ég ilyen hülye ötletet!
Aesir most ne figyelj
De a nők és az autóversenyzés, háát.... Főleg egy szépségkirálynő, háát... Nem akarok rosszmájú lenne, de sejtem, hogy kerülhetett oda...
De, hogy miért pont ide ''kűzdötte'' be magát? Na jó, nem akarom, hogy rámfogjátok, tele vagyok előitélettel inkább ezután csöndben várok, ki tudja, lehet, hogy valami megszállott és világbajnok csapatot csinál.
To Motion: nemtudom, a másikról felismertelek, erről meg nem, mindig azt hiszem valaki más vagy
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem egyezkedem.
MS nyer jövőre és kész, Raikönnen majd akkor nyer, ha megy a Ferrarihoz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv:
Márk
Tényleg nem lehet megszokni az avatarod
-
Ezzel próbálják növelni a nézettséget?

Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alonso 5%-a mellett figyelemreméltó, az ''Én'' 9,3%-a...

még mindig nem tudom megszokni az új avatarodat -
Motion_Blur
félisten
origo:
Schumi után hát Alonsóé a trón.
De ki nyer jövőre?
Alonso 517 5.0 %
Schumi 3483 34.0 %
Räikkönen 4465 43.6 %
Montoya 673 6.6 %
Más 151 1.5 %
Én 955 9.3 %
Összesen:
10244 szavazat
Milyen sokan szeretik Alonsot
-
Motion_Blur
félisten
A Honda megszerezte a BAR 100%-át: Bővebben: link
''a Honda kedd reggel hivatalosan is bejelentette, a jövő évben gyári csapatként indulnak majd a Formula-1-ben''
Integra örülhetsz
-
aesir
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Így van, HA sikerül nekik, akkor is biztosan hátrányba kerüknek belátható időn belül, ez felettébb valószínű.
Ha két éve vásárlta volna meg valaki a Minardit, akkor hiányozna a név. Így meg nem fog, és hadd ne fejtsem ki hogy miért
-
Nowhereman
őstag
Szerintem nézd meg a Judd-ékat, Versenzmotorokat csinálnak már régóta, viszont megfelelő pénügyi fedeyet nélkül kiszorultak a f1-böl. Szóval jövőre talán meglephetik a mezőnyt, de 1-2 év mulva letiporják őket.
És magam részéről drukkolok a Williamsnek, mert nem szeretném, ha az egész f1 egyfajta reklámkavalkád lenne/nem hiszem, hogy jó, ha a festékrétegnél mélzebben is bejutnak a szponzorok/ - ami miatt úgy fog járni az f1 mint a husvét. Nekem már az is fájt, ahogy az olyan patinás neveket átkereszteltek mint a tyrell és a többiek, úgy hogy ha kövőre nem látok olyan nevet mint a minardi, akkor részemről örök boykot a RedBullra. -
simonzé
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egy rázósabb kanyarban kezdd tekertetni a felvételt. Hátha a nagyobb tempó miatt kisodródik Alonso...

-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sosem értettem, hogy lehet bármilyen sport eseményt újranézni(legyen az forma1, vagy foci), semmi izgalom nincs benne ha elpőre tudod mi fog történni.
A szép pillanatokat vissza lehet nézni, azt én is szoktam, de az egészet??
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem bírtam ki...a verseny felénél járok

-
Motion_Blur
félisten
Schumi 2006-ban ismét a világbajnoki címért szeretne küzdeni: Bővebben: link
„Az új kihívás az, hogy ne maradjunk túl sokáig ebben a gödörben. Jövőre ismét szeretnénk a világbajnoki címért harcolni.”
-
aesir
veterán
Szerintem a költségcsökkentés-duma a legelb*szottab marhaság az egészben. Szó nincs a költségek csökkentéséről, a szokásos technikai teljesítménycsökkentésről szól az egész. Túl gyorsan nől a teljesítmény, ezt most szokásos módon vissza kell csökkenteni. Ennek a folyamatnak az utolsó drasztikus lépése a hengerűrtartalom és a hengerszám csökkentése, mivel a gumibordázás-tartósság/aerodinamikai elemek megváltoztatása/az egész alváz szélességének csökkentése nem igazán vált be.
-
Pá
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
A szuper Bridgestone az a Hungaroringi polepoziciós gumi, csak feljavított kopásállósággal. Eddig azért nem vetették be többet a Hungaroring óta, mert nagyon hamar elkopott, és ezen próbáltak javítani, úgy néz ki Japánban újra megpróbálkoznak vele. Remélem most már kibírja az egész versenyt.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Már bocs, hogy megkérdezem, de ezek szerint csak van új gumi?
Azt tudom, hogy mindig fejlesztenek, de ez már az az állítólagos szuper Bridgestone lenne? De jó lenne már egy versenyképes Ferrarit látni MS alatt (Barichellot direkt nem írom, mert utálom). Nem kérek én sokat, csak annyira legyen versenyképes, mint Imolában. 
Üdv:
Márk
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem lenne sok ellenfél, szvsz a kg/lóerő teljesítményt majdnem ki lehetne hozni. Arányaiban viszonylag olcsóért.
).
Nem tudom, mindjárt keresem a linket...

szerencsétlen Fisichella össze-vissza görcsöl a 2001-es Renault-al, amiben talán működik 4 henger + van 5 sebességfokozat....